Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Απόπειρα αυτοκτονίας εμπλεκόμενου στην υπόθεση Ζαχόπουλου δικηγόρου Εκτύπωση E-mail
05.01.08
Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση Ζαχόπουλου μετά την απόπειρα αυτοκτονίας το απόγευμα της Παρασκευής ενός από τους δύο δικηγόρους, που φέρονται σύμφωνα με τις καταθέσεις, να εμπλέκονται στον εκβιασμό

. Ο 50χρονος Ηρακλής Κουτελίδας επιχείρησε να θέσει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας στις ρόδες ενός φορτηγού στην διασταύρωση της λεωφόρου Ποσειδώνος με την Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Παλαιό Φάληρο, αφού πρώτα είχε αφήσει στο διάζωμα έναν φάκελο που έγραφε «υπόθεση Ζαχόπουλου». 

Ο 50χρονος διέσχισε το οδόστρωμα της λεωφόρου Ποσειδώνος από την διάβαση κινούμενος προς την παραλία. Στάθηκε στο διάζωμα και όταν είδε ένα φορτηγό να έρχεται με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, άφησε τον φάκελο που κρατούσε στο διάζωμα και τρέχοντας έπεσε μπροστά από το φορτηγό.

 Από την σύγκρουση ο παρ’ ολίγον αυτόχειρας βρέθηκε αιμόφυρτος πεσμένος στο πεζοδρόμιο, έχοντας τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με την Τροχαία, η μικρή σχετικά ταχύτητα των 43 χλμ. την ώρα που κατέγραψε ο ταχογράφος του φορτηγού και η προσπάθεια του οδηγού να αποφύγει το μοιραίο φρενάροντας αλλά και κάνοντας έναν μικρό ελιγμό, απέβησαν σωτήρια στοιχεία για τη ζωή του δικηγόρου. 

 Ο Ηρακλής Κουτελίδας διεκομίσθη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με κατάγματα στο θώρακα και θλαστικό τραύμα στο κεφάλι. Το πρωί του Σαββάτου ο 50χρονος μεταφέρθηκε σε ασφαλές δωμάτιο του Νοσοκομείου, για τον φόβο μήπως αποπειραθεί εκ νέου να αυτοκτονήσει.

 Ο φάκελος που άφησε ο παρ' ολίγον αυτόχειρας στο διάζωμα της λεωφόρου Ποσειδώνος παραδόθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.   

  ΑΛΦΑ

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1039&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 05.01.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote