Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Τα αυγά του δράκου, η Φώφη και η Ανάσταση
Τα αυγά του δράκου, η Φώφη και η Ανάσταση Εκτύπωση E-mail
28.04.16

Τα αυγά του δράκου, η Φώφη και η Ανάσταση  - Media Πασχαλινή κάρτα με νόημα έστω και...αμφίσημο από την Φώφη Γεννηματά, που φαίνεται ότι έχει φουλάρει επικοινωνιακά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 

Έτσι η πασχαλινή ψηφιακή κάρτα ευχών της, κινείται στην αισθητική του υπερεπιτυχημένου σήριαλ "Games of Thrones" και τα περίφημα αυγά της Ντενέρις. Έτσι τα τρία αυγά είναι στα χρώματα της Οικουμενικής Κυβέρνησης του ευρωπαϊκού τόξου που επιδιώκει η Δημοκρατική Συμπαράταξη. Το πρόβλημα όμως είναι ότι τα αυγά της εξόριστης πριγκίπισσας εκκολάφτηκαν  και αποκαλύφθηκαν τρομεροί  ιπτάμενοι δράκοι, που καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους.
 
Ας ενημερώσει κάποιος τους επικοινωνιολόγους, πως οι ευχές για Ανάσταση που οραματίζεται η Φώφη Γεννηματά, μπορεί να κρύβουν δράκους, αλλά φαίνεται ότι  επιλέχθηκε για να γίνει viral. Κι αυτό γιατί μετά τον πρώτο ντόρο που έκανε στο διαδίκτυο η κάρτα, με ποικίλα σχόλια, η Χαριλάου Τρικούπη φρόντισε να στείλει διευκρινιστική δήλωση ότι η κάρτα είναι "εμπνευσμένη από  την σειρά games of thrones αφού χρησιμοποιεί  την γνωστή γραμματοσειρά της σειράς και απεικονίζει τα τρία αυγά  από τα γεννήθηκαν οι δράκοι". Κατά τους συνεργάτες της προέδρου του ΠΑΣΟΚ   "με τους δράκους αυτούς η Daenerys Targaryen ξεκινά έναν αγώνα με τον οποίο απελευθερώνει λαούς από την σκλαβιά."
 
Τώρα αν οι δράκοι θα είναι μια κυβέρνηση τύπου Παπαδήμου, είναι ένα μεγάλο, όσο και μελαγχολικό ερώτημα, εκτός αν εκτιμούν ότι αυτή η οικουμενική θα φέρει την Ανάσταση...

www.topontiki.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10408&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote