Αρχική arrow ΥΓΕΙΑ
ΥΓΕΙΑ
Τα αχλάδια παίρνουν την εκδίκησή τους – Δείτε γιατί ένα αχλάδι την ημέρα μπορεί να είναι πιο ευεργετ Εκτύπωση E-mail
16.12.15

Για χρόνια ακούμε ότι «ένα μήλο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα», αλλά τώρα ερευνητές ανακάλυψαν ότι ένα αχλάδι την ημέρα μπορεί να διώξει και τα περιττά κιλά. Σύμφωνα με την έρευνα, όσοι καταναλώνουν ένα αχλάδι την ημέρα έχουν 35% λιγότερες πιθανότητες να οδηγηθούν στην παχυσαρκία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Έπαυσαν τον διοικητή του «Ελπίς» ενώ συγκέντρωνε δωρεές στις ΗΠΑ Εκτύπωση E-mail
10.12.15

Έπαυσαν τον διοικητή του «Ελπίς» ενώ συγκέντρωνε δωρεές στις ΗΠΑ - Media Ο διοικητής του «Ελπίς» Θεόδωρος Γιάνναρος, πληροφορήθηκε την αντικατάστασή του,  ενώ βρισκόταν στο Λος Άντζελες συγκεντρώνοντας δωρεές για το «ΕΛΠΙΣ». Λίγο πριν φύγει για τις ΗΠΑ είχε περάσει από συνέντευξη-αξιολόγηση, η οποία όπως ο ίδιος τονίζει διήρκεσε μόλις 2,5 λεπτά

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δείτε τι προκαλείτε στα δόντια σας κάθε φορά που καταναλώνετε προϊόντα «χωρίς ζάχαρη» Εκτύπωση E-mail
05.12.15

Δείτε τι προκαλείτε στα δόντια σας κάθε φορά που καταναλώνετε προϊόντα «χωρίς ζάχαρη» - MediaΕάν ανήκετε στους υπέρμαχους των προϊόντων χωρίς ζάχαρη, τότε μία νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης στην Αυστραλία έρχεται να ανατρέψει όλα όσα πιστεύατε.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Έντερο: Ισχυρό ρόφημα για τον καθαρισμό και την αποτοξίνωση του Εκτύπωση E-mail
22.11.15

Αυτό το ποτό περιέχει εξαιρετικά θεραπευτικά συστατικά που θα σας γεμίσουν ενέργεια και θα αποτοξινώσουν το έντερό σας. Κάντε το μόνο για δύο μέρες και θα το διαπιστώστε.

Τελευταία ανανέωση ( 22.11.15 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Νικήστε την οστεοαρθρίτιδα με βλαστοκύτταρα Εκτύπωση E-mail
10.11.15

Νικήστε την οστεοαρθρίτιδα με βλαστοκύτταραΗ αναγεννητική ιατρική στην Ορθοπαιδική μπορεί να βοηθήσει στην εφαρμογή βιολογικών μεθόδων και τη χρήση αυτόλογων ενήλικων βλαστοκυττάρων στην επαναφορά της βιολογικής λειτουργίας των αρθρώσεων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Λιγότερες μαστογραφίες συστήνει, πλέον, η Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία Εκτύπωση E-mail
22.10.15

"Άκυρο" στην αυτοεξέταση "ρίχνει" η Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρία και προτείνει οι μαστογραφίες να ξεκινούν, πλέον, στην ηλικία των 45 αντί των 40 που ξέραμε ως τώρα.
 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το τέχνασμα κατά της αυπνίας που θα σας κάνει να κοιμάστε σε λιγότερο από ένα λεπτό Εκτύπωση E-mail
16.10.15

aipnia2Πρόκειται για μια μέθοδο- τέχνασμα η οποία στηρίζεται στην μαθηματική ακολουθία: 4-7-8. Τι είναι αυτή η ακολουθία; Σύμφωνα με την ολιστικό σε θέματα υγείας, δρ Andrew Weil, είναι ένα κόλπο που με βάση τις αναπνοές που θα πάρουμε πριν κοιμηθούμε θα βοηθήσουμε την καρδιά να ρίξει τους ρυθμούς τις και τον εγκέφαλο να χαλαρώσει.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι 15 τρόποι για να αποφύγετε το κρυολόγημα Εκτύπωση E-mail
06.10.15

Οι 15 τρόποι για να αποφύγετε το κρυολόγημα [λίστα]Ο καιρός άλλαξε, οι χώροι εργασίες και τα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν αρχίσει να γεμίζουν με συναχωμένους ανθρώπους. Πώς να γλιτώσει κανείς;

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Γυμναστική» για το μυαλό -25 συνήθειες που κάνουν τον άνθρωπο πιο έξυπνο Εκτύπωση E-mail
20.09.15

Η γυμναστική δεν αφορά μόνο τους κοιλιακούς ή τους τετρακέφαλους. Κάποιος μπορεί να κάνει το ίδιο και με τον εγκέφαλό του.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κουρκούμη ή Κουρκουμάς και οι υπέροχες ιδιότητές του Εκτύπωση E-mail
03.09.15

Turmeric - Photo: Digital Vision / Getty ImagesΗ κουρκούμη είναι καρύκευμα. Είναι η αστραφτερή κίτρινη σκόνη που προέρχεται από το θρυμματισμό του ξερού κοτσανιού του φυτού curcuma longa – τροπικός πολυετής θάμνος που ανήκει στην οικογένεια της πιπερόριζας και τον συναντάμε κυρίως στην Ινδία και την Ινδονησία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι σκέψεις και όχι τα γονίδια καθορίζουν την υγεία Εκτύπωση E-mail
29.08.15

Η δραστηριότητα των γονιδίων μπορεί να αλλάξει. Σύμφωνα με τον δρα Μπρους Λίπτον, η υγεία του σώματος επηρεάζεται από τις σκέψεις που κάνουμε καθημερινά και όχι από τα γονίδια. Αν, σύμφωνα με το καθιερωμένο μοντέλο, οι σκέψεις σου αντικατοπτρίζουν τη χημεία του σώματός σου και αν το νευρικό σου σύστημα διαβάζει και ερμηνεύει το περιβάλλον και μετά ελέγχει τη χημεία του αίματος, τότε μπορείς να αλλάξεις τη μοίρα των κυττάρων σου κυριολεκτικά, αλλάζοντας τη σκέψη σου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 208 - 230 από 492

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote