Αρχική arrow ΥΓΕΙΑ
ΥΓΕΙΑ
Πριν από μια σημαντική απόφαση χρειάζεται ένας καλός... ύπνος! Εκτύπωση E-mail
03.12.09

Κοιμήσου και άσε το υποσυνείδητό σου να δουλεύει. Πριν ένας άνθρωπος πάρει μια σημαντική απόφαση, θα ήταν χρήσιμο να πάρει έναν καλό υπνάκο, γιατί αυτό θα βελτιώσει την υποσυνείδητη ικανότητά του να παίρνει σωστές αποφάσεις, σύμφωνα με μια νέα ολλανδική επιστημονική έρευνα.

Τελευταία ανανέωση ( 03.12.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Τα οιστρογόνα αυξάνουν τη γυναικεία γοητεία Εκτύπωση E-mail
29.11.09

Οι γυναίκες με υψηλά επίπεδα θηλυκών ορμονών (οιστρογόνων) όχι μόνο δείχνουν και νιώθουν πιο γοητευτικές, έλκοντας τους άνδρες, αλλά παράλληλα νιώθουν λιγότερο δεσμευμένες στη σχέση τους και έχουν μεγαλύτερη ροπή στις ερωτικές «περιπέτειες» και τις απιστίες, με συνέπεια να αλλάζουν συχνότερα σύντροφο, σύμφωνα με νέα επιστημονική έρευνα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Απιστες μετα τα 30 Εκτύπωση E-mail
25.11.09

Σύμφωνα με αρκετές έρευνες οι γυναίκες σε αντίθεση με τους άνδρες είναι πιο πολύ υπέρ των μονογαμικών σχέσεων και αυτό ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι έχουν ανάγκη να έχουν μια βοήθεια για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

Τελευταία ανανέωση ( 25.11.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εμβόλιο για τη γρίπη: Τι πρέπει να ξέρετε Εκτύπωση E-mail
11.11.09

Δέκα απαντήσεις σε ισάριθμες ερωτήσεις, σχετικά με το εμβόλιο κατά του ιού της νέας γρίπης Α (Η1Ν1)ν, δίνει το ΙΑΤΡΟΝΕΤ. Οι επιστήμονες είναι καθησυχαστικοί για την ασφάλειά του, αλλά καλούν τους επαγγελματίες Υγείας να προσέχουν και να αναφέρουν τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πειραματικό εμβόλιο κατά του AIDS Εκτύπωση E-mail
05.11.09

Το επιστημονικό team που βρίσκεται πίσω από την δημιουργία του εμβολίου συζητάει προς το παρόν για το πως θα μπορούσε να δοκιμαστεί ο περιορισμένος αριθμός των εμβολίων που έχει μείνει, για να μάθουν κατά πόσο υπάρχουν τρόποι να λειτουργήσει περισσότερο αποτελεσματικά.

Διαβάστε περισσότερα...
 
5 συμβουλές για την αποφυγή αύξησης βάρους μετά τη διακοπή του καπνίσματος Εκτύπωση E-mail
21.10.09

Αν διακόψατε το κάπνισμα, για να αποφύγετε την αύξηση βάρους, μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ευρωπαϊκή συνεργασία για τη νέα γρίπη Εκτύπωση E-mail
13.10.09

Τις προτάσεις της επιτρόπου Υγείας Αντρούλας Βασιλείου, για κοινή στρατηγική των χωρών - μελών στην αντιμετώπιση της νέας γρίπης, υιοθέτησαν στην έκτακτη Σύνοδό τους στο Λουξεμβούργο οι υπουργοί Υγείας της ΕΕ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Φόβος: Ο μεγαλύτερος εχθρός των δοντιών Εκτύπωση E-mail
06.10.09

Μπορεί να φαίνεται εκ πρώτης όψεως υπερβολικό αλλά η βασικότερη αιτία που χαλάνε τα δόντια των περισσότερων συνανθρώπων μας δεν είναι η τερηδόνα και η ουλίτιδα αλλά ο φόβος για τον οδοντίατρο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τα παιδιά δεν ξεχνούν τα ψέματα των γονιών Εκτύπωση E-mail
29.09.09

Ακόμη και τα αθώα ψέματα που λένε οι γονείς κάνουν κακό στα παιδιά, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας αμερικανικής έρευνας. Ακόμη και οι γονείς που λένε ψέματα «για καλό», χάνουν την εμπιστοσύνη των παιδιών τους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Όχι στην προληπτική χρήση φαρμάκων για τη νέα γρίπη λέει ο ΠΟΥ Εκτύπωση E-mail
28.09.09

Τα φάρμακα για την αντιμετώπιση της νέας γρίπης δεν πρέπει να χορηγούνται προληπτικά, προειδοποιεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας,

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εκτύπωση E-mail
24.09.09

Μείωση των καρδιαγγειακών προβλημάτων κατά 25-30% μπορεί να επιτευχθεί με την εφαρμογή απλών προγραμμάτων που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την πλήρη απαγόρευση του καπνίσματος, την άσκηση, κ,α,λ στους χώρους εργασίας!!

Τελευταία ανανέωση ( 24.09.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 346 - 368 από 492

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote