Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Μαξίμου: Οι αρχές ασφαλείας κάνουν όλα όσα πρέπει για την ασφάλεια στη χώρα
Μαξίμου: Οι αρχές ασφαλείας κάνουν όλα όσα πρέπει για την ασφάλεια στη χώρα Εκτύπωση E-mail
23.03.16

Μαξίμου: Οι αρχές ασφαλείας κάνουν όλα όσα πρέπει για την ασφάλεια στη χώρα Η κυβέρνηση παρακολουθεί με νηφαλιότητα και ψυχραιμία τις εξελίξεις και οι αρχές ασφαλείας κάνουν όλα όσα πρέπει για την ασφάλεια στη χώρα και την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, μετά τη σύσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι αυξάνονται για προληπτικούς λόγους τα μέτρα προστασίας στο μετρό και σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, στο αεροδρόμιο και στις ξένες πρεσβείες, όπως ανέφεραν πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Οι ίδιες πηγές, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, διευκρίνισαν ότι τα μέτρα προστασίας αποφασίστηκαν μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες και δεν πρόκειται για ενίσχυση μέτρων κινδύνου, αλλά καθαρά για μέτρα προληπτικού χαρακτήρα.

Για το θέμα ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, από τους αρμόδιους υπουργούς Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη.
 

Στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ πραγματοποιούνται, από το πρωί, συνεχείς συσκέψεις για την αξιολόγηση της κατάστασης, ενώ έχουν δοθεί εντολές προς τις αστυνομικές υπηρεσίες για τη λήψη αυξημένων μέτρων σε αεροδρόμια και μετρό. Επίσης, έχουν ληφθεί, ήδη, αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την περιφρούρηση στόχων, κυρίως βελγικού, γαλλικού και ολλανδικού ενδιαφέροντος και άλλων ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπηρεσίες ασφαλείας έχουν εντείνει τις ενέργειές τους για συλλογή πληροφοριών και επιτήρηση.

www.ethnos.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10324&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote