Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Η «Κυρία Τρόμος» επέστρεψε και απειλεί το Λονδίνο
Η «Κυρία Τρόμος» επέστρεψε και απειλεί το Λονδίνο Εκτύπωση E-mail
26.05.16

Η «Κυρία Τρόμος» επέστρεψε και απειλεί το Λονδίνο Είναι μια από τις πιο γνωστές Βρετανίδες νύφες τζιχαντιστών και έχει ήδη κερδίσει «επάξια» το ψευδώνυμο «Κυρία Τρόμος». Μετά από αρκετούς μήνες, η Σάλι Τζόουνς επιστρέφει και απειλεί το Λονδίνο μέσω κοινωνικών δικτύων σε μια εμφανή προσπάθεια να πανικοβάλει τους κατοίκους της βρετανικής πρωτεύουσας.


 

«Για να είμαι ειλικρινής δεν θα πήγαινα στο κεντρικό Λονδίνο κατά τη διάρκεια του Ιουνίου. Ή και του Ιουλίου. Για να είμαι ειλικρινής δεν θα πήγαινα εκεί μέσω μετρό» έγραψε σε λογαριασμό της στα social media η τρομοκράτης. 

Το πρώην μέλος συγκροτήματος πανκ στη Βρετανία εγκατέλειψε την γενέτειρά της το 2013, ασπάστηκε το Ισλάμ και παντρεύτηκε έναν μαχητή του Ισλαμικού Κράτους. Λίγα λεπτά μετά από την ανατριχιαστική ανάρτηση έγραψε στο Twitter: «Αγγλία… ΜΠΟΥΜ». 

Αμέσως, οι διαχειριστές του Twitter διέγραψαν τον λογαριασμό της. Η τρομοκράτης, που εικάζεται ότι έχει καταφύγει στην Μοσούλη, καταζητείται από το FBI. Η Τζόουνς ήταν παντρεμένη με τον «κύριο τρόμο», Τζουνέιντ Χουσεΐν, χάκερ από το Μπίρμιγνκχαμ και «στέλεχος» του Ισλαμικού Κράτους. 


 
 

Ο σύζυγός της σκοτώθηκε πριν από μερικούς μήνες κατά τη διάρκεια αμερικανικής αεροπορικής επιδρομής στη Ράκα. 

Η 47χρονη Βρετανίδα έχει ενεργό ρόλο στο Ισλαμικό Κράτος και θεωρείται στέλεχος της ομάδας al-Khansaa, μιας γυναικείας «ταξιαρχίας» που περιπολεί τους δρόμους της Ράκα. 

Στο παρελθόν, η «κυρία τρόμος» έχει δηλώσει ανοιχτά μέσω κοινωνικών δικτύων ότι θέλει να γίνει καμικάζι για να εκδικηθεί με αυτό τον τρόπο τον θάνατο του μαχητή-συζύγου της. 

www.ethnos.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10470&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote