Αρχική arrow ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
«Ο άνθρωπος είναι ακόμα ανήλικος» Εκτύπωση E-mail
06.07.21

«Ο άνθρωπος είναι ακόμα ανήλικος» Το ανήλικο της ανθρώπινης συμπεριφοράς εν έτει 2021 είναι και ο λόγος που σήμερα βλέπεις τον πλανήτη να βράζει και κάποτε οι άνθρωποι, μετά την ενηλικίωσή τους, θα κοιτάνε τις εποχές μας και θα θλίβονται για το πόσο ανώριμοι υπήρξαμε.

Τελευταία ανανέωση ( 05.07.21 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πέτρος Γαλάτουλας: Χιλιάδες ομογενείς θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα Εκτύπωση E-mail
21.02.17

Την πρόθεση εκατοντάδων Ελληνοαμερικανών να επενδύσουν στην Ελλάδα εκφράζει ο κ. Πέτρος Γαλάτουλας, ο οποίος εκπροσωπεί τη μεγαλύτερη ομοσπονδία ομογενών στις ΗΠΑ, με χιλιάδες μέλη. Αρκεί, όπως λέει στη συνέντευξή του στη «ΒτΚ», να υπάρξει ένα σταθερό νομοθετικό και φορολογικό πλαίσιο και να περιοριστεί η γραφειοκρατία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Ελληνας ιατρός Νικηφόρος Σάκης απο το Ορλάντο Εκτύπωση E-mail
18.06.16

Νέα Υόρκη / Του Θανάση Κ. Τσίτσα


Λίγο πριν το ξημέρωμα της περασμένης Κυριακής ο γιατρός Νικηφόρος Σάκης, βρισκόταν μαζί με άλλους πέντε συναδέλφους του στο νοσοκομείο Οrlando Regional Medical Center. Ξαφνικά, την νυχτερινή τους βάρδια αναστάτωσε στις 3.29 π.μ ένα μήνυμα στον τηλεειδοποιητή του (pager) : “Συναγερμός.Τώρα”. Λίγο αργότερα ακολούθησε ένα δεύτερο μήνυμα με δεκατέσσερις λέξεις που τον προειδέαζε για το τι θα επακολουθούσε : “Μαζικές απώλειες. Σκοπευτής σε κλαμπ. Δεν είναι άσκηση ετοιμότητας. Προσοχή, δεν είναι άσκηση ετοιμότητας".

Τελευταία ανανέωση ( 19.06.16 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Νίκος Παππάς: Όποιοι θέλουν άδεια θα πρέπει να πληρώσουν αυτά που χρωστούν Εκτύπωση E-mail
05.01.16

Νίκος Παππάς: Όποιοι θέλουν άδεια θα πρέπει να πληρώσουν αυτά που χρωστούν - Media Συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς στον ραδιοφωνικό σταθμό «στο κόκκινο» και τον Κώστα Αρβανίτη.
 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ναπολέων Μαραβέγιας : Σενάριο καταστροφής η επιστροφή στην δραχμή Εκτύπωση E-mail
14.11.12

Του Σάκη Σερέτη

Τις απόψεις του σχετικά με τα τεκταινόμενα στην γενέτειρα εξέφρασε στο Hellenicvoiceny.com ο πρώην υπηρεσιακός υπουργός και πρόεδρος του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Ναπολέων Μαραβέγιας, ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα στην Νέα Υόρκη προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων “Οδησσεύς”.

Τελευταία ανανέωση ( 14.11.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κωσταντίνος Λαμπράκης “Με πέταξε ο πρόεδρος” Εκτύπωση E-mail
29.05.12

Έκπληξη για όσους δεν ήξεραν, προκάλεσε η αλλαγή πλεύσης του Κωσταντίνου Λαμπράκη και η προσχώρηση του στον συνδυασμό Ελληνοαμερικανική Αναγέννηση, κατά την δεύτερη ημέρα του διήμερου εκλογικού συνεδρίου της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης .

Τελευταία ανανέωση ( 29.05.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παναγιώτης Ψωμιάδης: Έχει πτωχεύσει η Δημοκρατία μας. Εκτύπωση E-mail
30.10.11

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Έχει πτωχεύσει η Δημοκρατία μας.


Την προσωπική του άποψη που αφορά στον δημόσιο βίο της Ελλάδας και τις ευθύνες που αντιστοιχούν στα δυο μεγάλα κόμματα εξουσίας, που διαχειρίστηκαν την εξουσία από την μεταπολίτευση και μετά καταθέτει ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος βρίσκεται στην Αμερική προκειμένου να τιμηθεί με το Αριστοτέλειο βραβείο του συλλόγου Θεσσαλονικέων Νέας Υόρκης.

 

Τελευταία ανανέωση ( 30.10.11 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΗΛΙΑΣ ΤΣΕΚΕΡΙΔΗΣ: ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ Εκτύπωση E-mail
21.07.10

Του Σάκη Σερέτη

 

Το στίγμα της πορείας που θα ακολουθήσει από εδώ και στο εξής, η νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, έδωσε ο πρόεδρος κ.Ηλίας Τσεκερίδης σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στον γράφοντα.

 

 

Τελευταία ανανέωση ( 23.07.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Σε τι αποσκοπούν οι άστοχες ενέργειες του κ.Ευθυμιόπουλου; Εκτύπωση E-mail
04.12.09

Του Σάκη Σερέτη

Η πρόσφατη παρέμβαση του διευθυντή Ελληνικής Παιδείας της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, η οποία δημοσιεύθηκε στην ημερησία εφημερίδα της πόλης μας, προκάλεσε πολλές συζητήσεις, καθώς αποκαλύπτει την ύπαρξη μιας δυσπιστίας απέναντι στους αποσπασμένους εκπαιδευτικούς.
Τελευταία ανανέωση ( 11.07.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παύλος Δανελάτος Εκτύπωση E-mail
03.09.09

της Ιωάννας Σταυρίδου

Παύλος Δανελάτος: « Σκηνοθετώ μόνο όταν μου αρέσει κάτι και θέλω να το κάνω, δεν θέλω να κάνω κάτι μόνο για να βγάζω χρήματα, με την σκηνοθεσία ποτέ δεν έβγαλα χρήματα.»

 

Τελευταία ανανέωση ( 03.09.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote