Αρχική arrow ΑΛΛΗ ΟΨΗ
ΑΛΛΗ ΟΨΗ
ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ Εκτύπωση E-mail
01.11.11

**Αλήθειες και αλάθητο

Αργά ή γρήγορα η πλειοψηφία των μελών του συλλόγου των Αθηναίων, αντελήφθη ότι η κρίση του διχασμού ήταν έτοιμη να χτυπήσει και την δική τους πόρτα και για αυτό τον λόγο οι υψηλές κορώνες “αναβάθμισης” που προωθούσε μια ομάδα της μειοψηφίας, δεν βρήκαν πρόσφορο έδαφος για εφαρμογή.

Τελευταία ανανέωση ( 11.01.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΘΗΝΑΙΟΙ: Εκλογές και αποκατάσταση της αλήθειας Εκτύπωση E-mail
18.10.11

Του Σάκη Σερέτη

Στην τελική ευθεία των πρόωρων εκλογών εισέρχεται αυτή την εβδομάδα ο σύλλογος Αθηναίων Νέας Υόρκης, καθώς μετά το τέλος των διοικητικών και οικονομικών ελέγχων που πραγματοποίησε η εφορευτική επιτροπή, απέστειλε ταχυδρομικώς σε όλα τα μέλη του συλλόγου τα πορίσματα της, όπως επίσης και τις ανάλογες συστάσεις για τη αποφυγή παρομοίων καταστάσεων , σαν αυτές που οδήγησαν τον σύλλογο στο σημερινό αδιέξοδο.

Τελευταία ανανέωση ( 11.01.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Εκτύπωση E-mail
28.03.11

Η χαμηλή θερμοκρασία και ο παγωμένος άνεμος που επικρατούσε στο Μανχάταν, δεν αποτέλεσαν εμπόδιο για τους Ομογενείς που και εφέτος έδωσαν βροντερό παρών στην παρέλαση των Ελλήνων στην 5η λεωφόρο.
Η παρέλαση ξεκίνησε στις δυο το μεσημέρι, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την επιρροή που ασκούν οι τηλεοπτικοί αστέρες και οι χορηγοί της ζωντανής αναμετάδοσης της παρέλασης, οι οποίοι για τους δικούς τους λόγους, επέβαλλαν όπως και πέρυσι την έναρξη της παρέλασης στην ώρα που επιθυμούσαν, αδιαφορώντας για την καθυστέρηση που προκάλεσαν.

Τελευταία ανανέωση ( 29.03.11 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΣΤΡΩΝ Εκτύπωση E-mail
03.03.11

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΣΤΡΩΝ

 

Άμα ξεσπάσει ο πόλεμος μεταξύ των φατριών της Ομοσπονδίας, τύφλα να’χουν οι πολεμικές συγκρούσεις των χούλιγκαν στα γήπεδα.

Τελευταία ανανέωση ( 07.03.11 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΙΧΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ Εκτύπωση E-mail
20.02.11

Του Σάκη Σερέτη


Έντονη κινητοποίηση του πράσινου κομματικού μηχανισμού στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης μαθαίνω ότι πραγματοποιείται, ζητούμενο της οποίας αποτελεί η μεγάλη παρουσία του κοινού στην διαβούλευση –όπως- την ονομάζουν -της Υπουργού Φώφης Γεννηματά με την Ομογένεια για θέματα παιδείας.

Τελευταία ανανέωση ( 20.02.11 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟ ΘΕΡΙΟ … Εκτύπωση E-mail
05.02.11
 
Τελευταία ανανέωση ( 29.03.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ Εκτύπωση E-mail
31.12.10

 

Του Σακη Σερετη

Αποχαιρετώντας σε λίγες ώρες την χρονιά της οικονομικής κρίσης, ανοίγουμε το φυλιστρίνι της ελπίδας στο 2011 και αγκιστρωμένοι στις αισιόδοξες προοπτικές του αύριο, οραματιζόμαστε ένα νέο φωτεινό ορίζοντα απαλλαγμένο από το γκρίζο χρώμα της μιζέριας που βιώνουμε..

Τελευταία ανανέωση ( 31.12.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΙΠΛΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΝΙΧΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Εκτύπωση E-mail
10.12.10

Του Σάκη Σερέτη

«Πενιχρή» χαρακτήρισε την χθεσινή συμμετοχή του κοινού στις διεργασίες της Πανομογενειακής συγκέντρωσης για την φετεινή παρέλαση, ο πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής κ.Φρίξος Γκούσης, ο οποίος εκτός των άλλων εξέφρασε και το παράπονο του, που αφορά στην αρνητική στάση της ομάδας Αιγαίου, να παρακολουθήσει τις διεργασίες της προηγούμενης εβδομάδας για την παρέλαση.

Τελευταία ανανέωση ( 10.12.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Περίεργα και ευνοϊκά Εκτύπωση E-mail
25.11.10

Κάποιες περίεργα ευνοϊκές συμφωνίες γίνονται στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης και αφορούν στην ενοικίαση των αιθουσών του οργανισμού από επιλεγμένους φορείς, οι οποίοι εμφανώς τυγχάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης
Σύμφωνα με τον επίσημο τιμοκατάλογο που έχει συνταχθεί από την προηγούμενη διοίκηση, οι αίθουσες θα πρέπει να ενοικιάζονται με συγκεκριμένες τιμές ανάλογα με την χρήση και το αντίτιμο προκαθορίζεται στον κατάλογο που σας παραθέτουμε .

Τελευταία ανανέωση ( 26.11.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 70 - 92 από 163

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων