Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow ΝΔ: Δόκτορ Τζέκιλς, μίστερ Χάιντ της πολιτικής ο Τσίπρας
ΝΔ: Δόκτορ Τζέκιλς, μίστερ Χάιντ της πολιτικής ο Τσίπρας Εκτύπωση E-mail
25.02.16

ΝΔ: Δόκτορ Τζέκιλς, μίστερ Χάιντ της πολιτικής ο Τσίπρας Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύουν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη Βουλή, κατηγορώντας τον ότι είναι «ο δόκτορ Τζέκιλς και ο μίστερ Χάιντ, της πολιτικής».

Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τονίζουν ότι «ο κ. Τσίπρας για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται θλιβερά κατώτερος των περιστάσεων», και σημειώνουν «την ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει δραματικές εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα επιλέγει τον δρόμο, για ακόμη μία φορά, του διχασμού, της συκοφαντίας και της λασπολογίας».

Όλα αυτά έγιναν, συνεχίζουν οι ίδιοι κύκλοι την ώρα που ο πρωθυπουργός ζητούσε το πρωί «συνεννόηση από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αντιμετώπιση της εκτός ελέγχου κατάστασης που αντιμετωπίζει η χώρα στο προσφυγικό – μεταναστευτικό και στην οποία ο ίδιος συνέβαλε με την πολιτική του».

Ταυτόχρονα, τα ίδια στελέχη κατηγορούν τον κ. Τσίπρα για ανοίκειες επιθέσεις κατά του κ. Μητσοτάκη, την ώρα «που αναλαμβάνει εδώ και έναν μήνα συνεχείς πρωτοβουλίες ενίσχυσης της χώρας, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, απέναντι στο εθνικό ζήτημα του προσφυγικού».

«Από τη μία ζητά συνεννόηση και από την άλλη υβρίζει» τονίζουν από τη ΝΔ και προσθέτουν αναφερόμενοι στην επιστολή που παρουσίασε ο κ. Τσίπρας από τον κ. Μπόργιανς:

    Είναι ο δόκτορ Τζέκιλς και ο μίστερ Χάιντ, της πολιτικής. Αποκορύφωμα της απαράδεκτης στάσης, είναι ότι χρησιμοποίησε στη Βουλή, ως δήθεν αποδεικτικό των θέσεών του μία επιστολή που λέει τα αντίθετα από αυτά που ισχυρίστηκε.

Τα ίδια στελέχη, τόνισαν ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έλειπε από τη Βουλή γιατί «δεν είναι παρακολούθημα των όσων κάνει ο πρωθυπουργός στη Βουλή».

Εκείνη την ώρα, ο κ. Μητσοτάκης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κύριο Νίκο Αναστασιάδη.

www.newpost.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10252&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote