Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Ξενοδοχείο αστέγων δημιουργεί ο Δήμος Αθηναίων
Ξενοδοχείο αστέγων δημιουργεί ο Δήμος Αθηναίων Εκτύπωση E-mail
03.01.08
 Τη δημιουργία Ξενοδοχείου των Φτωχών εξήγγειλε την Τετάρτη ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης γιορτής του Ιδρύματος Αστέγων.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, το ξενοδοχείο θα παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες κυρίως στους υπερήλικες άστεγους της πόλης.

Οι φιλοξενούμενοι θα υποστηρίζονται κοινωνικο-ψυχολογικά και ιατρικά. Στο ισόγειο δημιουργείται αυτόνομος χώρος για την ψυχαγωγία τους.

 Ο ξενώνας θα γίνει σε πολυώροφο κτίριο της οδού Πατησίων, θα είναι δυναμικότητας περίπου 70 κλινών, με δίκλινα δωμάτια, λουτρό και αυτόνομο εξοπλισμό, και θα λειτουργεί με την επωνυμία «Εστία των Αθηνών», σύμφωνα με την επιθυμία της κληροδότριας. 

 Οπως δήλωσε ο κ. Κακλαμάνης, το ξενοδοχείο «θα λειτουργεί σαν ένα μεγάλο σπίτι για όσους έχουν αποστερηθεί την οικογενειακή φροντίδα.

Εβδομήντα συμπολίτες μας θα έχουν μόνιμη στέγη με χώρους εστίασης, χώρους καθαριότητας και με λέσχη φιλίας στο ισόγειο».

 Επισήμανε επίσης ότι η Αθήνα είναι η μοναδική πρωτεύουσα της Ευρώπης που δίνει κάθε μέρα φαγητό σε 1.200 φτωχά άτομα και από φέτος θα παρέχει και στέγη. 

flash

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1025&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 03.01.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote