Αρχική arrow ΥΓΕΙΑ
ΥΓΕΙΑ
Ο οίνος που ευφραίνει τη... λίμπιντο Εκτύπωση E-mail
31.07.09

Ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα επίπεδα της σεξουαλικής επιθυμίας είναι υψηλότερα στις γυναίκες που πίνουν (με μέτρο) κόκκινο κρασί, απ΄ ό,τι σ΄ αυτές που προτιμούν άλλα οινοπνευματώδη ή απέχουν από το αλκοόλ.

Τελευταία ανανέωση ( 31.07.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Σπανάκι και σαρδέλες κόντρα στη γρίπη Εκτύπωση E-mail
15.07.09

Η ισορροπημένη, πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, διατροφή θωρακίζει τον οργανισμό και από τη νέα γρίπη Α. Αντίθετα, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, εκείνοι που κάνουν εξαντλητικές δίαιτες με στόχο να χάσουν τα έξτρα κιλά λόγω καλοκαιριού, αλλά και όσοι έχουν κουράσει τον οργανισμό τους λόγω του εξαντλητικού ωραρίου τους είναι πιο ευάλωτοι στον νέο ιό.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανδρική οστεοπόρωση Εκτύπωση E-mail
10.07.09

Η οστεοπόρωση (οστά + πώροι) αποτελεί μία νόσο στην οποία τα κόκαλα γίνονται αδύναμα και εμφανίζουν μεγαλύτερη επιρρέπεια για την εκδήλωση κατάγματος. Η νόσος οφείλεται κυρίως στην απώλεια φυσιολογικής οστικής μάζας, που καταλήγει σε σε αλλοίωση της ποιότητας του οστού και διαταραχή της αρχιτεκτονικής του, με συνέπεια τα οστά να γίνονται ευαίσθητα και να παρουσιάζουν μειωμένη αντοχή στις εξωτερικές δυνάμεις.

Τελευταία ανανέωση ( 10.07.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Εξαφάνισε» τον καρκίνο! Εκτύπωση E-mail
23.06.09

Δύο ασθενείς με ανεγχείρητο καρκίνο του προστάτη παρουσίασαν εντυπωσιακή βελτίωση μετά τη λήψη μιας δόσης από πειραματικό φάρμακο, το οποίο έχει δημιουργήσει μεγάλες ελπίδες στους ειδικούς για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Φρούτα – μοβ, κόκκινα ή κίτρινα; Εκτύπωση E-mail
21.06.09

Τα λαχανικά και τα φρούτα παρέχουν πλήθος σημαντικών βιταμινών και μετάλλων μαζί με πολλά άλλα χημικά στοιχεία. Γενικά, όσο πιο δυνατό το χρώμα της τροφής, τόσο καλύτερα.

Τελευταία ανανέωση ( 21.06.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι άνδρες πιο ευάλωτοι στον καρκίνο από τις γυναίκες Εκτύπωση E-mail
17.06.09

Ο τρόπος ζωής των ανδρών, η αμέλεια που συχνά επιδεικνύουν απέναντι στα πρώτα συμπτώματα της αρρώστιας και οι αραιές επισκέψεις τους στο γιατρό, αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου από καρκίνο

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πράσινο τσάϊ ασπίδα στα εγκεφαλικά Εκτύπωση E-mail
12.06.09

Η κατανάλωση πράσινου τσαγιού μειώνει τους κινδύνους εγκεφαλικού, σύμφωνα με μελέτη του πανεπιστημίου Κούρτιν  της πόλης Πέρθ της Δυτικής Αυστραλίας.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι παράγοντες που επηρεάζουν την όρεξη για σεξ Εκτύπωση E-mail
07.06.09

Ο τρόπος ζωής και το περιβάλλον στο οποίο ζούμε συχνά επηρεάζουν τη σεξουαλική μας ζωή. Όλο και περισσότερες μελέτες διερευνούν και προσπαθούν να βγάλουν συμπεράσματα .

Τελευταία ανανέωση ( 12.06.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το «ταϊμάουτ» που σκοτώνει το άγχος Εκτύπωση E-mail
02.06.09

«Όλα είναι στο κεφάλι σου. Μη δίνεις σημασία». Κάπως έτσι προσπαθούμε να προσπεράσουμε ως άνευ σημασίας το άγχος και τη νευρικότητα που προκαλούν τα καθημερινά προβλήματα

Τελευταία ανανέωση ( 12.06.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παγκόσμια Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τον Θυρεοειδή. Εκτύπωση E-mail
26.05.09

Περισσότεροι από 300 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον θυρεοειδή τους, αν και θεωρείται ότι πάνω από τους μισούς δεν γνωρίζουν για την κατάστασή τους!!

Τελευταία ανανέωση ( 26.05.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
10+1 συμβουλές για σωστό αδυνάτισμα Εκτύπωση E-mail
26.05.09

Η μόνιμη και ασφαλής απώλεια βάρους δεν είναι απλή υπόθεση, γι' αυτό, αποτυγχάνει περισσότερο από το 90% των προσπαθειών που γίνονται.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 369 - 391 από 492

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote