Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Μαζικά πυρά της αντιπολίτευσης για τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα
Μαζικά πυρά της αντιπολίτευσης για τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα Εκτύπωση E-mail
28.08.16

Μαζικά πυρά της αντιπολίτευσης για τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα Μπαράζ αντιδράσεων από τα κόμματα της αντιπολίτευσης σημειώθηκε με αφορμή τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην εφημερίδα Real News, όπου ανάμεσα σε άλλα επεσήμανε πως η κυβέρνηση θα απαιτήσει ελάφρυνση του χρέους και μείωση των πλεονασμάτων από το 2018 και έπειτα.

Η Νέα Δημοκρατία κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα πως  «μοιάζει να μην ζει στη χώρα μας».

Συνεχίζοντας, η ΝΔ κατηγορεί τον κ. Τσίπρα ότι «προσπαθεί να ξεχάσει την υπερφορολόγηση που επέβαλε στην μεσαία τάξη και τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους που τους έκοψε το ΕΚΑΣ, τους επαγγελματίες που πρακτικά δημεύει τις δουλειές τους, τους νέους που εξαπάτησε ωμά, τους ανέργους που σβήνει τις ελπίδες τους» και προσθέτει:

    Στην πραγματικότητα ομολογεί ότι δεν έχει κανένα σχέδιο εξόδου από την κρίση, δεν κάνει τίποτε που να δίνει ρεαλιστική ελπίδα στους Έλληνες.

Από την πλευρά του, το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για εξαπάτηση των Ελλήνων. «Όλοι πια συνειδητοποιούν ότι με την Κυβέρνηση του τα πράγματα γίνονται κάθε μέρα χειρότερα στη χώρα. Ας σταματήσει τουλάχιστον να εξοργίζει τους Έλληνες μιλώντας για ανάπτυξη», σημειώνει το ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει:

    Η ύφεση καλά κρατεί από μια Κυβέρνηση που είναι εχθρός των επενδύσεων. Είναι δε θράσος να μιλά για κοινωνική πολιτική. Την ώρα που κόβει συντάξεις και ΕΚΑΣ, που οι φόροι πνίγουν τα νοικοκυριά, που 40.000 παιδιά μη προνομιούχων πολιτών μένουν εκτός βρεφονηπιακών σταθμών.

«Το νέο παραμύθι του κ. Τσίπρα δεν μπορεί να πείσει πλέον τον λαό, ο οποίος γνωρίζει ότι ο ίδιος θα είναι πάλι ο χαμένος, ενώ κερδισμένο θα είναι μόνο το κεφάλαιο», καταλήγει, αναφέρει το ΚΚΕ.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης επισημαίνει ότι ο κ. Τσίπρας δεν είπε λέξη «για την υπερφορολόγηση και τη φυγή των επιχειρήσεων, λέξη για την ανεργία και τη μαύρη εργασία, λέξη για τον αγοραίο λαϊκισμό των φερεφώνων του (βλέπε επίθεση στους Ολυμπιονίκες), λέξη για τα σκάνδαλα και τα σκανδαλάκια του κομματικού (τους) κράτους, λέξη για τα 37.000 παιδιά που δεν θα πάνε σε παιδικούς σταθμούς (για να αναφέρω το τελευταίο επίτευγμα της «αλληλέγγυας κυβέρνησης»).

www.newpost.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10690&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote