Αρχική arrow ΑΛΛΗ ΟΨΗ
ΑΛΛΗ ΟΨΗ
Μπορεί ο πρωθυπουργός να αιτηθεί εξαίρεση για τη λήψη αγροτικής επιδότησης; Εκτύπωση E-mail
15.06.22

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αιτήθηκε αγροτικών επιδοτήσεων ύψους 8.500 ευρώ για τα 2020 και 2021 από ευρωπαϊκά ταμεία. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι «αυτό αποτελεί ιστορικό δικαίωμα του» και «δεν υπάρχει διαδικασία κάποιος να αιτηθεί εξαίρεση για ένα διάστημα από αυτά τα δικαιώματα».

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης να απαντήσει ποιος έδωσε εντολή παραποίησης εγγράφου του FBI για τον Λοβέρδο Εκτύπωση E-mail
04.06.22

Αδρανείς παραμένουν οι κ.κ. Μητσοτάκης και Δένδιας και δεν προχωρούν στη διερεύνηση της υπόθεσης στο υπουργείο Εξωτερικών, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, μετά την αποκάλυψη της λαθροχειρίας σε επίσημο αμερικανικό έγγραφο προκειμένου να σβηστεί το όνομα του Ανδρέα Λοβέρδου και να συγκαλυφθεί η μίζα που καταγραφόταν ότι έλαβε στο σκάνδαλο Novartis.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ 10.05.2022, 22:16 Ιστορίες… ενότητας στη «γαλάζια» πολυκατοικία Εκτύπωση E-mail
10.05.22

«Βγήκαν» μαχαίρια εντός και περιμετρικά της Νέας Δημοκρατίας με πρώην, νυν και επόμενους να ανταλλάσσουν αιχμές, βέλη και ειρωνείες.

Τελευταία ανανέωση ( 11.05.22 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Στάσσης δεν είναι άνθρωπος, είναι σύμβολο Εκτύπωση E-mail
01.05.22

Ο Στάσσης δεν είναι άνθρωπος, είναι σύμβολοΌλοι μαζί!
Αξίζει ο κόπος!
Χαλάλι του!
Ομπρός, βοηθάτε να σηκώσουμε τον Στάσση πάνω απ’ την Ελλάδα.
Γιατί ο Στάσσης είναι το success story του φιλελεδισμού.
Και αξίζει να διαφυλαχθεί, να ενισχυθεί, να γιγαντωθεί.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μια βραδιά, μια αγκαλιά για τον Περικλή μας Εκτύπωση E-mail
21.04.22

Πλημμύρισε συγκίνηση ο κήπος του σωματείου αρχαιολόγων ● Φίλοι, πολιτικοί συνοδοιπόροι, συνεργατικά εγχειρήματα και, φυσικά, η εφημερίδα μας τον αποχαιρέτησαν δύσκολα, δύο χρόνια μετά το φευγιό του μέσα στο πρώτο σκληρό λοκντάουν εκείνον τον σκληρό Απρίλη του 2020

 
Εισαγγελέας Τουλουπάκη: «Δεν γνωρίζω τον Βαξεβάνη – Ήταν επιθετικός απέναντι μου σε δημοσιεύματα» Εκτύπωση E-mail
13.04.22

Εισαγγελέας Τουλουπάκη: «Δεν γνωρίζω τον Βαξεβάνη – Ήταν επιθετικός απέναντι μου σε δημοσιεύματα»Τα μέλη της δήθεν συμμορίας, όχι μόνο δεν είχαν επαφές  μεταξύ τους, αλλά το ένα, o Kώστας Βαξεβάνης, ήταν και ιδιαίτερα επικριτικό σε βάρος της άλλης, κι εν προκειμένω της Ελένης Τουλουπάκη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στο κανάλι της φρίκης Εκτύπωση E-mail
05.04.22

Πόση φρίκη µπορεί να αντέξει ο άνθρωπος; Τόση που αντί να την απεχθάνεται, να καταλήξει να συµβιώνει µαζί της. Βρισκόµαστε ακριβώς σε αυτό το στάδιο. Εκπαιδευόµαστε στη φρίκη. Την αποζητούµε κιόλας γιατί θυµίζει ότι υπάρχουν χειρότεροι από εµάς.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το τραγούδι του τυφλοπόντικα Εκτύπωση E-mail
26.03.22

 Σήμερα συμπληρώνεται ένας μήνας πολέμου στην Ουκρανία. Το μέλλον είναι άδηλο, όποια κι αν είναι η έκβασή του. Εν τω μεταξύ οι νεκροί, ακόμη κι αν είναι άμαχοι, συσσωρεύονται. Ο πολεμόχαρος ηγεμόνας απειλεί με χρήση πυρηνικών. Το ύστατο όπλο, ο απόλυτος τρόμος πάνω από τον πλανήτη. Οι περισσότεροι, μάλλον για να εξορκίσουν τον φόβο τους, εκτιμούν ότι δεν θα τα χρησιμοποιήσει.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Ἀντισυνταγματικό νά μήν πᾶμε σέ ἐκλογές, ἐάν προκύψει κάτι ἔκτακτο» Εκτύπωση E-mail
22.03.22

 Δέν πέκλεισε τήν συνεκμετάλλευση, πέμεινε μως στήν προηγούμενη ριοθέτηση τν θαλασσίων ζωνν γιά τήν ποία παιτεται συνυποσχετικό – Τί σημαίνει συνάντησις μέ τόν ΓΓ το ΟΗΕ

ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ «περηχητικς σχύος» πως ατές πού πέφτουν στό δαφος τς Οκρανίας, ξαπέλυσε τό Σάββατο τό μεσημέρι μιλντας στήν δημόσια τηλεόραση πουργός ξωτερικν Νκος Δένδιας. 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Διορίσθηκε ὁ νέος πρέσβυς τῶν ΗΠΑ, ὁμογενής Τζώρτζ Τσούνης Εκτύπωση E-mail
17.03.22

 ΝΕΟΣ πρέσβυς τν ΗΠΑ στήν λλάδα εναι λληνοαμερικανός Τζώρτζ Τσούνης…

διορισμός το ποίου νεκρίθη πό τήν λομέλεια τς Γερουσίας. Μέ καταγωγή πό τήν ρεινή Ναυπακτία, 53χρονος κ. Τσούνης ποτελε πολιτική πιλογή, φο δέν εναι διπλωμάτης καρριέρας λλά νας πιτυχημένος πιχειρηματίας στόν κλάδο τς τουριστικς βιομηχανίας. 

 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ὁ πολιτικός αἰών τῶν ἐκλογῶν Εκτύπωση E-mail
12.03.22

 ΕΚΤΟΣ πό τόν Πρόεδρο Ζελένσκυ…

ποος καλεται στίς μέσως προσεχες μέρες νά λάβει δραματικές ποφάσεις καί νά παντήσει στά τελεσίγραφα το Βλαντιμήρ Πούτιν, σέ κρίσιμο σταυροδρόμι ποφάσεων βρίσκεται γιά πρώτη φορά κατά τή διάρκεια τς τριετος θητείας του στήν διακυβέρνηση τς χώρας καί Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 

 
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 23 από 194

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote