Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Μικρό προβάδισμα για Χίλαρι - Μακέιν
Μικρό προβάδισμα για Χίλαρι - Μακέιν Εκτύπωση E-mail
05.01.08
Η Χίλαρι Κλίντον, στο στρατόπεδο του Δημοκρατικού Κόμματος και ο Τζον Μακέιν, στο στρατόπεδο των ρεπουμπλικανών, έχουν προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους, ενόψει των προκριματικών εκλογών στην πολιτεία του Νιου Χαμσάιρ, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Reuters/C-SPAN/Zogby.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε πριν από τις προκριματικές στην πολιτεία της Άιοβα, όπου νικητές αναδείχτηκαν ο δημοκρατικός Μπαράκ Ομπάμα και ο ρεπουμπλικανός Μάικ Χάκαμπι.

 Στο Νιου Χαμσάιρ η διαφορά που χωρίζει την Χίλαρι Κλίντον από τον Μπαράκ Ομπάμα έχει περιοριστεί στις 4 μονάδες - 32% η πρόθεση ψήφου για την Χίλαρι Κλίντον και 28% για τον Ομπάμα.] Ο πρώην γερουσιαστής, Τζον Έντουαρντς, που τερμάτισε δεύτερος στην Άιοβα, συγκεντρώνει πρόθεση ψήφου 20%.

 Στους κόλπους του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, το προβάδισμα του Τζον Μακέιν έναντι του Μιτ Ρόμνι περιορίστηκε στις δύο μονάδες- 32% πρόθεση ψήφου για τον Μακέιν, έναντι 30% για τον Ρόμνι.

 Ο βαπτιστής πάστορας και πρώην κυβερνήτης του Άρκανσο, Χάκαμπι, που έκανε την έκπληξη στην Άιοβα, κέρδισε δύο μονάδες και έχει πρόθεση ψήφου 12%.

 Οι δημοσκοπήσεις διενεργήθηκαν από την Τρίτη έως την Παρασκευή και το περιθώριο σφάλματος είναι 3,3%. 

 Ε-ΤΥΠΟΣ

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1038&Itemid=36

Τελευταία ανανέωση ( 05.01.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote