Αρχική arrow ΥΓΕΙΑ
ΥΓΕΙΑ
Οι γυναίκες αναπτύσσουν περισσότερα αντισώματα από τους άνδρες Εκτύπωση E-mail
26.03.21

Οι γυναίκες αναπτύσσουν περισσότερα αντισώματα από τους άνδρες Υψηλότερο επίπεδο παραγωγής αντισωμάτων έναντι της COVID-19 παρατηρείται στις γυναίκες που εμβολιάζονται έναντι των ανδρών, ενώ και στα δύο φύλα η παραγωγή αντισωμάτων μειώνεται όσο αυξάνεται η ηλικία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Υποκατάστατο αγκαλιάς τα λουλούδια Εκτύπωση E-mail
24.03.21

Υποκατάστατο αγκαλιάς τα λουλούδια Mπορεί να χάθηκαν προς το παρόν οι δυνατότητες των ανθρώπων να εκφράζουν με εναγκαλισμούς και φιλιά τα συναισθήματά τους σε συγγενείς, φίλες, φίλους και συντρόφους, αλλά πάντα υπάρχουν εναλλακτικές.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σεξ: Nα ποιοι το ευχαριστιούνται περισσότερο Εκτύπωση E-mail
23.02.21

Σεξ: Nα ποιοι το ευχαριστιούνται περισσότερο - Media Τους ανθρώπους που απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ αναζήτησε ο Δρ. Elyakim Kislev επίκουρος καθηγητής της Σχολής Δημόσιας Πολιτικής και Διοίκησης του Εβραϊκού Πανεπιστημίου, αναλύοντας τις απαντήσεις 3.207 εθελοντών ηλικίας 32-46 ετών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κοροναϊός: Πώς δεν θα επιβιώσει στις επιφάνειές μας Εκτύπωση E-mail
11.02.21

Κοροναϊός: Πώς δεν θα επιβιώσει στις επιφάνειές μας | vita.gr Ο κοροναϊός μεταδίδεται -κυρίως- αερογενώς μέσω σωματιδίων που εισπνέονται, όμως και οι μολυσμένες επιφάνειες παίζουν ρόλο στη μετάδοση.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΗΠΑ: Ξεπέρασαν τα 25 εκατ. τα κρούσματα σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς Εκτύπωση E-mail
24.01.21

  

Ο αριθμός των κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού στις Ηνωμένες Πολιτείες ξεπέρασε σήμερα τα 25 εκατ. -από την αρχή της πανδημίας- λίγες μόλις ημέρες αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά του ο νέος Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ο οποίος έχει θέσει ως προτεραιότητά του την αντιμετώπιση της Covid-19 στη χώρα.

Σύμφωνα με την καταμέτρηση που Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς, τα κρούσματα ανέρχονταν σήμερα το πρωί σε 25.003.695.

Περισσότεροι από 417.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την Covid-19 στις ΗΠΑ.

 
Covid-19: Όσοι έχουν κάνει εμβόλιο θα πρέπει να συνεχίσουν να φοράνε μάσκα Εκτύπωση E-mail
01.01.21

Τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού θα μειώνουν σημαντικά την πιθανότητα να αρρωστήσει κάποιος από τον κορωνοϊό, με σοβαρά ή ήπια συμπτώματα, αλλά δεν διασφαλίζουν ότι δεν θα μολυνθεί καθόλου. Αρκετοί επιστήμονες ανησυχούν από το γεγονός ότι εμβολιασμένοι -και άρα πιο ανέμελοι- άνθρωποι, οι οποίοι όμως θα είναι ασυμπτωματικοί φορείς του ιού, θα τριγυρνούν και εν αγνοία τους θα τον μεταδίδουν.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μπρόκολο: Σε πόσα λεπτά μαγειρέματος χάνει την αντικαρκινική του δράση Εκτύπωση E-mail
21.12.20

Όταν μιλάμε για προστασία από τον καρκίνο, το σημαντικό δεν είναι μόνο το τι τρώμε, αλλά και το πώς το μαγειρεύουμε! Το 2013, το Αμερικανικό Ινστιτούτο για την Έρευνα του Καρκίνου δημοσίευσε μερικές πρακτικές συμβουλές μαγειρικής για να επωφελούμαστε στο έπακρο από τα υγιεινά μας γεύματα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σεξ: Τα τρία προβλήματα υγείας που προκαλούνται από την αποχή Εκτύπωση E-mail
07.12.20

Σεξ: Τα τρία προβλήματα υγείας που προκαλούνται από την αποχή - Media Όλοι ξέρουμε πως το σεξ είναι καλό για την υγεία σας. Μία περίοδος αποχής από το σεξ μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο για υπέρταση, κρυολόγημα και καρκίνο!

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τα κουνούπια δεν μεταδίδουν τον κοροναϊό στον άνθρωπο Εκτύπωση E-mail
03.10.20

Τα κουνούπια δεν μεταδίδουν τον κοροναϊό στον άνθρωπο | tanea.gr Ένα κουνούπι που τσιμπάει έναν άνθρωπο με Covid-19, δεν μεταδίδει στη συνέχεια τον κοροναϊό SARS-CoV-2 στο επόμενο θύμα που τσιμπάει, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κορωνοϊός: Το αντίσωμα που σας προστατεύει από τον ιό Εκτύπωση E-mail
28.08.20

Κορωνοϊός: Το αντίσωμα που σας προστατεύει από τον ιό - Media Ένα μοναδικό αντίσωμα IgA που μπορεί να προφυλάξει το αναπνευστικό σύστημα από μόλυνση από τον νέο κορωνοϊό ανακάλυψαν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης.

Τελευταία ανανέωση ( 28.08.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κορωνοϊός: Το απροσδόκητο σημάδι που «μαρτυρά» ότι νοσείτε Εκτύπωση E-mail
25.08.20

Κορωνοϊός: Το απροσδόκητο σημάδι που «μαρτυρά» ότι νοσείτε - Media Ένα απροσδόκητο σημάδι νόσησης από τον νέο κορωνοϊό ανακάλυψε ερευνητική ομάδα από το Εργαστήριο Lincoln, το οποίο θα μπορούσε να λειτουργήσει για τον έλεγχο περιπτώσεων που τα συμπτώματα είναι ήπια

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 24 - 46 από 492

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote