Αρχική arrow ΑΛΛΗ ΟΨΗ
ΑΛΛΗ ΟΨΗ
Δίωξη κατά του Ζαχόπουλου δεν θα ασκηθεί; Εκτύπωση E-mail
01.07.08

 

 
 
 
 
 
Θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί οι δικαστές που χειρίζονται σήμερα τις καυτές υποθέσεις που αφορούν τις «επιλογές» πολιτικών και τις κυβερνητικές δραστηριότητες για να μην υπάρχει ίχνος υποψίας ή ίσως σκέψης ότι παίρνουν οι δικαστές τη ρεβάνς για τον διασυρμό που υπέστη ο χώρος τους από τη δράση του παραδικαστικού κυκλώματος, γιατί κι αυτό ακούγεται...
Τελευταία ανανέωση ( 01.07.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Aυξήσεις έως 60% στους βουλευτές Εκτύπωση E-mail
22.06.08

Στης ακρίβειας τον καιρό και στην «καρδιά» του καλοκαιριού επανέρχεται το θέμα των αυξήσεων στους μισθούς των δικαστών, στις συντάξεις των πρώην βουλευτών και –ενδεχομένως– στις μηνιαίες αποδοχές των νυν εθνοπατέρων.

 
Τελευταία ανανέωση ( 22.06.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
«ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ» Εκτύπωση E-mail
16.05.08

 

Του Σάκη Σερέτη
Τις τελευταίες μέρες έχει ανοίξει σε μεγάλη έκταση ο κύκλος της σκανδαλολογίας ,στο στρατόπεδο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης και οι αυτοδιόριστοι πρωταγωνιστές αυτού του ψυχοδράματος ,επιδίδονται σε εκλογομαγειρέματα προκειμένου να συνυπάρξουν και στην επόμενη εκλογική διαδικασία της «κραταιάς».
Τελευταία ανανέωση ( 18.05.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
TΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΕΝΟΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ Εκτύπωση E-mail
01.04.08

Του Σάκη Σερέτη

Το μονοπάτι της σύνθετης ονομασίας και παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας, φαίνεται να ακολουθούν  πιασμένες χέρι-χέρι κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, με φόντο στο βάθος έναν οδυνηρό συμβιβασμό, που επιβάλλει σημαντικές ιστορικές εκπτώσεις .

Τελευταία ανανέωση ( 01.04.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η φτώχεια σκοτώνει ένα παιδί κάθε 3 δευτερόλεπτα Εκτύπωση E-mail
27.03.08
Τίποτα δεν είναι πιο επιτακτικό σήμερα από την εξάλειψη της φτώχειας. Η ανέχεια σκοτώνει ένα παιδί κάθε τρία δευτερόλεπτα. Το 40% του πληθυσμού ζει με λιγότερα από δύο δολάρια την ημέρα».
Τελευταία ανανέωση ( 27.03.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Απιστία, μία πολιτική υπόθεση Εκτύπωση E-mail
19.03.08
Η «πολιτική προκαλεί πάθη», λέει ένα άλλο γνωστό ρητό, που υποδηλώνει τις «ανθρώπινες» ατραπούς στις οποίες βαδίζουν πολλές φορές τα πολιτικά πρόσωπα.
Τελευταία ανανέωση ( 19.03.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο αυθαίρετος κ. Σανιδάς Εκτύπωση E-mail
16.03.08
Δύο χρόνια πριν αποκτήσει το οικόπεδο, ο νυν εισαγγελέας του Αρείου Πάγου εξασφάλισε πολεοδομική άδεια για λυόμενο όμως έχτισε κανονική οικοδομή      Ποιο είναι το μέτρο βάσει του οποίου κρίνεται μία συμπεριφορά, εάν είναι ακραία ή αποδεκτή; Ο νόμος, βεβαίως, ως κοινωνική σύμβαση, στα χέρια του φυσικού δικαστή που καλείται με καθαρή συνείδηση να τον εφαρμόσει σε κάθε περίπτωση
Τελευταία ανανέωση ( 16.03.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εγινε θέμα το «Πρώτο Θέμα» Εκτύπωση E-mail
15.03.08
Η στήλη των media το έγραψε, την περασμένη Κυριακή: «Το τελευταίο σενάριο έλεγε ότι ο Τριανταφυλλόπουλος συμφώνησε και έτσι η πλευρά Μπόμπολα, παίρνοντας και κάτι ψιλά από τους άλλους δύο συνεταίρους, απέκτησε την απόλυτη πλειοψηφία».
Τελευταία ανανέωση ( 15.03.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ Εκτύπωση E-mail
13.03.08
Είχαμε, αν το θυμάστε, εκλογές πριν έξι μήνες. Εξι μήνες! Σε έξι μήνες δεν υπάρχει περίπτωση να εγκριθεί μια μελέτη, να οργανωθεί μια εταιρία, να φανούν τα αποτελέσματα μιας οποιασδήποτε διαχείρισης.
Τελευταία ανανέωση ( 13.03.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΒΟΛΗ Εκτύπωση E-mail
23.01.08

Του Γεωργίου Μελικόκη 

 Τις ημέρες αυτές με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών, τους τρεις μεγίστους     φωστήρες της τρισηλίου Θεότητος, πολλά θα ακουστούν από λαλίστατους  κληρικούς και  ανθρώπους του πνεύματος και της σοφίας για το έργο και την προσφορά τους στην ορθόδοξη πίστη μας και τα ελληνικά γράμματα πoυ αγάπησαν, υποστήριξαν και διέδωσαν.

Τελευταία ανανέωση ( 17.02.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο σαμουράϊ του 2008 Εκτύπωση E-mail
06.01.08

Του Σάκη Σερέτη

Την αλλαγή φρουράς στο φυλάκιο του χρόνου παρακολουθήσαμε με δέος πρίν απο λίγες ημέρες ,με την συνοδεία των απαραιτήτων σκανδάλων σε ρόλο πυροτεχνημάτων και με μουσική υπόκρουση, το γνωστό πλέον άσμα «η πραξικοπηματική προφυλάκιση μιας συμβασιούχου».

Τελευταία ανανέωση ( 17.02.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 116 - 138 από 160

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων