Αρχική arrow ΥΓΕΙΑ
ΥΓΕΙΑ
Μαστίχα:Tα οφέλη της για το στομάχι και το έντερο Εκτύπωση E-mail
13.03.15

Η σύγχρονη επιστημονική έρευνα έχει πιστοποιήσει πολλά από τα οφέλη της κατανάλωσης μαστίχας που εικάζαμε πως υπάρχουν, ενώ έχει φανερώσει και άλλα που δεν γνωρίζαμε.
Η χημική σύσταση της ρητίνης και του μαστιχέλαιου έχει αναλυθεί και κάποια συστατικά έχουν απομονωθεί και ταυτοποιηθεί. Παρ' όλα αυτά, η ακριβής σύνθεση της μαστίχας Χίου δεν είναι ακόμα γνωστή. Μία γενική εκτίμηση δείχνει ότι η μαστίχα και το μαστιχέλαιο περιέχουν τουλάχιστον 70 ουσίες οι οποίες επιδεικνύουν πολυάριθμες φαρμακευτικές ιδιότητες.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η κρύα μύτη «ξυπνάει» τις ιώσεις Εκτύπωση E-mail
07.01.15

Θέλετε να αποφύγετε τις ιώσεις; Αν ναι, φροντίστε να αναπνέετε μέσα στο κασκόλ σας όταν βγαίνετε από το σπίτι, ώστε να διατηρείτε τη μύτη σας ζεστή, συνιστούν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Γέιλ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ένα γιαούρτι την ημέρα... Εκτύπωση E-mail
01.01.15

Ένα γιαούρτι την ημέρα τον διαβήτη κάνει πέρα, σύμφωνα με νέα έρευναΤον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2 μειώνει η συχνή κατανάλωση γιαουρτιού, σύμφωνα με νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κίνδυνος άσθματος για παιδιά που κοιμούνται με τους γονείς τους Εκτύπωση E-mail
16.12.14

Τα μικρά παιδιά που κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι με τους γονείς του έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν άσθμα, σύμφωνα με νέα ολλανδική επιστημονική έρευνα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δείτε τι παθαίνουμε όταν μας λείπει ύπνος Εκτύπωση E-mail
01.12.14

Ο ύπνος είναι βασικό συστατικό της καλής υγείας, Δείτε τι παθαίνουμε και ποιες είναι οι σοβαρές επιπτώσεις από την έλλειψη ύπνου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Γιατί οι κωμικοί παθαίνουν κατάθλιψη -Η «νόσος» που τους χτυπά Εκτύπωση E-mail
21.11.14

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ από ποιο σημείο του εγκεφάλου «πηγάζει» το χιούμορ; Πρόσφατη έρευνα αποκαλύπτει τις ρίζες του, καθώς και πόσο διαφορετικός είναι ο εγκέφαλος των κωμικών από αυτόν του «μέσου» ανθρώπου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η απόλυτη δίαιτα για το τέλειο κορμί μέχρι τα Χριστούγεννα -Τα 10 tips Εκτύπωση E-mail
18.11.14

Μπορεί να έχουμε σχεδόν ενάμιση μήνα μπροστά μας μέχρι τα Χριστούγεννα, όμως στην πραγματικότητα ο χρόνος φτάνει ίσα ίσα για να κάνετε μία θεαματική εμφάνιση στο γιορτινό τραπέζι.
Η ειδικός διατροφής και άσκησης των διασήμων Λούσι Γουίντχαμ Ριντ δίνει μερικές συμβουλές για το πώς να έχετε εντυπωσιακό σώμα μέσα σε λίγες μόλις εβδομάδες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Βάλτε περισσότερο γελιο και χαρά στη ζωή σας για να καταπολεμήσετε το αγχος, το στρες και την αρνητι Εκτύπωση E-mail
12.11.14

Εάν απουσιάζει το γελιο και η χαρα από την καθημερινότητά σας σίγουρα η ψυχολογια σας θα είναι πεσμένη.
Εάν αισθάνεστε όλο και πιο συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας αγχωμένοι, στρεσαρισμένοι για τα καθημερινά πρακτικά σας προβλήματα το πιο εύκολο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να απαλλαγείτε από την ένταση είναι να αναγκάσετε τον εαυτό σας να χαμογελάσει με ευχάριστα πρόσωπα και πράγματα και γενικότερα με θετικές καταστάσεις στη ζωή σας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
10 αιτίες που ευθύνονται για τη χρόνια κούραση -Λάθη μέσα στην καθημερινότητα Εκτύπωση E-mail
03.11.14

Οι περισσότεροι νομίζουμε ότι το συνεχές αίσθημα της κόπωσης που μπορεί να έχουμε για μεγάλα ή μικρά χρονικά διαστήματα ευθύνεται κατά κύριο λόγο στην έλλειψη ύπνου και θεωρούμε πως αν αναπληρώσουμε τις χαμένες ώρες θα αποκατασταθούν όλα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Επτά τροφές που καίνε θερμίδες μόνες τους Εκτύπωση E-mail
31.10.14

Υπάρχουν πολλές τροφές που μπορεί κανείς να τις τρώει καθημερινά και να καίει θερμίδες, χάνοντας βάρος. Το καλό νέο είναι ότι πρόκειται για τροφές γευστικές και νόστιμες που δίνουν πολλά συν στην υγεία.

Τελευταία ανανέωση ( 01.11.14 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι ελιές... λένε το μέλλον -Τι φανερώνουν για την προσωπικότητα και την τύχη του ατόμου αναλόγως με Εκτύπωση E-mail
14.10.14

Σύμφωνα με την κινεζική αστρολογία οι ελιές και ειδικά οι κρεατοελιές μπορούν να φανερώσουν αφενός πολλά για την προσωπικότητα του ατόμου, αφετέρου το τι... μπορεί να τους συμβεί στο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 231 - 253 από 492

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote