Αρχική arrow ΑΛΛΗ ΟΨΗ
ΑΛΛΗ ΟΨΗ
Το χορηγό πολλοί εμίσησαν...Τη χορηγία ουδείς! Εκτύπωση E-mail
18.08.08

Και μόνο στο άκουσμα της λέξης «Ολυμπιακοί Αγώνες» οι απόψεις διίστανται. Κάποιοι κρατούν τη ρομαντική άποψη, όπου οι αθλητές-ακολουθώντας το ιδεώδες των αρχαίων Αγώνων- αγωνίζονται για τον κότινο ελαίας και έχουν ως στόχο τη συμμετοχή και όχι απαραίτητα τη νίκη. Η πτώση των τειχών για τους ολυμπιονίκες ήταν ουσιαστικά η μοναδική τιμή, η ανταμοιβή της προσπάθειάς τους.

Τελευταία ανανέωση ( 18.08.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δήλωσαν το... έσχες, ξέχασαν το... Πόθεν Εκτύπωση E-mail
02.08.08

Την ώρα που η πλειοψηφία των πολιτών δοκιμάζεται από τις «μυλόπετρες» της ακρίβειας και της ανεργίας και οι προοπτικές δείχνουν δυσοίωνες, η πλειοψηφία των πολιτικών στα δύο μεγαλύτερα κυρίως κόμματα, όπως αποδεικνύεται από τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» για τη χρήση του 2006 που δημοσιοποιήθηκαν χτες, δεν αντιμετωπίζει με την ίδια αγωνία τα προβλήματα της επαχθούς καθημερινότητας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συμφωνία "επί της αρχής" για "κυριαρχία και ιθαγένεια" Εκτύπωση E-mail
02.07.08

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τρίτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΟΗΕ στην Κύπρο Ταγιέ-Μπρουκ Ζεριχούν, στο χώρο του αεροδρομίoυ Λευκωσίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δίωξη κατά του Ζαχόπουλου δεν θα ασκηθεί; Εκτύπωση E-mail
02.07.08

 

 
 
 
 
 
Θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί οι δικαστές που χειρίζονται σήμερα τις καυτές υποθέσεις που αφορούν τις «επιλογές» πολιτικών και τις κυβερνητικές δραστηριότητες για να μην υπάρχει ίχνος υποψίας ή ίσως σκέψης ότι παίρνουν οι δικαστές τη ρεβάνς για τον διασυρμό που υπέστη ο χώρος τους από τη δράση του παραδικαστικού κυκλώματος, γιατί κι αυτό ακούγεται...
Τελευταία ανανέωση ( 02.07.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Aυξήσεις έως 60% στους βουλευτές Εκτύπωση E-mail
22.06.08

Στης ακρίβειας τον καιρό και στην «καρδιά» του καλοκαιριού επανέρχεται το θέμα των αυξήσεων στους μισθούς των δικαστών, στις συντάξεις των πρώην βουλευτών και –ενδεχομένως– στις μηνιαίες αποδοχές των νυν εθνοπατέρων.

 
Τελευταία ανανέωση ( 22.06.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
«ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ» Εκτύπωση E-mail
17.05.08

 

Του Σάκη Σερέτη
Τις τελευταίες μέρες έχει ανοίξει σε μεγάλη έκταση ο κύκλος της σκανδαλολογίας ,στο στρατόπεδο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης και οι αυτοδιόριστοι πρωταγωνιστές αυτού του ψυχοδράματος ,επιδίδονται σε εκλογομαγειρέματα προκειμένου να συνυπάρξουν και στην επόμενη εκλογική διαδικασία της «κραταιάς».
Τελευταία ανανέωση ( 18.05.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
TΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΕΝΟΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ Εκτύπωση E-mail
02.04.08

Του Σάκη Σερέτη

Το μονοπάτι της σύνθετης ονομασίας και παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας, φαίνεται να ακολουθούν  πιασμένες χέρι-χέρι κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, με φόντο στο βάθος έναν οδυνηρό συμβιβασμό, που επιβάλλει σημαντικές ιστορικές εκπτώσεις .

Τελευταία ανανέωση ( 02.04.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η φτώχεια σκοτώνει ένα παιδί κάθε 3 δευτερόλεπτα Εκτύπωση E-mail
28.03.08
Τίποτα δεν είναι πιο επιτακτικό σήμερα από την εξάλειψη της φτώχειας. Η ανέχεια σκοτώνει ένα παιδί κάθε τρία δευτερόλεπτα. Το 40% του πληθυσμού ζει με λιγότερα από δύο δολάρια την ημέρα».
Τελευταία ανανέωση ( 28.03.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Απιστία, μία πολιτική υπόθεση Εκτύπωση E-mail
19.03.08
Η «πολιτική προκαλεί πάθη», λέει ένα άλλο γνωστό ρητό, που υποδηλώνει τις «ανθρώπινες» ατραπούς στις οποίες βαδίζουν πολλές φορές τα πολιτικά πρόσωπα.
Τελευταία ανανέωση ( 20.03.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο αυθαίρετος κ. Σανιδάς Εκτύπωση E-mail
16.03.08
Δύο χρόνια πριν αποκτήσει το οικόπεδο, ο νυν εισαγγελέας του Αρείου Πάγου εξασφάλισε πολεοδομική άδεια για λυόμενο όμως έχτισε κανονική οικοδομή      Ποιο είναι το μέτρο βάσει του οποίου κρίνεται μία συμπεριφορά, εάν είναι ακραία ή αποδεκτή; Ο νόμος, βεβαίως, ως κοινωνική σύμβαση, στα χέρια του φυσικού δικαστή που καλείται με καθαρή συνείδηση να τον εφαρμόσει σε κάθε περίπτωση
Τελευταία ανανέωση ( 16.03.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εγινε θέμα το «Πρώτο Θέμα» Εκτύπωση E-mail
15.03.08
Η στήλη των media το έγραψε, την περασμένη Κυριακή: «Το τελευταίο σενάριο έλεγε ότι ο Τριανταφυλλόπουλος συμφώνησε και έτσι η πλευρά Μπόμπολα, παίρνοντας και κάτι ψιλά από τους άλλους δύο συνεταίρους, απέκτησε την απόλυτη πλειοψηφία».
Τελευταία ανανέωση ( 15.03.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 116 - 138 από 163

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων