Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Υψηλοί τόνοι στο ΠΑΣΟΚ Εκτύπωση E-mail
10.01.08
Σε φάση τριβών ξαναμπαίνει το ΠΑΣΟΚ μετά τις αιτιάσεις για αποκλεισμούς και απουσία εσωκομματικής δημοκρατίας που διατυπώνουν ανωνύμως και επωνύμως στελέχη του λεγόμενου ρεύματος Βενιζέλου. Οι καταγγελίες αφορούν τη συγκρότηση των οργάνων και των επιτροπών για το προσεχές συνέδριο.

Ο Γιώργος Παπανδρέου διεμήνυσε στη συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου ότι η βάση του ΠΑΣΟΚ απαιτεί ενότητα και αναφέρθηκε σε κρίση του πολιτικού συστήματος, ενώ βουλευτές που τον στηρίζουν, μίλησαν για κέντρα τα οποία απεργάζονται τη διάσπαση του κόμματος. Το σκηνικό συμπλήρωσε σήμερα η προσχώρηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Κοψίδη, στο ρεύμα Βενιζέλου.

Έξι ώρες διήρκησε η συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου του ΠΑΣΟΚ στην οποία κυριάρχησαν όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Γιαννη Ραγκούση για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ δήλωσε "ότι είναι κρίμα την ώρα που δοκιμάζεται η Κυβέρνηση, που αποκαλύπτεται η υποκρισία της περί πολιτικού ήθους, που αποτυγχάνουν οι πολιτικές της, την ώρα που ξεδιπλώνεται η αντιπολιτευτική πολιτική του Κινήματος, κάποιοι να προσπαθούν να δημιουργήσουν εσωκομματικά προβλήματα στο ΠΑΣΟΚ".

"Όποιοι απεργάζονται σενάρια διάσπασης του ΠΑΣΟΚ, πρόσθεσε ο κ. Ραγκούσης, θα αποτύχουν οικτρά και αυτή τη φορά". Στο ΠΑΣΟΚ, ανέφερε, επίσης, δεν υπάρχει εύφορο πεδίο για την καλλιέργεια τέτοιων σεναρίων και διευκρίνισε ότι εντός του ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχουν διασπαστές.

Στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συντονιστικού Οργάνου ο κ. Παπανδρέου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το πολιτικό σύστημα περνάει κρίση και το ΠΑΣΟΚ οφείλει να αποκαλύψει την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία με τη διαφθορά, την πελατειακή νοοτροπία, τις αντιλαϊκές πολιτικές και την αντιαναπτυξιακή πορεία της χώρας έχει ως μόνο στόχο την εξυπηρέτηση των ημετέρων και ιδιοτελών συμφερόντων προκαλώντας τον ελληνικό λαό.

Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε, επίσης, ότι κάθε κρίση αποτελεί και μια ευκαιρία και είναι μεγάλη υποχρέωση του ΠΑΣΟΚ να επαναφέρει την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος, προσθέτοντας ότι "εμείς έχουμε την πολιτική βούληση να το πετύχουμε και να αλλάξουμε το πολιτικό σύστημα".

ert


Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1066&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote