Αρχική arrow EDITORIAL
EDITORIAL


ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΟ ΦΑΟΥΛ Η ΑΡΝΗΣΗ ΑΝΆΓΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ Εκτύπωση E-mail
24.09.10

Του Σάκη Σερέτη

Σίγουρα η επιστροφή στην νομιμότητα που απαιτεί και την εκ διαμέτρου αλλαγή νοοτροπίας των παραγόντων, δεν αποτελεί εύκολο στόχο για το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης.
Ωστόσο πιστεύω ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή και αποτελεί μονόδρομο πλέον, η αποφυγή επανάληψης των λαθών που έγιναν από τις προηγούμενες διοικήσεις. των έξι τελευταίων ετών.
Τελευταία ανανέωση ( 24.09.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ.... Εκτύπωση E-mail
16.07.10

Του Σάκη Σερέτη

Αν κρίνουμε από τις εξελίξεις της τελευταίας εβδομάδας στην Ομοσπονδία, φαίνεται ότι οι τέως διοικούντες δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την ετικέτα του πρώην που πρόσφατα τους απένειμε το εκλογικό σώμα και με σπασμωδικές κινήσεις εντυπωσιασμού, προσπαθούν να επιβάλλουν την αχρείαστη παρουσία τους.
Τελευταία ανανέωση ( 17.07.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
«ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΛΟΓΩΝ. Εκτύπωση E-mail
04.05.10

Του Σάκη Σερέτη

 
Διάβασα με προσοχή τις «αναγκαίες προτάσεις» για την αναβάθμιση και τον μελλοντικό ρόλο της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, που εισηγείται ο επίτιμος πρόεδρος της κ.Β.Σταθάκος και αρχικά προβληματίστηκα για την χρονική περίοδο (4-22-10), που αποφάσισε να καταθέσει δημόσια την ανησυχία του.
Τελευταία ανανέωση ( 06.05.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΤΟ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.... Εκτύπωση E-mail
14.03.10

Του Σάκη Σερέτη

 

Ύστερα από τους μελαγχολικούς αναστεναγμούς και τα ρίγη εγκατάλειψης, που μας σέρβιραν πριν απο λίγες εβδομάδες οι παράγοντες της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης στο θέμα συμμετοχής των ευζώνων στην Εθνική μας παρέλαση ,ήρθε η θετική κατά 90% απάντηση ,η οποία όμως περιμένει την τελική υπογραφή-επικύρωση από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

 

Τελευταία ανανέωση ( 13.06.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΑΣ Εκτύπωση E-mail
21.12.09

Του Σάκη Σερέτη

Με την πρωτιά στον τομέα της διαφθοράς να μολύνει το κλίμα στην μαμά Ελλάδα και υπό το βάρος δημιουργίας των εξεταστικών επιτροπών που φέρουν τις υπογραφές 128 βουλευτών του Πασόκ, μας αποχαιρετά το 2009 ,κλείνοντας πονηρά το μάτι.

Προφανώς η νέα χρονιά θα σηματοδοτήσει την έναρξη του πολέμου ενάντια στην διαφθορά, αναμένοντας από τους πολιτικούς αρχηγούς των δυο κομμάτων εξουσίας, να σημάνουν με τις πράξεις τους το καμπανάκι αφύπνισης της εσχατολογίας.

Τελευταία ανανέωση ( 21.12.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ Εκτύπωση E-mail
31.08.09

 

ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ

Με την μυρωδιά του καμένου και τους τόσους νεκρούς θύματα του στρατηγού άνεμου, οι πυρόπληκτοι της Ηλείας ψήφισαν την Ν.Δ. με τα δύο χέρια και ανανέωσαν την κυβερνητική της βίζα.

 

Τελευταία ανανέωση ( 31.08.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ Εκτύπωση E-mail
30.07.09

 

ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

 

Για βαθειά κρίση εμπιστοσύνης των πολιτών έναντι της πολιτικής και αλλοίωση του αξιακού κώδικα μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας στο μήνυμά του για την 35η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στην Ελλάδα και η έκφραση αυτής της άποψης του, προκάλεσε αναταράξεις και διαφορετικές ερμηνείες.

 

Τελευταία ανανέωση ( 30.07.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΦΗΜΗ –ΔΟΞΑ- ΕΞΟΥΣΙΑ…. Εκτύπωση E-mail
01.05.09

Του Σάκη Σερέτη

 
Την δημοσιότητα τελικά ουδείς μίσησε.
Ακόμη και αυτοί που σε ανοιχτούς κύκλους και μικρόφωνα, ισχυρίζονται ότι δεν τους απασχολεί καθόλου το  συγκεκριμένο θέμα, έρχεται κάποια στιγμή που διαψεύδονται υποκύπτοντας στα πονηρά κελεύσματα της .
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΚΡΥΦΕΣ ΜΑΤΙΕΣ… Εκτύπωση E-mail
04.02.09

ΚΡΥΦΕΣ ΜΑΤΙΕΣ…

Tου Σάκη Σερέτη

Δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από αυτή την στήλη έχω αναφερθεί, στα καλώς και κακώς κείμενα της Ελληνικής παιδείας εδώ στην Αμερική.

Τελευταία ανανέωση ( 11.04.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 70 - 92 από 104

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote