Αρχική arrow ΑΛΛΗ ΟΨΗ
ΑΛΛΗ ΟΨΗ
Μικρά και ενοχλητικά του Ιούνιου Εκτύπωση E-mail
24.06.12

Η “προίκα” της εφορευτικής και ο “παπάς” στον γάμο της άτυπης ορκωμοσίας…

 

Mε ένα πρακτικό πέντε σελίδων που αφορούσε στα έργα και στις αποφάσεις της εφορευτικής επιτροπής των εκλογών της 10ης Ιουνίου και με προίκα την ομολογία του προέδρου της εφορευτικής επιτροπής Απόστολου Τομόπουλου, ότι παραβιάστηκε το καταστατικό της Ομοσπονδίας , προκειμένου να αποφευχθεί ο αποκλεισμός τουλάχιστον 40 συλλόγων από την πρόσφατη εκλογική διαδικασία, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Ιουνίου η άτυπη ορκωμοσία και η ανάληψη καθηκόντων από τον πλειοψηφούν συνδυασμό του κ. Ηλία Τσεκερίδη στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης.

Τελευταία ανανέωση ( 18.03.13 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρακτικές συντεχνιακού φατριασμού εν όψει… Εκτύπωση E-mail
07.06.12

Του Σάκη Σερέτη

Αυταρχική συμπεριφορά και πρωτόγνωρη τακτική επιλεκτικής ενημέρωσης, έχει υιοθετήσει η εφορευτική επιτροπή που θα διεξάγει τις εκλογές της 10ης Ιουνίου στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, καθώς πριν ακόμα ενημερωθούν επίσημα και υπεύθυνα τα μέλη του οργανισμού, έχει ήδη παρέλθει το χρονικό περιθώριο κατάθεσης ενστάσεων σχετικά με τις αποφάσεις που έλαβε η εφορευτική επιτροπή.

Τελευταία ανανέωση ( 07.06.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Περιμένοντας την κάλπη Εκτύπωση E-mail
03.06.12

Του Σάκη Σερέτη

Την πρόθεση της να μην αποκλειστούν πολλοί σύλλογοι από την εκλογική διαδικασία της 10ης Ιουνίου στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, εξέφρασε με επιστολή της η εφορευτική επιτροπή προς του επικεφαλής των δυο συνδυασμών, με τους οποίους το Σάββατο 2 Ιουνίου πραγματοποίησε μια επίσημη συνάντηση, προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις τους σχετικά με την πρόταση που προανέφερα.

Τελευταία ανανέωση ( 03.06.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ Εκτύπωση E-mail
27.05.12

Του Σάκη Σερέτη

Διαχώρισε την θέση του

Αποστομωτική απάντηση έδωσε δημόσια στην αντιπολιτευτική ομάδα, καθώς επίσης και σε όλους αυτούς, οι οποίοι πίστευαν ότι ο κ. Ηλίας Τσεκερίδης, ακολουθεί τυφλά τις οδηγίες του γενικού γραμματέα και στενού συνεργάτη του στην Ομοσπονδία, καθώς προχτές το βράδυ κατά την πρώτη ημέρα διεξαγωγής του διήμερου εκλογικού συνεδρίου, ξεχώρισε την θέση του και αντέδρασε αρνητικά σε μια από τις πολλές προτάσεις του στενού του συνεργάτη Πέτρου Γαλάτουλα.

Τελευταία ανανέωση ( 03.06.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ Εκτύπωση E-mail
08.04.12

Του Σάκη Σερέτη

Στην κόντρα οι μνηστήρες για μια θέση στο κάδρο της “κραταιάς”.
Την τιμητική τους έχουν οι παρασκηνιακές ζυμώσεις εν όψει της προεκλογικής περιόδου στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης και στο αμφιθέατρο της πρόσκαιρης συμμαχίας, εμφανίζονται σημαιοστολισμένοι και βαμμένοι με τα χρώματα της μάχης, όλοι οι “συνήθεις ύποπτοι” μνηστήρες της Ομογενειακής εξουσίας.
Τελευταία ανανέωση ( 09.04.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ποιός πληρώνει τον “βαρκάρη”; Εκτύπωση E-mail
27.03.12

Του Σάκη Σερέτη

Η δημοφιλής ιστορία του χορηγού που θα αναλάμβανε τα έξοδα μεταφοράς των Ευζώνων στην Νέα Υόρκη, χαρακτηρίζεται από πολλούς ως μεγάλο παραμύθι και σαν παραμύθι στο τέλος του, δείχνει ότι θα καταλήξει με το γνωστό “έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα”.
Τελευταία ανανέωση ( 29.03.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 47 - 69 από 157

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων