Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow «Καρφιά» σε όλους από Μεϊμαράκη: Κατάλαβα αργά ότι είχα να κάνω με παιδιά
«Καρφιά» σε όλους από Μεϊμαράκη: Κατάλαβα αργά ότι είχα να κάνω με παιδιά Εκτύπωση E-mail
12.01.16

«Καρφιά» σε όλους από Μεϊμαράκη: Κατάλαβα αργά ότι είχα να κάνω με παιδιά (Videos) - MediaΣε… χλωρό κλαρί δεν άφησε τους εσωκομματικούς του αντιπάλους, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «στον Ενικό», σχολιάζοντας τις επαφές των υπολοίπων σημείωσε πως «Κατάλαβα αργά πως είχα να κάνω με παιδιά».

«Αν τελικά έχασα επειδή όλοι αυτοί πήγαν μαζί και το άλλο ποσοστό είναι ομοιογενές και θεωρεί ότι ο Μεϊμαράκης εκφράζει μια ολοκληρωμένη πολιτική άποψη, τότε με συγχωρείτε αλλά η εκλογή δεν ήταν πολιτική» σημείωσε ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αποκάλυψε μάλιστα πως μετά τον χαμό της αδερφής του, σκέφτηκε σοβαρά να αποχωρήσει από την κούρσα της διαδοχής. «Μου συνέβη ένα πολύ τραγικό και θλιβερό γεγονός στις 19 Νοεμβρίου και αυτό με επηρέασε ψυχολογικά. Πολλοί μου έλεγαν γιατί δεν είμαι πιο γελαστός ή γιατί είμαι νευρικός και δεν μπορούσα ή δεν ήθελα να εξηγήσω κάτι. Δεν σας κρύβω ότι μετά τις 22 Νοεμβρίου και μετά από τη σφοδρή επίθεση την οποία δέχθηκα λόγω και της ψυχολογικής μου κατάστασης με το γεγονός, σκεφτόμουν μήπως αποχωρήσω. Θεωρώ ότι δεν της αφιέρωσα το χρόνο που έπρεπε γιατί έτρεχα για την εσωκομματική εκλογή».

 www.topontiki.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10143&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote