Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Αλλάζει τακτική Εκτύπωση E-mail
03.01.08
Νέος γύρος καταθέσεων στον ειδικό ανακριτή αναμένεται να ξεκινήσει σχετικά με την υπόθεση του Χρήστου Ζαχόπουλου, η υγεία του οποίου παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή. Η 34χρονη κατηγορούμενη που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση της εκβίασης του πρώην γγ του υπ. Πολιτισμού, αλλάζει υπερασπιστική στάση. Όπως δήλωσε ο συνήγορός της Κώστας Χρυσικόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε μαζί της στις Φυλακές Κορυδαλλού, παραδέχεται τώρα την ερωτική σχέση που είχε με τον κ. Ζαχόπουλο και θα εξηγήσει, όπως είπε, στον ανακριτή, για ποιο λόγο δεν ανέφερε γι’ αυτό στην απολογία της, ενώ αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με το DVD που παραδόθηκε στη δικαιοσύνη αλλά και με οποιοδήποτε άλλο οπτικοακουστικό υλικό βγει στη δημοσιότητα. 

Την Πέμπτη, διατάχθηκε επίσης επείγουσα προκαταρκτική εξέταση από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Θεσσαλονίκης, Βασίλη Φλωρίδη, προκειμένου να διερευνηθεί αν προκύπτουν ευθύνες του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, για τον αποχαρακτηρισμό οικοπέδου στο κέντρο της πόλης, όπου υπάρχουν αρχαιολογικά ευρήματα.


Αναφερόμενη στην υπόθεση Ζαχόπουλου η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη έκανε λόγο για αποθέωση της πολιτικής της κλειδαρότρυπας και τόνισε ότι μόνο η δικαιοσύνη μπορεί να δώσει απαντήσεις.

Όπου κι αν πιάσει κανείς την υπόθεση βρωμάει δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα, σημειώνοντας πάντως, πως το ΚΚΕ επικεντρώνεται στην πολιτική αποχαρακτηρισμών που γίνεται πάντα προς διευκόλυνση των επιχειρηματιών.

Ο Πρωθυπουργός, μερίδα των ΜΜΕ, αλλά και γενικότερα το σύστημα του δικομματισμού, επιχειρούν να μετατρέψουν σε ιστορία πάθους και εκβιασμού ένα σοβαρό πολιτικό θέμα, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΝ.

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης σημείωσε ότι ο κ. Ανδριανός έπεσε σε μεγάλο ατόπημα, γιατί δεν έπρεπε να παραλάβει το συγκεκριμένο DVD.
ert




Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1033&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 04.01.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote