Αρχική arrow EDITORIAL
EDITORIAL
 

ΟΙ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ» ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ Εκτύπωση E-mail
10.03.11

Του Σάκη Σερέτη

 
Λόγω του μειωμένου αριθμού των μελών που ανταποκρίθηκαν  στην πρόσκληση της Ομοσπονδίας για την διεξαγωγή γενικής συνέλευσης, δεν πραγματοποιήθηκε η προχθεσινή προγραμματισμένη συνεδρίαση, γεγονός που προκάλεσε την δυσφορία αρκετών αντιπροσώπων που έδωσαν το παρών.
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΝΕΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΟ ΚΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΕ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Εκτύπωση E-mail
21.12.10

ΝΕΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΟ ΚΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΕ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Τελευταία ανανέωση ( 01.01.11 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΟ ΦΑΟΥΛ Η ΑΡΝΗΣΗ ΑΝΆΓΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ Εκτύπωση E-mail
24.09.10

Του Σάκη Σερέτη

Σίγουρα η επιστροφή στην νομιμότητα που απαιτεί και την εκ διαμέτρου αλλαγή νοοτροπίας των παραγόντων, δεν αποτελεί εύκολο στόχο για το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης.
Ωστόσο πιστεύω ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή και αποτελεί μονόδρομο πλέον, η αποφυγή επανάληψης των λαθών που έγιναν από τις προηγούμενες διοικήσεις. των έξι τελευταίων ετών.
Τελευταία ανανέωση ( 24.09.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ.... Εκτύπωση E-mail
16.07.10

Του Σάκη Σερέτη

Αν κρίνουμε από τις εξελίξεις της τελευταίας εβδομάδας στην Ομοσπονδία, φαίνεται ότι οι τέως διοικούντες δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την ετικέτα του πρώην που πρόσφατα τους απένειμε το εκλογικό σώμα και με σπασμωδικές κινήσεις εντυπωσιασμού, προσπαθούν να επιβάλλουν την αχρείαστη παρουσία τους.
Τελευταία ανανέωση ( 17.07.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ Εκτύπωση E-mail
26.06.10

 

 
Τελευταία ανανέωση ( 10.10.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
«ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΛΟΓΩΝ. Εκτύπωση E-mail
04.05.10

Του Σάκη Σερέτη

 
Διάβασα με προσοχή τις «αναγκαίες προτάσεις» για την αναβάθμιση και τον μελλοντικό ρόλο της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, που εισηγείται ο επίτιμος πρόεδρος της κ.Β.Σταθάκος και αρχικά προβληματίστηκα για την χρονική περίοδο (4-22-10), που αποφάσισε να καταθέσει δημόσια την ανησυχία του.
Τελευταία ανανέωση ( 06.05.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΤΟ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.... Εκτύπωση E-mail
14.03.10

Του Σάκη Σερέτη

 

Ύστερα από τους μελαγχολικούς αναστεναγμούς και τα ρίγη εγκατάλειψης, που μας σέρβιραν πριν απο λίγες εβδομάδες οι παράγοντες της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης στο θέμα συμμετοχής των ευζώνων στην Εθνική μας παρέλαση ,ήρθε η θετική κατά 90% απάντηση ,η οποία όμως περιμένει την τελική υπογραφή-επικύρωση από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

 

Τελευταία ανανέωση ( 13.06.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΑΣ Εκτύπωση E-mail
21.12.09

Του Σάκη Σερέτη

Με την πρωτιά στον τομέα της διαφθοράς να μολύνει το κλίμα στην μαμά Ελλάδα και υπό το βάρος δημιουργίας των εξεταστικών επιτροπών που φέρουν τις υπογραφές 128 βουλευτών του Πασόκ, μας αποχαιρετά το 2009 ,κλείνοντας πονηρά το μάτι.

Προφανώς η νέα χρονιά θα σηματοδοτήσει την έναρξη του πολέμου ενάντια στην διαφθορά, αναμένοντας από τους πολιτικούς αρχηγούς των δυο κομμάτων εξουσίας, να σημάνουν με τις πράξεις τους το καμπανάκι αφύπνισης της εσχατολογίας.

Τελευταία ανανέωση ( 21.12.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 47 - 69 από 85

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων