Αρχική arrow ΑΛΛΗ ΟΨΗ
ΑΛΛΗ ΟΨΗ
«ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ» ΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟI Εκτύπωση E-mail
12.12.07
Σε τροχιά σύγκρουσης οδηγούνται και πάλι στο ΠΑΣΟΚ μετά το μήνυμα που έστειλαν στον Παπανδρέου οι Βενιζελικοί στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. 
Τελευταία ανανέωση ( 08.01.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Ολυμπιακή δεν μπορεί να κλείσει Εκτύπωση E-mail
05.12.07
Το πιο εύκολο πράγμα είναι να κλείσει η Ολυμπιακή Αεροπορία. Είναι κάτι που δυστυχώς δεν το λένε μόνο οι κυβερνήσεις μας, σημερινές και χθεσινές.

Είναι καραμέλα και για πολλούς από εμάς, όταν δεν εξυπηρετούμαστε στο άψε-σβήσε, ξεχνώντας ότι αποδεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τις όποιες καθυστερήσεις, ακόμη και πολύωρες, ή την ταλαιπωρία, όταν ταξιδεύουμε με άλλες, ξένες, αεροπορικές εταιρείες.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Τέρμα τα ημίμετρα με τα Σκόπια Εκτύπωση E-mail
29.11.07
Η Αθήνα δεν πρόκειται να δεχθεί «μικρές, επιμέρους συμβολικές κινήσεις» από την πλευρά των Σκοπίων, για να συμβιβαστεί σε κάτι άλλο από την τελική σύνθετη ονομασία της ΠΓΔΜ.
Τελευταία ανανέωση ( 29.11.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πικρές αλήθειες για το Ασφαλιστικό Εκτύπωση E-mail
26.11.07
 ΠΡΙΝ να φθάσουμε στο σημερινό μπάχαλο του Ασφαλιστικού και να εξαγγέλλει τα όποια αντιλαϊκά μέτρα η κυβέρνηση, απορώ γιατί δεν προηγήθηκε μια στοιχειώδης ενημέρωση των πολιτών.
Τελευταία ανανέωση ( 26.11.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Για το Κατάρ «ταξιδεύει» η Ολυμπιακή Εκτύπωση E-mail
25.11.07

Ενα δεύτερο κύμα αραβικών κεφαλαίων ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα, με προέλευση αυτή τη φορά όχι το Ντουμπάι, αλλά το ακόμη πλουσιότερο κράτος του Κατάρ. Η κυβέρνηση προσβλέπει σε αυτά τα κεφάλαια για τη λύση και ευαίσθητων πολιτικά ζητημάτων, με πρώτη την Ολυμπιακή.

Τελευταία ανανέωση ( 26.11.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το δίλημμα των «26»: βουλευτής ή δημοσιογράφος; Εκτύπωση E-mail
25.11.07
Να είναι ή να μην είναι;». Το αναπάντητο διαχρονικά ερώτημα του Σαίξπηρ ταιριάζει απόλυτα αυτές τις ημέρες στο υπαρξιακό «δράμα» που βιώνουν οι 26 βουλευτές, οι οποίοι όμως εργάζονταν ως δημοσιογράφοι
Τελευταία ανανέωση ( 25.11.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Ακαδημία προειδοποιεί: τα Σκόπια δεν έχουν αθώα κίνητρα! Εκτύπωση E-mail
13.11.07
Ντοκουμέντο-βόμβα της Ακαδημίας Αθηνών με ατράνταχτες ιστορικές αποδείξεις δεν δέχεται ούτε για αστείο, και με οποιαδήποτε άλλη μορφή ή σύνθετη ονομασία,παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς.
Τελευταία ανανέωση ( 28.11.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Τι θα ρωτούσα τους "3" στο Αλ Τσαντίρι» Εκτύπωση E-mail
12.11.07

«Δεν φοβήθηκαν εμένα. Το κοινό τούς τρόμαξε, που θα ήταν σαν αρένα. Για αυτό δεν ήρθαν. Ο Βενιζέλος είπε “ναι”, ο Σκανδαλίδης το ματαίωσε και ο Παπανδρέου το πυρπόλησε». Ο Λάκης Λαζόπουλος μιλά για τη συνάντηση των τριών που δεν έγινε, τις ερωτήσεις που θα έκανε, τη νεολαία, την επανάσταση των SMS, την κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ της 12ης Νοεμβρίου, τους ψεύτες Ελληνες και την απαξίωση στην ελπίδα του τόπου: τη νεολαία…  Είχατε μια ιδέα που δεν έγινε. Να φέρετε στο «Αλ Τσαντίρι» τους τρεις που διεκδικούν σήμερα την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Τι συνέβη τελικά και αυτό το ραντεβού δεν έγινε ποτέ;

 

Τελευταία ανανέωση ( 28.11.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΠΟΨΗ Εκτύπωση E-mail
10.11.07
Με τις χτεσινές ανοιχτές συγκεντρώσεις των υποψήφιων προέδρων έληξε η μακρά προεκλογική περίοδος στο ΠΑΣOΚ και οι «μονομάχοι» ελπίζουν πως κέρδισαν -έστω την τελευταία στιγμή- και τη μάχη των εντυπώσεων, που, όπως και να το κάνουμε, μετρά πάρα πολύ στην τελική απόφαση των μελών και φίλων του ΠΑΣOΚ που θα πάνε αύριο να εκλέξουν το νέο πρόεδρο.
Τελευταία ανανέωση ( 10.11.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Η ώρα της λύσης για τα Σκόπια» Εκτύπωση E-mail
09.11.07
Η επιδίωξη των Σκοπίων να ενταχθούν στους διεθνείς οργανισμούς με το όνομα FYROM έχει αποδειχθεί στην πράξη φενάκη. Η ώρα της επίλυσης του προβλήματος της διεθνούς τους ονομασίας είναι τώρα - έξι μήνες πριν από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, υπογράμμισε η Υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, στο πλαίσιο της ενημέρωσης της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Κοινοβουλίου για την εξωτερική πολιτική.
Τελευταία ανανέωση ( 09.11.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι «άριστοι» (αρεστοί) πολιτικοί και οι τηλεγενείς χαμογελαστοί Εκτύπωση E-mail
05.11.07
Περισσότερο ως υπόσχεση - δέσμευση για το μέλλον, και λιγότερο ως λύτρωση για το παρελθόν και αποτύπωμα για το παρόν, η «Πυξίδα» έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Η «Ημερησία του Σαββάτου» προδημοσιεύει αποσπάσματα από το νέο βιβλίου του Κ. Λαλιώτη που φιλοδοξεί να δείξει στο ΠΑΣΟΚ τον δρόμο για την πλειοψηφική κεντροαριστερά.
Τελευταία ανανέωση ( 05.11.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 162 - 184 από 194

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote