Αρχική arrow ΥΓΕΙΑ
ΥΓΕΙΑ
Φόβος: Ο μεγαλύτερος εχθρός των δοντιών Εκτύπωση E-mail
06.10.09

Μπορεί να φαίνεται εκ πρώτης όψεως υπερβολικό αλλά η βασικότερη αιτία που χαλάνε τα δόντια των περισσότερων συνανθρώπων μας δεν είναι η τερηδόνα και η ουλίτιδα αλλά ο φόβος για τον οδοντίατρο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τα παιδιά δεν ξεχνούν τα ψέματα των γονιών Εκτύπωση E-mail
29.09.09

Ακόμη και τα αθώα ψέματα που λένε οι γονείς κάνουν κακό στα παιδιά, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας αμερικανικής έρευνας. Ακόμη και οι γονείς που λένε ψέματα «για καλό», χάνουν την εμπιστοσύνη των παιδιών τους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Όχι στην προληπτική χρήση φαρμάκων για τη νέα γρίπη λέει ο ΠΟΥ Εκτύπωση E-mail
27.09.09

Τα φάρμακα για την αντιμετώπιση της νέας γρίπης δεν πρέπει να χορηγούνται προληπτικά, προειδοποιεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας,

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εκτύπωση E-mail
24.09.09

Μείωση των καρδιαγγειακών προβλημάτων κατά 25-30% μπορεί να επιτευχθεί με την εφαρμογή απλών προγραμμάτων που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την πλήρη απαγόρευση του καπνίσματος, την άσκηση, κ,α,λ στους χώρους εργασίας!!

Τελευταία ανανέωση ( 24.09.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το πεπόνι φάρμακο κατά του στρες Εκτύπωση E-mail
17.09.09

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι ανακάλυψαν έναν φυσικό τρόπο για την καταπολέμηση του στρες. Ποιός είναι αυτός; Ενα ένζυμο που υπάρχει στο πεπόνι και ονομάζεται υπεροξειδική δισμουτάση. Αυτό το ένζυμο πιστεύεται ότι έχει σημαντικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες που εμποδίζουν την καταστροφή των ιστών του σώματος.

Τελευταία ανανέωση ( 17.09.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μυρίζει φθινόπωρο Εκτύπωση E-mail
12.09.09

Ο ερχομός του φθινοπώρου επιφέρει τις περισσότερες φορές αλλαγή στη διάθεσή μας αλλά και στη φυσική μας κατάσταση. Η αίσθηση της κόπωσης, της ατονίας και της ... αδυναμίας μας να σηκωθούμε από τον καναπέ είναι συμπτώματα που λίγο πολύ όλοι διαπιστώνουμε κάθε Σεπτέμβρη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Άγχος και εκδήλωση σωματικού πόνου Εκτύπωση E-mail
10.09.09

Πόνος ή δυσφορία στο στέρνο, δύσπνοια ή αίσθημα πλακώματος στο στήθος, ταχυκαρδίες (σε σημείο που να νιώθει κάποιος την καρδιά του ότι πάει να ‘σπάσει’), είναι συμπτώματα που νιώθουν καθημερινά, αμέτρητοι άνθρωποι.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Βρήκε την υγεία στα βλαστοκύτταρά της Εκτύπωση E-mail
03.09.09

«Η μικρή ασθενής δεν μπορούσε να μιλήσει. Αδυνατούσε και να σηκώσει στα χέρια της ένα ποτήρι. Η εγκεφαλική παράλυση από την οποία έπασχε τη διαφοροποιούσε από τη δίδυμη αδελφούλα της. Σήμερα, μπορεί να κάνει προτάσεις χρησιμοποιώντας μέχρι και 5 λέξεις και πίνει νερό κρατώντας η ίδια το ποτήρι, αφού βελτιώθηκε η κινητικότητα των άκρων της».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέο SΟS για κινδύνους από τα κινητά Εκτύπωση E-mail
02.09.09

«Κινητά τηλέφωνα και όγκοι στον εγκέφαλο: 15 λόγοι ανησυχίας» είναι ο τίτλος μιας νέας έκθεσης με την υπογραφή 43 καταξιωμένων επιστημόνων από 14 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η ιστορία ενός πολύτιμου μπαχαρικού Εκτύπωση E-mail
27.08.09

Στο χωριό Κρόκος, στο Νομό Κοζάνης, βρίσκεται η μοναδική κροκοκαλλιεργούμενη περιοχή της Ελλάδας, στην οποία γίνεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια συστηματική καλλιέργεια του φυτού. Με τον κρόκο ασχολούνται 700 οικογένειες της περιοχής και η μέση ετήσια παραγωγή ανέρχεται σε 2 τόνους.

Τελευταία ανανέωση ( 28.08.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αδυνατίστε...τρώγοντας σοκολάτα Εκτύπωση E-mail
26.08.09

Η σοκολάτα είναι η αγαπημένη απόλαυση των γυναικών. Τόσο αγαπημένη που πολλές φορές ανάγεται σε 'αμαρτία' ειδικά όταν μία γυναίκα προσπαθεί να χάσει μερικά κιλά.

Κι όμως η σοκολάτα είναι ένα τρόφιμο που μπορεί να συνδυαστεί σε ένα διατροφικό πρόγραμμα απώλειας κιλών.

 
Τελευταία ανανέωση ( 28.08.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 208 - 230 από 347

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων