Αρχική arrow ΡΙΠΕΣ arrow Να τον χαίρονται …
Να τον χαίρονται … Εκτύπωση E-mail
11.12.15

Του Σάκη Σερέτη

 

“ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ!”

Αυτός είναι ο τίτλος που φιγουράρει στο πόνημα του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου ,το οποίο δημοσιεύθηκε στο προσωπικό του ιστολόγιο την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου και σε συνδυασμό με κάποια ακόμη μαργαριτάρια που ακολουθούν παρακάτω , αποτυπώνεται καθαρά η εικόνα ενός πρωτοκλασάτου ποιμενάρχη της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας , του οποίου όμως ο λόγος , δεν συμβαδίζει καθόλου με αυτά που πρεσβεύει η Ορθόδοξη πίστη.

 

 

 

 

 

 

 

“ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!

-Δεν έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε τους ανθρώπους! Κριτής όλων μας είναι ο Θεός. Καρδιογνώστης και Κριτής! Κριτής και Kαρδιογνώστης! Το μόνο που μας επιτρέπεται για τους άλλους, είναι να προσευχώμεθα γι' αυτούς! Να παρακαλούμε τον Πανάγαθο Θεό για "την επιστροφή των πεπλανημμένων"!

-Παρά ταύτα αυτό, που μας επιτρέπεται, είναι να κρίνουμε τις πράξεις των, να καταγγέλλουμε δε τις άνομες πράξεις των! Υπάρχει μάλιστα μια αρχή, σύμφωνα με την οποίαν "τα δημοσίως πραττόμενα, δημοσίως και ελέγχονται!"

-Η ομοφυλοφιλία είναι εκτροπή από τους Νόμους της φύσεως! Είναι κοινωνικό κακούργημα! Είναι αμαρτία! Όσοι, λοιπόν, είτε την βιώνουν, είτε την υποστηρίζουν δεν είναι φυσιολογικοί άνθρωποι! Είναι αποβράσματα της Κοινωνίας!

-Δυστυχώς, αδελφοί μου, σήμερα την Ελλάδα διοικούν και μερικά τέτοια ανθρωπάρια! Ασφαλώς αποτελούν μια μικρή μειοφηφία στο σύνολο των Μελών της Βουλής των Ελλήνων! Υπάρχουν όμως! Είναι μερικά αποβράσματα της Κοινωνίας, περι- θωριακοί άνθρωποι, ελαττωματίες, εξευτελισμένοι, άνθρωποι του σκότους οι οποίοι τώρα πιά με την ευκαιρία της υπεροχής της αριστερής πτέρυγας σήκωσαν πια κεφάλι!

-Ε, λοιπόν, αυτούς τους ξεφτυλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Μαυρίστε τους! Δεν είναι άνθρωποι! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με νοητική διαταραχή! Δυστυχώς, αυτοί είναι τρις-χει-ρότεροι και πολύ πιό επικίνδυνοι από κάποιους, που ζούν στα τρελλοκομεία! Μή διστάζετε, λοιπόν! Όταν καί όπου τους συναντάτε, φτύστε τους! Μη τους αφήνετε να σηκώνουν κεφάλι! Είναι επικίνδυνοι!”

 

 

 

ΥΓ.

Τα συμπεράσματα για το “χριστιανικό” κρεσέντο του Μητροπολίτη ανήκουν σε εσάς και φυσικά η Ιερά Σύνοδος εάν δεν προβληματίζεται , μπορεί κάλλιστα να καμαρώνει για τα καμώματα του και να τον χαίρεται...

 

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10046&Itemid=34

Τελευταία ανανέωση ( 11.12.15 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote