Αρχική arrow EDITORIAL arrow Η παρέλαση της Νέας Υόρκης κομματικό εφαλτήριο του Κυριάκου Μητσοτάκη
Η παρέλαση της Νέας Υόρκης κομματικό εφαλτήριο του Κυριάκου Μητσοτάκη Εκτύπωση E-mail
10.04.16

Η παρέλαση

της Νέας Υόρκης

κομματικό

εφαλτήριο

του

Κυριάκου

Μητσοτάκη


Νέα Υόρκη -του Σάκη Σερέτη


Σε προεκλογική συγκέντρωση υπέρ του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη , μετέτρεψαν το τιμητικό δείπνο υπέρ των τελεταρχών της Ελληνικής παρέλασης στην Νέα Υόρκη , οι διοργανωτές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης.

Παραλήρημα του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πέτρου Γαλάτουλα, ενώ ο τελευταίος στην λίστα των πέντε επίσημων τελεταρχών Δρ. Σπύρος Σπυρέας με την οφθαλμοφανή πολιτική παρέμβαση του, επιβεβαίωσε τις προσδοκίες του “ενορχηστρωτή” αυτής της πολιτικής φιέστας.

 

Ολοκληρωτική επικράτηση των εκλεγμένων μελών του συμβουλίου της Ομοσπονδίας, που απροκάλυπτα στηρίζουν την Νέα Δημοκρατία και τα οποία με την ευγενική χορηγία των περισσοτέρων Ομογενειακών ΜΜΕ, επέβαλλαν την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη σαν επίσημου τελετάρχη της παρέλασης και συνετέλεσαν τα μέγιστα στην κομματικοποίηση της .

 

Έντονη δυσφορία του κοινού, ακόμα και από πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Νέα Υόρκη, τα οποία αντιτίθενται στην κομματικοποίηση του θεσμού της παρέλασης των Ελλήνων.

 

Η Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, ΠΟΤΕ στο παρελθόν δεν προσκαλούσε τους εκάστοτε αρχηγούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης και οι ισχυρισμοί ότι κάτι τέτοιο αποτελούσε πάγια πρακτική των διοργανωτών της παρέλασης , είναι απολύτως ψευδές και ανυπόστατο.

 

Εξαιρετικά ενωτικού περιεχομένου η ομιλία του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα .

 

“Τσίπρας της Δεξιάς” ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πέτρος Γαλάτουλας με την αποτυχημένη προσπάθεια του να μιλήσει στην Αγγλική γλώσσα.

 

Απών από την εκδήλωση ο Δήμαρχος Νέας Υόρκης ο οποίος ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς και θα έπρεπε να παραλάβει την τιμητική του διάκριση.


Μείνεται συντονισμένοι …

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10371&Itemid=29

Τελευταία ανανέωση ( 11.04.16 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων