Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Η Δικαιοσύνη αποφασίζει για τους τούρκους αξιωματικούς, ξεκαθαρίζει ο Βίτσας
Η Δικαιοσύνη αποφασίζει για τους τούρκους αξιωματικούς, ξεκαθαρίζει ο Βίτσας Εκτύπωση E-mail
31.07.16

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, τόνισε ότι υπόθεση των οκτώ Τούρκων στρατιωτών αποτελεί αντικείμενο των δικαστικών αρχών που δικάζουν βάσει του ελληνικού, του κοινοτικού και του διεθνούς δικαίου.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, τόνισε ότι υπόθεση των οκτώ Τούρκων στρατιωτών αποτελεί αντικείμενο των δικαστικών αρχών που δικάζουν βάσει του ελληνικού, του κοινοτικού και του διεθνούς δικαίου

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Επένδυση», ο Δ. Βίτσας έκανε λόγο για ζήτημα στο οποίο «δεν χωρούν μικροπολιτικοί υπολογισμοί», καθώς προέχουν οι διεθνείς σχέσεις και η ασφάλεια των πολιτών.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να διαταραχτεί η κατάσταση στο προσφυγικό από τη μη εφαρμογή της συμφωνίας Τουρκίας – Ε.Ε. μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στη γείτονα, δηλώνει ότι δεν υπάρχει ανησυχία αλλά ούτε και εφησυχασμός.

«Παρακολουθούμε με τεταμένη προσοχή τις εξελίξεις και είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα», αναφέρει ο Δ. Βίτσας και προσθέτει ότι το ερώτημα δεν είναι εάν αλλάξει στάση ο Ερντογάν ως προς την εφαρμογή της συμφωνίας με την ΕΕ αλλά το κατά πόσο θα υπάρχουν στην χώρα οι συνθήκες εκείνες που θα επιτρέπουν της εφαρμογή της.

thepressproject.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10640&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote