Αρχική arrow ΑΛΛΗ ΟΨΗ
ΑΛΛΗ ΟΨΗ
ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Εκτύπωση E-mail
28.03.11

Η χαμηλή θερμοκρασία και ο παγωμένος άνεμος που επικρατούσε στο Μανχάταν, δεν αποτέλεσαν εμπόδιο για τους Ομογενείς που και εφέτος έδωσαν βροντερό παρών στην παρέλαση των Ελλήνων στην 5η λεωφόρο.
Η παρέλαση ξεκίνησε στις δυο το μεσημέρι, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την επιρροή που ασκούν οι τηλεοπτικοί αστέρες και οι χορηγοί της ζωντανής αναμετάδοσης της παρέλασης, οι οποίοι για τους δικούς τους λόγους, επέβαλλαν όπως και πέρυσι την έναρξη της παρέλασης στην ώρα που επιθυμούσαν, αδιαφορώντας για την καθυστέρηση που προκάλεσαν.

Τελευταία ανανέωση ( 29.03.11 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΙΧΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ Εκτύπωση E-mail
20.02.11

Του Σάκη Σερέτη


Έντονη κινητοποίηση του πράσινου κομματικού μηχανισμού στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης μαθαίνω ότι πραγματοποιείται, ζητούμενο της οποίας αποτελεί η μεγάλη παρουσία του κοινού στην διαβούλευση –όπως- την ονομάζουν -της Υπουργού Φώφης Γεννηματά με την Ομογένεια για θέματα παιδείας.

Τελευταία ανανέωση ( 20.02.11 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟ ΘΕΡΙΟ … Εκτύπωση E-mail
05.02.11
 
Τελευταία ανανέωση ( 29.03.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ Εκτύπωση E-mail
31.12.10

 

Του Σακη Σερετη

Αποχαιρετώντας σε λίγες ώρες την χρονιά της οικονομικής κρίσης, ανοίγουμε το φυλιστρίνι της ελπίδας στο 2011 και αγκιστρωμένοι στις αισιόδοξες προοπτικές του αύριο, οραματιζόμαστε ένα νέο φωτεινό ορίζοντα απαλλαγμένο από το γκρίζο χρώμα της μιζέριας που βιώνουμε..

Τελευταία ανανέωση ( 31.12.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΙΠΛΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΝΙΧΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Εκτύπωση E-mail
10.12.10

Του Σάκη Σερέτη

«Πενιχρή» χαρακτήρισε την χθεσινή συμμετοχή του κοινού στις διεργασίες της Πανομογενειακής συγκέντρωσης για την φετεινή παρέλαση, ο πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής κ.Φρίξος Γκούσης, ο οποίος εκτός των άλλων εξέφρασε και το παράπονο του, που αφορά στην αρνητική στάση της ομάδας Αιγαίου, να παρακολουθήσει τις διεργασίες της προηγούμενης εβδομάδας για την παρέλαση.

Τελευταία ανανέωση ( 10.12.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Περίεργα και ευνοϊκά Εκτύπωση E-mail
25.11.10

Κάποιες περίεργα ευνοϊκές συμφωνίες γίνονται στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης και αφορούν στην ενοικίαση των αιθουσών του οργανισμού από επιλεγμένους φορείς, οι οποίοι εμφανώς τυγχάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης
Σύμφωνα με τον επίσημο τιμοκατάλογο που έχει συνταχθεί από την προηγούμενη διοίκηση, οι αίθουσες θα πρέπει να ενοικιάζονται με συγκεκριμένες τιμές ανάλογα με την χρήση και το αντίτιμο προκαθορίζεται στον κατάλογο που σας παραθέτουμε .

Τελευταία ανανέωση ( 26.11.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ… Εκτύπωση E-mail
13.10.10

Του Σάκη Σερέτη

 
Ακολουθώντας την γνωστή τακτική ροκανίσματος του χρόνου, με συνεχείς αυθαίρετες παρεμβάσεις και επιδόρπιο την μαζική της αποχώρηση από την αίθουσα, η αντιπολιτευτική ομάδα στο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, κατέθεσε για άλλη μια φορά τα αρνητικά της διαπιστευτήρια στην πρόσφατη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.
Τελευταία ανανέωση ( 13.10.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ:Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Εκτύπωση E-mail
27.09.10

Του Σάκη Σερέτη

 
Διάβασα με ενδιαφέρον τις δημοσιευμένες στις εφημερίδες δηλώσεις του πόθεν έσχες των Ελλήνων πολιτικών και για άλλη μια φορά, πήρα μια γεύση υποκρισίας από τους εκπρόσωπους του πολιτικού σύστημα της μαμάς Ελλάδας..
Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος οι δηλώσεις που αφορούν στην περιουσιακή εικόνα των εθνοπατέρων, περιορίζονται στο έσχες χωρίς να υπάρχουν ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πόθεν.
Τελευταία ανανέωση ( 27.09.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η ΣΟΥΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Εκτύπωση E-mail
26.07.10

Του Σάκη Σερέτη

Tην σούμα της μεταπολίτευσης έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, στέλνοντας τον λογαριασμό της παρακμής, κυρίως στους πολιτικούς που διαχειρίστηκαν τις τύχες του τόπου όλα αυτά τα χρόνια.
Τελευταία ανανέωση ( 26.07.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 70 - 92 από 160

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων