Αρχική arrow ΑΛΛΗ ΟΨΗ
ΑΛΛΗ ΟΨΗ
Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. Εκτύπωση E-mail
22.01.09

Του Σάκη Σερέτη

 
 
Αν και παρουσιάζεται ιδιαίτερα σκληρός και με πολικές θερμοκρασίες ο φετινός Ιανουάριος, εντούτοις πλημμύρισε με ζέστη και ελπίδα  τις ψυχές εκατομμυρίων Αμερικανών, οι οποίοι παρακολούθησαν με θρησκευτική ευλάβεια τον Μπαράκ Ομπάμα να επαναλαμβάνει τον όρκο και να αναλαμβάνει την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, ταυτόχρονα με την υπόσχεση να οδηγήσει την υπερδύναμη στο λιμάνι της αισιοδοξίας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ενας Εφραίμ τούς σώζει! Εκτύπωση E-mail
05.12.08

Δικαιολογημένα πολυδιαφημισμένη η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, αλλά για τον Δήμο Αντιρρίου κυρίως είχε και τα αρνητικά της. Μικροεπιχειρήσεις που όφειλαν την ύπαρξή τους στη λειτουργία του πορθμείου έκλεισαν και απασχολούμενοι ως ναυτεργάτες στα φέριμποτ έμειναν άνεργοι.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Βίοι... αγίων Εκτύπωση E-mail
30.11.08

 

Ο ακτήμων με τα χιλιάδες στρέμματα
 
Μια απίστευτη ιστορία χλιδής, δύναμης, νεποτισμού και εξουσίας και μια προσωπική πορεία υπόγειων διαδρομών, «βυζαντινισμών» και παρασκηνιακών μεθοδεύσεων σηματοδοτούν τη δράση του «ακτήμονα» μοναχού Εφραίμ στις περίπου τρεις δεκαετίες του μοναστικού βίου του, από τα χαμηλότερα έως τα ψηλότερα σκαλιά της αθωνικής ιεραρχίας.
 
Τελευταία ανανέωση ( 30.11.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Εκτύπωση E-mail
26.10.08

Του Σάκη Σερέτη

 
Προαγωγή έδωσε και επίσημα στην λίμνη Βιστωνίδα ο κ .Σουφλιάς (πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο)και την ανακήρυξε σε εθνικό πάρκο.
Και τονίζω το πριν, για να μην νομίζεται ότι το έκανε υπό την επήρεια κάποιας φαρμακευτικής αγωγής.
Τελευταία ανανέωση ( 26.10.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι Δεσποτάδες και οι ηγούμενοι δεν μπορεί να είναι επιχειρηματίες και σαράφηδες Εκτύπωση E-mail
15.10.08

Ο κ. Εφραίμ, με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, εγκλημάτισε κατά της Εκκλησίας. Έδωσε επιχειρήματα στους εχθρούς της. Ντρόπιασε τους πιστούς. Προκάλεσε διλήμματα. Εξόργισε τον κόσμο. 

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Κατάχρηση εξουσίας» Εκτύπωση E-mail
11.10.08

 

Του Σάκη Σερέτη
 
«Κατάχρηση εξουσίας» είναι το νέο προσόν που συνθέτει το παζλ ικανοτήτων της υποψηφίας αντιπροέδρου του ρεπουμπλικανικού κόμματος, Σάρα Πέϊλιν.
Τελευταία ανανέωση ( 11.10.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η οικονομική κρίση ευνοεί τον Ομπάμα Εκτύπωση E-mail
19.09.08

 

 

Του Σάκη Σερέτη
Η πρόσφατη κρίση στην Wall Street φαίνεται ότι ευνοεί τους Δημοκρατικούς και τον Μπάρακ Ομπάμα,,ο οποίος φαίνεται πως κερδίζει έδαφος , καθώς πριν την χρεοκοπία της Lehman Brothers, όλες οι δημοσκοπήσεις έδειχναν τον Ρεπουμπλικάνο ΜακΚέιν να προηγείται,

.Διαβάστε περισσότερα...

Τελευταία ανανέωση ( 25.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ημερολόγιο Συνόρων Μια ιστορία από το Ιράν Εκτύπωση E-mail
31.08.08

 

«Με λένε Μαξίμ. Γεννήθηκα στην Τεχεράνη πριν από 35 χρόνια. Οι γονείς μου ήταν εύποροι. Είχα μια αδελφή, δέκα χρόνια μεγαλύτερη και πολύ όμορφη. Είμαι ο μοναδικός επιζών της οικογένειας»
 
Τελευταία ανανέωση ( 31.08.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το χορηγό πολλοί εμίσησαν...Τη χορηγία ουδείς! Εκτύπωση E-mail
18.08.08

Και μόνο στο άκουσμα της λέξης «Ολυμπιακοί Αγώνες» οι απόψεις διίστανται. Κάποιοι κρατούν τη ρομαντική άποψη, όπου οι αθλητές-ακολουθώντας το ιδεώδες των αρχαίων Αγώνων- αγωνίζονται για τον κότινο ελαίας και έχουν ως στόχο τη συμμετοχή και όχι απαραίτητα τη νίκη. Η πτώση των τειχών για τους ολυμπιονίκες ήταν ουσιαστικά η μοναδική τιμή, η ανταμοιβή της προσπάθειάς τους.

Τελευταία ανανέωση ( 18.08.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δήλωσαν το... έσχες, ξέχασαν το... Πόθεν Εκτύπωση E-mail
02.08.08

Την ώρα που η πλειοψηφία των πολιτών δοκιμάζεται από τις «μυλόπετρες» της ακρίβειας και της ανεργίας και οι προοπτικές δείχνουν δυσοίωνες, η πλειοψηφία των πολιτικών στα δύο μεγαλύτερα κυρίως κόμματα, όπως αποδεικνύεται από τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» για τη χρήση του 2006 που δημοσιοποιήθηκαν χτες, δεν αντιμετωπίζει με την ίδια αγωνία τα προβλήματα της επαχθούς καθημερινότητας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συμφωνία "επί της αρχής" για "κυριαρχία και ιθαγένεια" Εκτύπωση E-mail
02.07.08

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τρίτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΟΗΕ στην Κύπρο Ταγιέ-Μπρουκ Ζεριχούν, στο χώρο του αεροδρομίoυ Λευκωσίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 139 - 161 από 194

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote