Αρχική arrow ΑΛΛΗ ΟΨΗ
ΑΛΛΗ ΟΨΗ
Πάρε κεφάλια, Βύρωνα... Εκτύπωση E-mail
03.05.07
Αυτές οι εικόνες με τις φωτιές, να καίγονται αυτοκίνητα μέσα στο κέντρο της Αθήνας, με τους αστυνομικούς σε ρόλο θεατή, είναι το αποκορύφωμα της κατάστασης διάλυσης, που δυστυχώς χρόνια τώρα υπήρχε σ' όλον τον χώρο της δημόσιας διοίκησης και δεν έχει πολιτικό χρώμα ή αιτία.
Τελευταία ανανέωση ( 29.10.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κανενός όμηροι... Εκτύπωση E-mail
24.04.07
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής της συμφωνίας για προμήθεια περισσότερου φυσικού αερίου από τη Ρωσία και η Ουάσινγκτον έδειξε τα δόντια της. Πρόσφερε το όνομα της Μακεδονίας μας στα Σκόπια.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Τα ομόλογα δημιουργούν... παραισθήσεις στο ΠΑΣΟΚ Εκτύπωση E-mail
24.04.07
Και όμως στο ΠΑΣΟΚ έχουν αρχίσει να ελπίζουν ότι μπορεί να κυβερνήσουν με όλα όσα γίνονται στην υπόθεση των ομολόγων, αλλά ο Παπανδρέου τους προσγειώνει στην ωμή πραγματικότητα… Είναι αλήθεια πως αρκετά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις κατ' ιδίαν συνομιλίες τους εκφράζουν την άποψη ότι αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση στην κυβέρνηση, τότε το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει τις εκλογές….
Τελευταία ανανέωση ( 28.11.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Καυσόξυλα για το τζάκι Εκτύπωση E-mail
Δίκτυα πολυποίκιλων συνωμοτών κινούν κάθε καλοκαίρι πληρωμένους αλλοεθνείς και αντιπολιτευόμενους ομοεθνείς με στόχο την κατάκαυση της χώρας. Αυτή είναι η περιρρέουσα παραδοχή: οι εμπρηστές βάζουν φωτιά στα δάση.
Τελευταία ανανέωση ( 09.10.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 162 - 165 από 165

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων