Αρχική arrow ΥΓΕΙΑ
ΥΓΕΙΑ
Άγχος και εκδήλωση σωματικού πόνου Εκτύπωση E-mail
10.09.09

Πόνος ή δυσφορία στο στέρνο, δύσπνοια ή αίσθημα πλακώματος στο στήθος, ταχυκαρδίες (σε σημείο που να νιώθει κάποιος την καρδιά του ότι πάει να ‘σπάσει’), είναι συμπτώματα που νιώθουν καθημερινά, αμέτρητοι άνθρωποι.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Βρήκε την υγεία στα βλαστοκύτταρά της Εκτύπωση E-mail
03.09.09

«Η μικρή ασθενής δεν μπορούσε να μιλήσει. Αδυνατούσε και να σηκώσει στα χέρια της ένα ποτήρι. Η εγκεφαλική παράλυση από την οποία έπασχε τη διαφοροποιούσε από τη δίδυμη αδελφούλα της. Σήμερα, μπορεί να κάνει προτάσεις χρησιμοποιώντας μέχρι και 5 λέξεις και πίνει νερό κρατώντας η ίδια το ποτήρι, αφού βελτιώθηκε η κινητικότητα των άκρων της».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέο SΟS για κινδύνους από τα κινητά Εκτύπωση E-mail
02.09.09

«Κινητά τηλέφωνα και όγκοι στον εγκέφαλο: 15 λόγοι ανησυχίας» είναι ο τίτλος μιας νέας έκθεσης με την υπογραφή 43 καταξιωμένων επιστημόνων από 14 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η ιστορία ενός πολύτιμου μπαχαρικού Εκτύπωση E-mail
27.08.09

Στο χωριό Κρόκος, στο Νομό Κοζάνης, βρίσκεται η μοναδική κροκοκαλλιεργούμενη περιοχή της Ελλάδας, στην οποία γίνεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια συστηματική καλλιέργεια του φυτού. Με τον κρόκο ασχολούνται 700 οικογένειες της περιοχής και η μέση ετήσια παραγωγή ανέρχεται σε 2 τόνους.

Τελευταία ανανέωση ( 28.08.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αδυνατίστε...τρώγοντας σοκολάτα Εκτύπωση E-mail
26.08.09

Η σοκολάτα είναι η αγαπημένη απόλαυση των γυναικών. Τόσο αγαπημένη που πολλές φορές ανάγεται σε 'αμαρτία' ειδικά όταν μία γυναίκα προσπαθεί να χάσει μερικά κιλά.

Κι όμως η σοκολάτα είναι ένα τρόφιμο που μπορεί να συνδυαστεί σε ένα διατροφικό πρόγραμμα απώλειας κιλών.

 
Τελευταία ανανέωση ( 28.08.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι νέοι και το αλκοόλ, ένα επικίνδυνο φλερτ Εκτύπωση E-mail
24.08.09

Τα τελευταία στοιχεία είναι πράγματι ανησυχητικά. Και τα μέτρα για την αντιμετώπιση του φαινόμενου, χρήσιμα αλλά ίσως ανεπαρκή. Στη Ρώμη, απαγορεύθηκε η πώληση αλκοολούχων ποτών, μετά τις εννέα το βράδυ. Στο Μιλάνο, ο περιορισμός αφορά, ανεξαρτήτως ωραρίου, μόνο τους νέους κάτω των δεκαέξι ετών.

Τελευταία ανανέωση ( 28.08.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Τα σταφύλια της... μακροζωίας Εκτύπωση E-mail
19.08.09

Στα κόκκινα σταφύλια αναζητούν οι επιστήμονες το μυστικό της μακροζωίας. Τα πειράματα που έχουν γίνει μέχρι τώρα σε ποντίκια δείχνουν παράταση της ζωής τους έως και 30% και προστασία από τις εκφυλιστικές ασθένειες.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ελπίδες για τη θεραπεία της σκλήρυνση κατά πλάκας Εκτύπωση E-mail
16.08.09

Εξαιρετικά αισιόδοξοι για τη θεραπεία της νόσου της σκλήρυνσης κατά πλάκας, δηλώνουν ερευνητές του Εβραϊκού Γενικού Νοσοκομείου, του Μοντρεάλ και του Πανεπιστημίου Μαγκίλ (McGill)

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στηθάγχη: Είναι περισσότερο επικίνδυνη στους άντρες Εκτύπωση E-mail
08.08.09

Οι άντρες που εμφανίζουν στηθάγχη έχουν σημαντικά περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με τις γυναίκες να παρουσιάσουν περαιτέρω σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Οικιακή Χλωρίνη σύμμαχος για την προστασία από τη νέα γρίπη Εκτύπωση E-mail
05.08.09

Η οικιακή χλωρίνη (διάλυμα υποχλωριώδους νατρίου) είναι ίσως ο πλέον αποτελεσματικός απολυμαντικός παράγοντας διαθέσιμος για οικιακή χρήση.

Kανένα κοινό αντιβακτηριακό προϊόν δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο η οικιακή χλωρίνη, η οποία χάρη στο διάλυμα υποχλωριώδους νατρίου εξασφαλίζει απολύμανση μικρών και μεγάλων επιφανειών από βακτήρια και ιούς, όπως αυτός της γρίπης (H1N1, H5N1).

 
Τελευταία ανανέωση ( 06.08.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο οίνος που ευφραίνει τη... λίμπιντο Εκτύπωση E-mail
30.07.09

Ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα επίπεδα της σεξουαλικής επιθυμίας είναι υψηλότερα στις γυναίκες που πίνουν (με μέτρο) κόκκινο κρασί, απ΄ ό,τι σ΄ αυτές που προτιμούν άλλα οινοπνευματώδη ή απέχουν από το αλκοόλ.

Τελευταία ανανέωση ( 30.07.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 208 - 230 από 341

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων