Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ Εκτύπωση E-mail
08.01.08

Του Σάκη Σερέτη

Με την είσοδο του 2008 και συγκεκριμένα την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου,μια δραστήρια ομάδα φίλων του Παναθηναϊκού αποτελούμενη απο 45 άτομα ,συγκεντρώθηκε στο Νισυριακό σπίτι με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων, οσον αφορά στην δημιουργία ενός νέου συλλόγου φιλάθλων του Παναθηναϊκού στην Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκδήλωση αυτή έγινε με πρωτοβουλία του κ.Ν.Μπάρδη τέως προέδρου της ΠΑΛΕΦΙΠ Νέας Υόρκης και αγκαλιάσθηκε απο αρκετούς φιλάθλους του Παναθηναϊκού,που για κάποιους λόγους εχουν αποστασιοποιηθεί και τηρούν αποστάσεις απο την μοναδική μέχρι σήμερα οργάνωση των φίλων του τριφυλλιού.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους διέκρινα τους κκ.Κ.Μπλάφα (ιδρυτικό στέλεχος της ΠΑΛΕΦΙΠ),Β.Αναστασίου (αθλητικός συντάκτης και πρώην διοικητικό στέλεχος της ΠΑΛΕΦΙΠ), Α.Κοντογούρη(ΠεριοδικόΤριφύλλι),Δ.Γεωργίου (Ιατρός καρδιολόγος),Ν.Μπάρδη,Α.Μπάρκουρα καθώς και αρκετά άλλα δραστήρια και σημαντικά στελέχη της Ομογένειας,που η αγάπη τους για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για τον Παναθηναϊκό τους ένωσε σε μια παρέα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκου Λούϊς Χριστοδούλου που κατοικεί μόνιμα στην Νέα Υόρκη,καθώς και ο δημοσιογράφος Θεολόγος Αλεξανδράτος ο οποίος βρίσκεται στην πόλη μας για ιδιωτική επίσκεψη.

Κατά την διάρκεια της εκει παραμονής μου, ακούσθηκαν διάφορα σχόλια που αφορούν στην λειτουργία της ΠΑΛΕΦΙΠ Νέας Υόρκης,η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα αρκετών εκ’ των παρευρισκομένων,δεν καλύπτει και δεν ικανοποιεί πλέον τις ανάγκες όλων των φίλων του Παναθηναϊκού της ευρύτερης περιοχής.

Ετσι εξελέγη μια τριμελλής επιτροπή η οποία θα αναλάβει να διερευνήσει το ενδεχόμενο ίδρυσης ενός νέου φορέα φιλάθλων του Παναθηναϊκού και μέσα στις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσει, να ερθει σε επαφή και με την σημερινή διοίκηση της ΠΑΛΕΦΙΠ Νέας Υόρκης.

Την επιτροπή απαρτίζουν οι κκ.Μ.Χρονόπουλος,Α.Μπακούλας και Α.Κοντογούρης

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1055&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 25.01.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote