Αρχική arrow ΥΓΕΙΑ
ΥΓΕΙΑ
Dr. George Patoulis President of the Medical Association of Athens visit New York City Εκτύπωση E-mail
09.03.13

Dr. George Patoulis, *President of the Medical Association of Athens, Mayor of the Olympic Municipality of Amaroussion and President of the Panhellenic *Intermunicipality Health and Welfare Network  will pay a visit to New York City on March 9-14, 2013 upon the invitation of the President of the Hellenic Medical Society of New York, Dr. Nick Mezitis.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τι μπορούμε να κάνουμε οι γυναικες για να ανακουφιστούμε από τα δυσάρεστα συμπτώματα της εμμήνου ρύσ Εκτύπωση E-mail
03.03.13

Για την υγεια, το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο λίγες μέρες πριν την περίοδο των γυναικών μπορεί να είναι μια αρκετά άβολη περίοδος.
Μια γυναικα πρέπει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα υγειας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της ζωής της.

Τελευταία ανανέωση ( 07.03.13 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Από το Τεστ Παπ στο PapGENE Εκτύπωση E-mail
12.01.13

Το τεστ Παπανικολάου (Παπ), που χρησιμοποιείται ευρέως για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του τραχήλου, στο μέλλον θα μπορεί να αξιοποιηθεί και για την ανίχνευση άλλων μορφών γυναικολογικού καρκίνου, όπως αυτού των των ωοθηκών και της μήτρας.

Τελευταία ανανέωση ( 13.01.13 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ασβεστιο: Πού θα το βρούμε για μια καλύτερη διατροφη και πού μπορεί να βοηθήσει την υγεια μας Εκτύπωση E-mail
19.12.12

Το ασβεστιο είναι για την υγεια των γυναικων πολύ σημαντικό. Συνεπώς, είναι σημαντικό για την υγεια σας να το συμπεριλάβετε στην καθημερινή διατροφη και ως συμπληρωμα εφόσον έχετε έλλειψη.
Υπάρχουν πολλές φυσικες διατροφικες πηγές ασβεστίου. Σε αυτά περιλαμβάνονται το γάλα, τα ψάρια, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά και τα θαλασσινά.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Προς έγκριση στην ΕΕ το πρώτο εμβόλιο κατά της μηνιγγίτιδας Β Εκτύπωση E-mail
18.11.12

Την έγκριση του εμβολίου Βexsero συνέστησε την Παρασκευή στην Κομισιόν η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Φαρμάκων. Πρόκειται για το πρώτο εμβόλιο κατά του επικίνδυνου ορότυπου Β της βακτηριακής μηνιγγίτιδας, και προορίζεται για παιδιά και βρέφη ηλικίας άνω των δύο μηνών.

Τελευταία ανανέωση ( 18.11.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Τα πολλά γαλακτοκομικά βλάπτουν τη γονιμότητα των ανδρών Εκτύπωση E-mail
01.11.12

Οι νεαροί άντρες που καθημερινά τρώνε πολύ τυρί και γαλακτοκομικά προϊόντα μπορεί να υπονομεύουν τις πιθανότητές τους να αποκτήσουν παιδιά, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Θαυματουργό χάπι υπόσχεται υγιή γηρατειά Εκτύπωση E-mail
08.10.12

Ενα χάπι που θα εξασφαλίζει υγιή γηρατειά θα είναι έτοιμο μέσα στα επόμενα 30 χρόνια, προβλέπουν οι γενετιστές του University College London.
Το χάπι θα μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης επικίνδυνων νόσων, όπως είναι ο καρκίνος και η άνοια, και θα επιτρέπει στους ανθρώπους να γερνούν «φυσιολογικά», αναφέρει ο Νικ Κόλινς στην εφημερίδα «Ντέιλι Τέλεγκραφ».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αϋπνία high-tech Εκτύπωση E-mail
12.09.12

Δεν είναι μόνον οι σκοτούρες της ημέρας που μπορούν να μας προκαλέσουν αϋπνία. Τις ίδιες ακριβώς συνέπειες έχει και η πολύωρη χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή πριν τον βραδινό ύπνο.

Τελευταία ανανέωση ( 12.09.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ικαρία: σεξ, ψάρι και μακροζωία Εκτύπωση E-mail
25.08.12

Στο νησί του Ανατολικού Αιγαίου παρατηρείται δεκαπλάσιο ποσοστό ατόμων που ζουν πάνω από τα 90 χρόνια σε σχέση με τον παγκόσμιο μέσο όρο. Τουλάχιστον 150 γραμμάρια ψαριού την εβδομάδα καταναλώνει το 84% των ηλικιωμένων

Τελευταία ανανέωση ( 25.08.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Oι διακοπές κάνουν καλό στην υγεία Εκτύπωση E-mail
10.07.12

Θάλασσα, ήλιος, ηρεμία και στο βάθος…ένα screensaver; Όχι, λάθος...θάλασσα, ήλιος, ηρεμία και στο βάθος η εβδομάδα των διακοπών που ξεκινά σε λίγες μέρες. Γιατί σύμφωνα με τους ειδικούς οι διακοπές είναι απαραίτητες όχι μόνο για να «γεμίσουμε τις μπαταρίες μας» αλλά και για να ενισχύσουμε την άμυνα του οργανισμού μας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Καλοκαιρινά φρούτα : η πηγή της υγείας και της ομορφιάς ! Εκτύπωση E-mail
29.05.12

Ένα από τα must του καλοκαιριού που καμιά σας δε πρέπει να παραλείψει είναι η κατανάλωση φρούτων. Υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία καλοκαιρινών φρούτων τα οποία έχουν λαχταριστή γεύση και είναι πλούσια σε νερό. Επιπλέον είναι πλούσια σε βιταμίνες πολύτιμες για τον οργανισμό καθώς και ιχνοστοιχεία.

Τελευταία ανανέωση ( 29.05.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 277 - 299 από 492

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote