Αρχική arrow ΥΓΕΙΑ
ΥΓΕΙΑ
Πόσες μέρες καλοκαιρινής άδειας χρειάζεται ο οργανισμός Εκτύπωση E-mail
02.07.19

Πόσες μέρες καλοκαιρινής άδειας χρειάζεται ο οργανισμός Το καλοκαίρι έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή του, με τις υψηλές θερμοκρασίες να μας κάνουν να θέλουμε να φύγουμε το συντομότερο δυνατό και για όσο μεγαλύτερο διάστημα γίνεται μακριά από το κλεινόν άστυ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η σεξουαλική ανορεξία Εκτύπωση E-mail
30.06.19

Η σεξουαλική ανορεξία Η παλιομοδίτικη και φαινομενικά ξεπερασμένη έννοια του «μη φυσιολογικού» στις ερωτικές πρακτικές μας στερείται νοήματος σε μια εποχή που οι ερωτικές επιθυμίες μας χειραγωγούνται από τα ΜΜΕ και εκφράζονται στο διαδίκτυο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τι να προσέχετε πάντα στα πλαστικά μπουκάλια νερού το καλοκαίρι Εκτύπωση E-mail
27.06.19

Τι να προσέχετε πάντα στα πλαστικά μπουκάλια νερού το καλοκαίρι - Media Κάθε είδος πλαστικού περιέχει διαφορετικές χημικές ουσίες που μπορεί να είναι επιβλαβείς για τον ανθρώπινο οργανισμό. Γι’ αυτό πρέπει να προσέχουμε την σήμανση πάνω στο μπουκάλι νερού που υποδεικνύει το είδος του πλαστικού.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανακαλύφθηκε η πρωτεΐνη της νεότητας που παρατείνει τη ζωή κατά δώδεκα χρόνια Εκτύπωση E-mail
24.06.19

Ανακαλύφθηκε η πρωτεΐνη της νεότητας που παρατείνει τη ζωή κατά δώδεκα χρόνια - Media Η μεταφορά μιας πρωτεΐνης από το αίμα νεότερων σε ηλικία ποντικιών σε γηραιότερα, ίσως να είναι το κλειδί της νιότης για τα τελευταία, σύμφωνα με τα ευρήματα μιας νέας μελέτης που δημοσιεύθηκε στο Cell Reports.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ελέγξτε την υγεία σας μέσα από τους φίλους σας Εκτύπωση E-mail
22.06.19

Ελέγξτε την υγεία σας μέσα από τους φίλους σας | vita.gr Ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξετε την υγεία σας και τη γενικότερη ευεξία του οργανισμού σας κρύβεται στη δύναμη και τη δομή του στενού κύκλου των φίλων σας, σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συμβουλή ψυχολόγου: Αδιαφόρησε για όποιον δεν σε σέβεται Εκτύπωση E-mail
14.06.19

  Αδιαφόρησε, πήγαινε αλλού, κοίτα μπροστά, πρόσεχε τον εαυτό σου… από ότι δεν σου ταιριάζει, από όποιον δεν σε σέβεται. Είτε πρόκειται για ανθρώπους που σε περιβάλλουν είτε πρόκειται για γεγονότα της καθημερινότητας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο καφές χαρίζει χρόνια ζωής – Ποια άλλα οφέλη έχει Εκτύπωση E-mail
06.05.19

Ο καφές χαρίζει χρόνια ζωής – Ποια άλλα οφέλη έχει - Media Κόντρα στην κοινή άποψη ότι όσοι πίνουν πολλούς καφέδες, βλάπτουν την υγεία τους, πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι η κατανάλωση 3-8 φλιτζανιών καφέ την ημέρα συμβάλλει στη μακροζωία.

Τελευταία ανανέωση ( 06.05.19 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέα θεραπεία σκαφοειδούς θώρακα τώρα και στην Ελλάδα Εκτύπωση E-mail
25.04.19

Νέα θεραπεία σκαφοειδούς θώρακα τώρα και στην Ελλάδα Ο σκαφοειδής θώρακας ή pectus excavatum είναι μια δυσμορφία του θώρακα που χαρακτηρίζεται από διάμεσο ή πλευρικό βαθούλωμα του στέρνου. Ο σκαφοειδής θώρακας εμφανίζεται σε 1 - 2% του πληθυσμού. Είναι η πιο συχνή συγγενής θωρακική δυσμορφία με επίπτωση που κυμαίνεται από 1:300 έως 1:10.000 γεννήσεις. Όσον αφορά τις γυναίκες, ο σκαφοειδής θώρακας μπορεί να οδηγήσει σε δυσμορφία ή ασυμμετρία του στήθους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι 8 συνήθειες που πλήττουν την ψυχική υγεία σου ενώ εσύ νομίζεις το εντελώς αντίθετο Εκτύπωση E-mail
22.04.19

Pexels/Daria Shevtsova «Σπρώχνουμε τις ώρες και τις μέρες μας, σα να είναι βάρος. Και μάς είναι βάρος. Γιατί δε ζούμε...Κατάλαβες;».Αυτά τα λόγια του συγγραφέα, Χρόνη Μίσσιου, μπορούν να αποδώσουν εύστοχα όλο το πνεύμα της σύγχρονης ζωής.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το χαμόγελο όντως μας κάνει πιο χαρούμενους Εκτύπωση E-mail
13.04.19

 

Το χαμόγελο όντως μας κάνει πιο χαρούμενους | vita.gr Αμερικανοί ψυχολόγοι εξέτασαν 50 χρόνια δεδομένων που ανέλυαν το κατά πόσο οι εκφράσεις του προσώπου μπορούν να οδηγήσουν τους ανθρώπους στο να νιώσουν και τα αντίστοιχα συναισθήματα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η ορμόνη Κλωθώ διεγείρει τον εγκέφαλο Εκτύπωση E-mail
05.04.19

04s11few Μια μυστηριώδης ορμόνη υπόσχεται θεαματική βελτίωση των διανοητικών λειτουργιών, τόσο σε υγιείς όσο και σε ασθενείς με νευροεκφυλιστικές ασθένειες. Ομως η ορμόνη, που ονομάστηκε Κλωθώ, όπως η μοίρα που κρατάει το νήμα της ζωής, απέχει πολύ από το να μετατραπεί σε φαρμακευτικό σκεύασμα, γιατί ο τρόπος με τον οποίο επιδρά δεν είναι ακόμη κατανοητός.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 70 - 92 από 492

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote