Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Βουλευτής της Χρυσής Αυγής ξυλοκόπησε αστυνομικό
Βουλευτής της Χρυσής Αυγής ξυλοκόπησε αστυνομικό Εκτύπωση E-mail
23.08.16

Βουλευτής της Χρυσής Αυγής ξυλοκόπησε αστυνομικό - Media Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, 26 ετών, ενεπλάκη σε λογομαχία με συγγενή του βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση για παράνομη προσπέραση, στις 03.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας στον επαρχιακό δρόμο Φυτειών, στο Δημο Ξηρομέρου.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, στις 12.45, ο χρυσαυγίτης βουλευτής μαζί με ακόμα 4 άτομα, εκ των οποίων ο ένας ήταν ο πατέρας του και ο άλλος το συγγενικό πρόσωπο που ενεπλάκη στο επεισόδιο με τον αστυνομικό, μπήκαν στο καφενείο όπου βρισκόταν ο αστυνομικός μαζί με τον αδερφό του και άλλα τρία άτομα.

Τους επιτέθηκαν και τους χτύπησαν με σιδερογροθιές και γκλομπς στέλνοντας τον αστυνομικό τον αδερφό του και άλλον έναν στο νοσοκομείο με βαριές κακώσεις και θλαστικά τραύματα και εξαφανίστηκαν.

Έχει σχηματιστεί δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων σε βάρος συνολικά πέντε ατόμων εκ των οποίων ένας είναι ο Μπαρμπαρούσης, ο πατέρας του το συγγενικό τος πρόσωπο και δύο ακόμη άγνωστα προς το παρόν άτομα.

Οι τέσσερις αναζητούνται στα όρια του αυτοφώρου. Για τον Μπαρμπαρούση πρέπει να αποφασιστεί άρση ασυλίας, ο οποίος παρότι είναι υπόδικος για την συμμετοχή και τον διευθυντικό ρόλο στην εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής για να συλληφθεί πρέπει το νέο παράπτωμα στο οποίο υποπίπτει να είναι κακούργημα ή πλημμέλημα.

Όλως παραδόξως, ελληνικό νομοθετικό πλαίσιο χαρακτηρίζει της σωματικές βλάβες πλημμέλημα και όχι κακούργημα, αφού κακούργημα θεωρείται μόνο η ανθρωποκτονία.

www.topontiki.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10672&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 24.08.16 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote