Αρχική arrow ΑΛΛΗ ΟΨΗ
ΑΛΛΗ ΟΨΗ
Κ. Γαβράς: «Λογοκριτές ο κλήρος» Εκτύπωση E-mail
27.07.09

Ο διεθνούς φήμης σκηνοθέτης, με επιστολή του στα ελληνικά ΜΜΕ, διαμαρτύρεται για την περικοπή σκηνής από ενημερωτικό φιλμ που προβάλλεται στον προθάλαμο της γυάλινης αίθουσας με τα γλυπτά του Παρθενώνα, στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης. Κάνει λόγο για «σύγχρονους θρησκόληπτους που επεμβαίνουν κόβοντας εικόνες».

Τελευταία ανανέωση ( 27.07.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δεν ξεχνώ, να μην θυμάμαι Εκτύπωση E-mail
19.07.09

Όταν οι Ε/Κ κάνουν λόγο για ειρηνική συνύπαρξη στο παρελθόν, σημαίνει ότι μπορούμε να ζήσουμε μαζί στο μέλλον. Όταν οι Τ/Κ μιλούν κυρίως για ένα παρελθόν έχθρας και βίας, εννοούν ότι δεν μπορούμε να ζήσουμε μαζί

 
Τελευταία ανανέωση ( 19.07.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΚΑΜΠΤΟ ΣΤΙΛ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ… Εκτύπωση E-mail
25.05.09

Του Σάκη Σερέτη

Ο Μάιος μπορεί κάποτε να ήταν ο μήνας που γεννούσαν τα γαϊδουράκια ενώ κατά την διάρκεια του, γιορτάζαμε διάφορα ήθη και έθιμα, όπως τα Αναστενάρια παραδείγματος χάριν.
Τα χρόνια πέρασαν όμως, οι εποχές έχουν αλλάξει ανεπιστρεπτί και μπορεί εδώ στην παροικία μας να μην έχουμε τα γεννητούρια των συμπαθέστατων τετράποδων που προανέφερα , όμως σίγουρα αρκετοί από εμάς έχουμε κληρονομήσει την υπομονή τους και εξακολουθούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες, σε ότι αφορά στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης.
Τελευταία ανανέωση ( 09.10.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ - ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ Εκτύπωση E-mail
06.05.09

Του Σάκη Σερέτη

 
Τελικά όπως αποδείχθηκε περίτρανα με την υπόθεση Παυλίδη, στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία, μόνο δημοκρατία δεν μπορούμε πλέον να ισχυρισθούμε ότι έχουμε.
Ίσως ακούγεται λίγο σκληρό σαν έκφραση ,όμως στην αλάνθαστη γλώσσα των αριθμών αποδεικνύεται το αντίθετο.
Τελευταία ανανέωση ( 07.05.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μικρά και… ενοχλητικά Εκτύπωση E-mail
03.05.09

Οι διαρροές στα ΜΜΕ για τα εσωτερικά θέματα της ΜΚΟ της Εκκλησίας «Αλληλεγγύη» έχουν δυσαρεστήσει έντονα τη διοίκηση της οργάνωσης που, λέγεται, ότι απειλεί όσους «μιλούν» προς τα έξω ότι σύντομα θα υποστούν κυρώσεις.

Τελευταία ανανέωση ( 03.05.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ; Εκτύπωση E-mail
17.04.09

Του Σάκη Σερέτη

Την ώρα που ο λαός με θρησκευτική κατάνυξη διανύει την εβδομάδα των παθών περιμένοντας την ανάσταση, ο πολιτικός κόσμος της μαμάς πατρίδας, βρίσκεται εγκλωβισμένος στα δικά του πάθη, σηκώνοντας γαλαζοπράσινους σταυρούς τύπου «Παυλίδη-Σήμενς», υπό το άγρυπνο βλέμμα των παντοδύναμων δημοσκοπήσεων.

Τελευταία ανανέωση ( 17.04.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ Εκτύπωση E-mail
15.04.09

Ας ορίσουμε τολμηρά τις λέξεις. Εάν κομμουνισμός είναι το πολιτικό σύστημα που είδαμε να εφαρμόζεται στο δεύτερο μισό του εικοστού αιώνα, από την ήπια παραλλαγή της Γιουγκοσλαβίας μέχρι τη σκληρή της Αλβανίας, εάν είναι αυτό που επιβιώνει στην έρημη Βόρεια Κορέα, παράγοντας φτώχεια, διαφθορά και ανελευθερία, ένα ευρωπαϊκό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα βρίσκεται εξ ορισμού στον αντίποδά του.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σβήστε τα φώτα για την ώρα της Γης! Εκτύπωση E-mail
15.03.09

Το 2008, η προσπάθεια αυτή έγινε παγκόσμια και περίπου 50 εκατομμύρια άνθρωποι συμμετείχαν στην πρωτοβουλία που συντόνισε η WWF, ενώ φέτος, το ραντεβού δίνεται για το Σάββατο 28 Μαρτίου, στις 8.30 το βράδυ. Δεν απαιτείται κάτι δύσκολο γι' αυτήν τη συμβολική ενέργεια.

Τελευταία ανανέωση ( 02.06.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ Εκτύπωση E-mail
08.03.09

 

Του Σάκη Σερέτη
Tελικά είναι εξαιρετικά δύσκολο να γράφεις για έναν Φίλο που έφυγε τόσο άξαφνα και άδικα από τούτη την ζωή και στην περίπτωση αυτή, η είδηση της απώλειας ενός σημαντικού ανθρώπου, είναι αυτή που φυσιολογικά θα έπρεπε να προηγείται.
Όμως υπάρχει ο ανθρώπινος πόνος για τον ΦΙΛΟ που έφυγε και η δική μου ειδησεογραφική προτεραιότητα, περιορίστηκε στο αναπάντεχο συμβάν, που κυριολεκτικά πάγωσε την σκέψη μου στο απόλυτο κενό.
Τελευταία ανανέωση ( 09.03.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. Εκτύπωση E-mail
22.01.09

Του Σάκη Σερέτη

 
 
Αν και παρουσιάζεται ιδιαίτερα σκληρός και με πολικές θερμοκρασίες ο φετινός Ιανουάριος, εντούτοις πλημμύρισε με ζέστη και ελπίδα  τις ψυχές εκατομμυρίων Αμερικανών, οι οποίοι παρακολούθησαν με θρησκευτική ευλάβεια τον Μπαράκ Ομπάμα να επαναλαμβάνει τον όρκο και να αναλαμβάνει την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, ταυτόχρονα με την υπόσχεση να οδηγήσει την υπερδύναμη στο λιμάνι της αισιοδοξίας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ενας Εφραίμ τούς σώζει! Εκτύπωση E-mail
04.12.08

Δικαιολογημένα πολυδιαφημισμένη η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, αλλά για τον Δήμο Αντιρρίου κυρίως είχε και τα αρνητικά της. Μικροεπιχειρήσεις που όφειλαν την ύπαρξή τους στη λειτουργία του πορθμείου έκλεισαν και απασχολούμενοι ως ναυτεργάτες στα φέριμποτ έμειναν άνεργοι.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 93 - 115 από 157

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων