Αρχική arrow EDITORIAL
EDITORIAL
 

Οι Έλληνες νοσταλγούν τον Ανδρέα Εκτύπωση E-mail
06.01.08
Η ελληνική κοινή γνώμη «νοσταλγεί» ακόμα τη δεκαετία του ʼ80 και ιδιαίτερα την περίοδο της πρώτης διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, 1981-85, την οποία 4 στους 10 πολίτες (40%) τη θεωρούν την καλύτερη της Μεταπολίτευσης. 
Τελευταία ανανέωση ( 06.01.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ Εκτύπωση E-mail
02.12.07

Του Σάκη Σερέτη

Πέρασε αρκετός καιρός απο την τελευταία (υποτονική)Γενική συνέλευση των συλλόγων- μελών της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων και η εκκωφαντική αφωνία ολων εκείνων, που δήλωναν οτι θα επέμβουν και θα καταγγείλουν τις οικονομικές και διοικητικές ατασθαλίες που τελέσθηκαν για χάριν του περιβόητου «συνεδρίου», αποδεικνύει τα πιστεύω τους στις δημοκρατικές και διάφανες διαδικασίες που θα επικαλεστούν σε λίγο καιρό ζητώντας την ψήφο της επανεκλογής τους.

Τελευταία ανανέωση ( 24.01.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αμμόχωστος - Μια πόλη υπό ομηρία Εκτύπωση E-mail
31.10.07
Τριάντα τρία χρόνια μετά την κατάληψη της Αμμοχώστου, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης της τουρκικής εισβολής, είναι πέραν από φανερό πως η παραλιακή αυτή πόλη, που για πολλούς αποτέλεσε την κορωνίδα του κυπριακού τουρισμού, καθώς πριν από την τουρκική εισβολή κατείχε το 50% του ξενοδοχειακού δυναμικού της Κύπρου, είναι όμηρος των διαπραγματευτικών τακτικών της Τουρκίας.
Τελευταία ανανέωση ( 31.10.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΙΔΙΑ ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ ΓΕΥΣΗ Εκτύπωση E-mail
13.10.07

Του Σάκη Σερέτη

 Η επανάληψη ειναι μητέρα της μάθησης λέει ενα σοφό γνωμικό και η πρόσφατη υποτονική  επαναληπτική γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, έδωσε για ακόμη μια φορά το μήνυμα της αποχής της οργανωμένης Ομογένειας,απο τις διεργασίες της αυτοδιόριστης διοίκησης του οργανισμού.
Τελευταία ανανέωση ( 25.12.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ…. Εκτύπωση E-mail
04.07.07

Του Σάκη Σερέτη 

Το πόσο ψεύτικοι και υποκριτικοί ακούγονται οι αναστεναγμοί και τα μιξοκλάμματα,των πολιτικών της εποχής μας με αφορμή την φωτιά στην Πάρνηθα, μπορεί ευκολα κανείς να το διαπιστώσει,αρκεί να γυρίσει πίσω το ρολόϊ του χρόνου.

Χθές, πράσινα δάκρυα και βαρύγδουπες εξαγγελίες,  δυστυχώς χωρίς αντίκρυσμα .

Σήμερα ,κροκοδείλια γαλάζιας απόχρωσης επικοινωνιακά δάκρυα,με την προσθήκη ενός λεπτού σιγής εις μνήμην του καμμένου δάσους

Τελευταία ανανέωση ( 05.07.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ... Εκτύπωση E-mail
21.06.07

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ  

 

 


 

Τελευταία ανανέωση ( 24.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η ΓΕΦΥΡΑ…. ΤΩΝ ΣΤΕΝΑΓΜΩΝ ΤΟΥ 21ουΑΙΩΝΑ Εκτύπωση E-mail
20.06.07

Του Σάκη Σερέτη 

 

Ο πόλεμος των εντυπώσεων εχει ηδη αρχίσει απο πολύ καιρό στο επικοινωνιακό πεδίο μάχης του “συνεδρίου” και το διευθυντήριο μαζί με τους μισθοφόρους  αλεξιπτωτιστές  επικοινωνιολόγους(αλήθεια ποιά ειναι η αμοιβή τους;), εχουν αρχίσει ενα Μαραθώνιο δρόμο,στρατολόγησης ηχηρών ονομάτων που θα κοσμήσουν το διαφημιστικό εντυπο υλικό του “συνεδρίου”.

Τελευταία ανανέωση ( 20.06.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Τυφλή Δικαιοσύνη Εκτύπωση E-mail
17.05.07

 Του Σάκη Σερέτη

Σκαλίζοντας με εργαλείο την μάθηση στην μηχανή του χρόνου,διαπιστώνω οτι οι ανθρωποι αρκετούς αιώνες πίσω, ζούσαν μέσα στην ζούγκλα κάτω απο πρωτόγονες συνθήκες,εχοντας τους δικούς τους αγραφους νόμους,τους οποίους ομως τηρούσαν με θρησκευτική ευλάβεια.

Τελευταία ανανέωση ( 22.05.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
H Θράκη, οι HΠA και η μειονότητα Εκτύπωση E-mail
07.05.07
H πρόσφατη αναφορά της έκθεσης της CIA σε «τουρκική μειονότητα» στην Eλλάδα αποτελεί ένα ενδιαφέρον νέο δεδομένο. Aσφαλώς και θα ήταν λάθος να υπερτιμήσει κανείς αυτό το δεδομένο και να καταφύγει σε συνωμοσιολογίες και πολιτικές «δαιμονολογίες».
Τελευταία ανανέωση ( 20.05.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι πόρνες του χρήματος Εκτύπωση E-mail
09.04.07

Τεχνικώς και επιστημονικώς το σκάνδαλο των ομολόγων είναι άρτιο. Η μεθόδευση, το αντικείμενο της απάτης, η επιλογή των Ταμείων, των τίτλων, οι διαδρομές, τόσο των ομολόγων όσο και του μαύρου χρήματος, η συμμετοχή και συμβολή των ελλήνων παραγόντων του City του Λονδίνου, αλλά και οι πράξεις, οι σύνθετες και περίπλοκες συμβάσεις μεταξύ διεθνών οίκων και υπουργείου Οικονομικών, βεβαιώνουν του λόγου το αληθές

Τελευταία ανανέωση ( 20.05.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι Αδιάφθοροι Σταυροφόροι του χθές……… Εκτύπωση E-mail
06.04.07

 Του Σάκη Σερέτη

Ο ασκός του Αιόλου ανοιξε για αλλη μια φορά και το σκάνδαλο που αποκάλυψε, ακούει στο ονομα «Ακρόπολις».Ισως το μυαλό να τρέξει στα γρήγορα,στο θρυλικό Ακρόπολις εξπρέςτου παρελθόντος και να σας φρεσκάρει νοσταλγικές μνήμες σχετικά με κάποιο ταξιδάκι, που μπορεί να ειχατε πραγματοποιήσει.Ομως η σημερινή Ακρόπολις,εχει σαν αντικείμενο της μια ταχύτατη επιδρομή στα αποθεματικά των ταμείων,του ΤΕΑΔΥ.

Τελευταία ανανέωση ( 20.05.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 70 - 82 από 82

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων