Αρχική arrow ΑΛΛΗ ΟΨΗ
ΑΛΛΗ ΟΨΗ
ΜΗΤΣΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΣΟΥ… Εκτύπωση E-mail
02.06.10

ΜΗΤΣΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΣΟΥ…

 

“Ότι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο” λέει ένα παλιό τραγούδι και το περιεχόμενο του απεικονίζει αυθεντικά, την κατάσταση και το κλίμα δυσαρέσκειας που έχει δημιουργηθεί εις βάρος του απελθόντα ήδη προέδρου Δημήτρη Καλαμαρά, καθώς επίσης και των «κολλητών» συνοδοιπόρων του, στην διετή διοίκηση της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης.

Τελευταία ανανέωση ( 09.06.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΟΜΙΛΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΨΑΡΙΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Εκτύπωση E-mail
06.05.10

Παραθέτουμε την ομιλία του βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Γρηγόρη Ψαριανού, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου «Μέτρα για την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης».

Τελευταία ανανέωση ( 07.05.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΝΑΥΑΓΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑ.... Εκτύπωση E-mail
10.04.10

Του Σάκη Σερέτη

Αφού γιορτάσανε με την "δέουσα" μεγαλοπρέπεια  την επέτειο της 25ης Μαρτίου  1821,ήρθε και  η σειρά του διαγωνισμού ομορφιάς και γνώσεων, που έμελλε  μέσα από την "αδιάβλητη" διαδικασία του, να αναδείξει  την  Μις Ανεξαρτησία 2010, στην πολύπαθη Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΩ... Η ΝΑ ΣΕ ΓΛΥΤΩΣΩ ; Εκτύπωση E-mail
16.03.10

Του Σάκη Σερέτη

 

Το ερώτημα που είναι και ο τίτλος του άρθρου, φαίνεται αναπάντητο και σίγουρα η ερμηνεία του, θα απασχολήσει για πολύ καιρό την Ευρωπαϊκή ελίτ των θεσμικών επενδυτών, αλλά πιό σίγουρο είναι, οτι για τα επόμενα χρόνια θα αποτελεί και μέγα ερωτηματικό του Ελληνικού λαού.

 

Τελευταία ανανέωση ( 18.03.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η περηφάνια Εκτύπωση E-mail
14.02.10

Τo ΄χαμε καμάρι πάντα, όταν μας ρωτούσε κανένας ξένος, να απαντούμε με περηφάνια πως είμαστε Έλληνες. Κι αυτή η περηφάνια γινόταν ακόμα μεγαλύτερη όταν διαπίστωνες τα φιλελληνικά αισθήματα ανθρώπων που ήξεραν την Ελλάδα μόνο από τα βιβλία.

Τελευταία ανανέωση ( 20.02.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μητσοτάκη δείχνει ευθέως για Siemens ο Κεφαλογιάννης Εκτύπωση E-mail
06.02.10

Με μια δήλωση στην «Ε», που αναμένεται να προκαλέσει πολιτικές αναταράξεις, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης χαρακτηρίζει τον πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη «πρωτεργάτη της ύποπτης διασύνδεσης της Siemens με το πολιτικό σύστημα της χώρας».

 
Τελευταία ανανέωση ( 06.02.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ Εκτύπωση E-mail
28.01.10

 

ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ

Με έντονα ρατσιστική προκατάληψη διανθισμένη από προχειρότητα και δίχως καμιά στοιχειώδη προετοιμασία, -γεγονός που αποδείχθηκε από τα λεγόμενα της εντεταλμένης ομιλήτριας τους-η Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, έσυρε για άλλη μια φορά το κάρο της απαξίωσης στην αυλή της, έχοντας χορηγό την ακατάσχετη ξενοφοβία που διακρίνει όλα τα ακροδεξιά στοιχεία που την διοικούν.

 

Τελευταία ανανέωση ( 25.04.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παπάδες της απελευθέρωσης Εκτύπωση E-mail
26.12.09

«ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, Ο ΜΑΡΞ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!»

Θαυμάζουν τον Τσε Γκεβάρα, μελετούν μαρξισμό, κατεβαίνουν στις πορείες του Πολυτεχνείου, ήταν παρόντες στη Γένοβα το 2001, έκαναν απεργία πείνας για την αναγνώριση της Εθνικής Αντίστασης και συμφωνούν ότι η θρησκεία είναι το όπιο του λαού. Αυτοί είναι παπάδες ή εγώ βρίσκομαι σε απόλυτη σύγχυση;
Τελευταία ανανέωση ( 26.12.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η κρίση στα Ιμια, ο ρόλος των ΗΠΑ Εκτύπωση E-mail
11.10.09

Πώς η παρέμβαση των Αμερικανών απέτρεψε τον πόλεμο Ελλάδας - Τουρκίας, οι ελληνικές αδυναμίες και οι λεπτομέρειες της απεμπλοκής

Σημαντικά ντοκουμέντα από απόρρητα έγγραφα και τηλεγραφήματα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και άλλων αμερικανικών υπηρεσιών που φωτίζουν άγνωστες πτυχές της κρίσης των Ιμίων αποκαλύπτει το βιβλίο των δημοσιογράφων Α. Ελλις και Μ. Ιγνατίου «Ιμια: τα Απόρρητα Τηλεγραφήματα των Αμερικανών» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη.

 
Τελευταία ανανέωση ( 13.10.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Προς κατάργηση 1.162 επιτροπές και υπηρεσίες με 11.433 άτομα Εκτύπωση E-mail
09.10.09

Bιομηχανία συγκρότησης επιτροπών με αμειβόμενα μέλη και ίδρυσης νέων δημόσιων υπηρεσιών για το βόλεμα ημετέρων είχαν στήσει οι υπουργοί της N.Δ.

Mε 144 νομοθετήματα της κυβέρνησης της N.Δ., ιδρύθηκαν συνολικά 695 νέες Δημόσιες Yπηρεσίες, συστήθηκαν 11.443 νέες θέσεις προσωπικού και συγκροτήθηκαν 467 αμειβόμενες νέες επιτροπές και ομάδες εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πως θα γεμίσετε το καλάθι των... ενσήμων Εκτύπωση E-mail
31.08.09

Όταν έρθει η ώρα να καταθέσετε τα χαρτιά για τη σύνταξη, μην ποντάρετε μόνο στα ένσημα που κολλήσατε εν ώρα εργασίας. Ο χρόνος του στρατού, της ασθένειας, της ανεργίας, της γονικής και της εκπαιδευτικής άδειας, θα σας βοηθήσουν να γεμίσετε ταχύτερα το...καλάθι των ενσήμων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 116 - 138 από 194

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote