Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Έφτασαν στη Χίο οι πρώτοι Tούρκοι παρατηρητές για το προσφυγικό - Άλλοι 18 τη Δευτέρα στη Λέσβο
Έφτασαν στη Χίο οι πρώτοι Tούρκοι παρατηρητές για το προσφυγικό - Άλλοι 18 τη Δευτέρα στη Λέσβο Εκτύπωση E-mail
21.03.16

Έφτασαν στη Χίο οι πρώτοι Tούρκοι παρατηρητές για το προσφυγικό - Άλλοι 18 τη Δευτέρα στη Λέσβο Ξεκινά, καθώς φαίνεται, η εφαρμογή της συμφωνίας στα νησιά του Βορειονατολικού Αιγαίου,  καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασαν την Κυριακή στη Χίο έξι Τούρκοι παρατηρητές.

Όπως μετέδωσε το Mega, οι παρατηρητές θα εγκατασταθούν στο hot spot του νησιού και θα ζητήσουν από αύριο κιόλας την επανεισδοχή ατόμων στην Τουρκία.

Σύμφωνα, επίσης, με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, άλλοι 18 θα φτάσουν την Δευτέρα το πρωί στην Λέσβο.

Πηγές από την αστυνομική διεύθυνση της Χίου σημείωσαν ότι οι έξι Τούρκοι θα εποπτεύουν τόσο τη διαδικασία της καταγραφής όσο και τα αιτήματα επανεισδοχής στη χώρα προορισμού προσφύγων και μεταναστών.

Την ίδια στιγμή, στον Πειραιά συνεχίζεται σταδιακή η αποχώρηση των μεταναστών και η μετεγκατάστασή τους σε κέντρα φιλοξενίας σε όλη την χώρα.

Κάτι που, ωστόσο, δεν γίνεται χωρίς προβλήματα, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση των Ιωαννίνων, όπου την Κυριακή, οι πρώτοι μετανάστες που έφθασαν διαμαρτυρήθηκαν για την έλλειψη θέρμανσης και ηλεκτροδότησης του χώρου, στον οποίο θα διαμένουν.

www.newpost.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10318&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων