Αρχική arrow ΑΛΛΗ ΟΨΗ
ΑΛΛΗ ΟΨΗ
«Φράκαραν» γιατροί, δικηγόροι και δημοσιογράφοι Εκτύπωση E-mail
16.10.07
«Αυτό που λάμπει δεν είναι χρυσός». Η συγκεκριμένη φράση φαίνεται ότι περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο ορισμένα από τα «λαμπερά» επαγγέλματα όπως του γιατρού, του δικηγόρου και του δημοσιογράφου, καθώς, σύμφωνα με έρευνα του καθηγητή Oικονομικής της Εργασίας Θεόδωρου Κατσανέβα, καταλαμβάνουν από τις πρώτες θέσεις της λίστας με τα επαγγέλματα που παρουσιάζουν αρνητικές προοπτικές.
Τελευταία ανανέωση ( 28.10.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Τρίποντα» διχόνοιας Εκτύπωση E-mail
16.10.07
Στα γήπεδα του… μπάσκετ μεταφέρεται η σύγκρουση των κυρίων Γ. Παπανδρέου και Ευ. Βενιζέλου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Αύριο, την ώρα που ο πρόεδρος του κόμματος θα μιλά στο κλειστό γυμναστήριο του Σπόρτινγκ, ο διεκδικητής της ηγεσίας θα απευθύνεται στο δικό του κοινό στο κλειστό της Νέας Ιωνίας! «Το θέμα είναι ποιος θα βάλει τον άλλο στα καλάθια», έλεγε χθες κουνώντας το κεφάλι του ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
Τελευταία ανανέωση ( 28.10.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ Εκτύπωση E-mail
26.09.07

Του Σάκη Σερέτη

 Τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών σκόρπισαν άνεμο αισιοδοξίας στα κόμματα της αριστεράς λόγω της αύξησης του ποσοστού τους και έφεραν στην βουλή το ΛΑΟΣ, αποδυναμώνοντας τα παραδοσιακά κόμματα εξουσίας,τα οποία εισέπραξαν την απογοήτευση των ψηφοφόρων παραλαμβάνοντας και το σχετικό μήνυμα.
Τελευταία ανανέωση ( 07.01.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ηττημένη, έρημη χώρα Εκτύπωση E-mail
29.08.07
Τώρα που το κακό που χτύπησε τη χώρα μοιάζει πια να υποχωρεί, η Ελλάδα πρέπει να ετοιμάζεται να δει κατάματα τι έχει αφήσει πίσω του, γιατί οι πιο τρομερές εικόνες θα αποκαλυφθούν στο σύνολό τους μόλις καθίσουν και οι τελευταίοι καπνοί -και θα είναι πολύ δύσκολο.
Τελευταία ανανέωση ( 28.10.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Τα πράσινα δάση των κουτόφραγκων Εκτύπωση E-mail
07.08.07
Την ώρα που η Ελλάδα γίνεται κρανίου τόπος από τις πυρκαγιές που -παρά τις κορώνες- κοινωνία και πολιτεία κατ’ ουσίαν τις επέτρεψαν, τις ανέχθηκαν και, κατά πάσα πιθανότητα, σε λίγο θα διαμοιράσουν ένοχα και τα λάφυρα που βγήκαν από τις στάχτες τους, τα δάση απασχολούν και μια σειρά από άλλες χώρες.
Τελευταία ανανέωση ( 28.10.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μια φυλακή αλλιώτικη απ' τις άλλες Εκτύπωση E-mail
26.07.07
Ενα εναλλακτικό σωφρονιστικό σύστημα βασισμένο όχι στον εγκλεισμό και τις κυρώσεις αλλά στην εμπιστοσύνη και τη συλλογική δουλειά, δοκιμάζουν οι αρχές στη Νορβηγία.
Τελευταία ανανέωση ( 26.07.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΜΜΕ Εκτύπωση E-mail
25.07.07
Kαλά, δεν ξέρει ο καλός συνάδελφος, διευθυντής της «Καθημερινής», Αλέξης Παπαχελάς, ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί; 
Τελευταία ανανέωση ( 26.07.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Εκτύπωση E-mail
25.07.07
Τις ώρες που η συγκρότηση των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία (στο Εθνικό Συμβούλιο στις 29 Ιουλίου θα παρουσιαστεί το 80% περίπου) και συνεχίζονται οι γκρίνιες και οι αντιδράσεις από τους «κομμένους», ο Γιώργος Παπανδρέου έχει «κατασταλάξει» στους βασικούς άξονες του ψηφοδελτίου Επικρατείας
Τελευταία ανανέωση ( 25.07.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η ΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΩΧΗΣ Εκτύπωση E-mail
16.07.07

Του Σάκη Σερέτη

Προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι της πρόσφατης αντιπαράθεσης ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα της “κραταιάς”,καταβάλουν οι εμπειροι “καρεκλοκένταυροι”,αφού οπως εκτιμήθηκε η αντιπαράθεση δεν βοηθά στην προκειμένη περίπτωση και ετσι κατ’ανάγκη τα σπαθιά μπήκαν στα θηκάρια και υψώθηκε η “λευκή σημαία”της ανακωχής εστω και προσωρινά.

Τελευταία ανανέωση ( 11.01.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η ΕΥΘΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Εκτύπωση E-mail
04.07.07

Του Σάκη Σερέτη 

  Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος με την πρόσφατη εισαγωγή του στο “Αρεταίειο” νοσοκομείο,καθώς και την εγχείρηση που υπεβλήθη,αποτέλεσε το κυρίαρχο θέμα των ειδήσεων,μονοπολώντας το ενδιαφέρον των πιστών, αλλά ακόμη και αυτών των πιό σκληρών επικριτών του,που τον επισκέφθηκαν στο κρεβάτι του πόνου.

Τελευταία ανανέωση ( 07.01.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παρατεταμένη προεκλογική περίοδος Εκτύπωση E-mail
12.06.07

Του Σάκη Σερέτη

 

Θέλουμε δεν θέλουμε περάσαμε το κατώφλι της προεκλογικής περιόδου,καθώς οι επικοινωνιακοί εγκέφαλοι των δύο βασικών  μονομάχων,αποφάσισαν να μας ρίξουν στην αρρένα των εκλογών,με οτι αυτό συνεπαγεται για την οικονομία του τόπου.

Τελευταία ανανέωση ( 12.06.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 139 - 157 από 157

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων