Αρχική arrow ΥΓΕΙΑ
ΥΓΕΙΑ
Στη Βρετανία βάζουν φόρο στα αναψυκτικά με ζάχαρη για να αντιμετωπίσουν την παιδική παχυσαρκία Εκτύπωση E-mail
19.08.16

φωτογραφία: pixabay.com Η Βρετανία έθεσε σήμερα σε εφαρμογή μια στρατηγική που έχει στόχο τη μείωση της παιδικής παχυσαρκίας.
Μέσω της φορολόγησης εταιρειών που πωλούν αναψυκτικά με πρόσθετη ζάχαρη και της επένδυσης των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν από τον φόρο αυτό σε προγράμματα για την ενθάρρυνση της σωματικής δραστηριότητας και της ισορροπημένης δίαιτας των παιδιών σχολικής ηλικίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κοιμηθείτε σαν «πουλάκι» -Τι δεν πρέπει να κάνετε πριν πέσετε για ύπνο Εκτύπωση E-mail
31.07.16

Φωτογραφία: Pixabay Ενα από τα αιώνια προβλήματα είναι το εξής: Πέφτετε στο κρεβάτι και κοιμάστε, ωστόσο το πρωί ξυπνάτε και είστε ακόμα κουρασμένοι.
Μπορεί να έχετε κοιμηθεί 8 ώρες, αλλά είστε «κομμάτια» και κάθεστε να αναρωτιέστε τι στο καλό κάνετε λάθος. Οι συνήθειες σας πριν πέσετε για ύπνο είναι η απάντηση και ο λόγος που η ποιότητα αυτού δεν είναι καλή.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σημαντική ανακάλυψη για τον καρκίνο. Βρήκαν εμβόλιο χωρίς παρενέργειες Εκτύπωση E-mail
24.07.16

Εάν ισχύουν αυτά που γράφει το έγκυρο Nature, ίσως είμαστε, πράγματι, πολύ κοντά στην παρασκευή ενός "παγκόσμιου εμβολίου" για τον καρκίνο.
Διεθνής ομάδα επιστημόνων βρήκε τρόπο να πείσει το ανοσοποιητικό σύστημα να "επιτεθεί" στους καρκινικούς όγκους σαν να είναι ιοί και, μάλιστα, το σπουδαίο εγχείρημα φαίνεται πως έχει απειροελάχιστες παρενέργειες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κίνδυνος για την υγεία η λάθος χρήση κλιματιστικών Εκτύπωση E-mail
20.07.16

Ζέστη και κλιματισμός Η χρήση των κλιματιστικών, ειδικά το καλοκαίρι στις μεγαλουπόλεις είναι απαραίτητη, ωστόσο η αλόγιστη χρήση τους και η μη σωστή συντήρησή τους μπορεί να επιφέρει κινδύνους για την υγεία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πόσο καλό κάνει στην υγεία σας το θαλασσινό νερό!- Τι έλεγε ο Ιπποκράτης Εκτύπωση E-mail
23.06.16

Ο Ιπποκράτης χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τη λέξη «θαλασσοθεραπεία» για να περιγράψει τις θεραπευτικές επιδράσεις του θαλασσινού νερού. Οι αρχαίοι Έλληνες εκτίμησαν τα οφέλη για την υγεία και τα πλούσια μεταλλικά στοιχεία του νερού.
 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τα... μαθηματικά κάνουν καλό στην ερωτική ζωή! Εκτύπωση E-mail
14.06.16

Αν είστε καλοί στα μαθηματικά, μπορεί να έχετε πιο δραστήρια σεξουαλική ζωή καθώς θα μεγαλώνετε, σύμφωνα με μία νέα βρετανική μελέτη.
Όπως έδειξε, οι συνταξιούχοι που μπορούν να κάνουν πολύπλοκους μαθηματικούς υπολογισμούς έχουν διπλάσιες πιθανότητες να είναι σεξουαλικώς ενεργοί, σε σύγκριση με όσους δεν μπορούν.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αυτός είναι ο ξηρός καρπός που εξαφανίζει το λίπος στην κοιλιά Εκτύπωση E-mail
08.06.16

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: pixabay Μια νέα μελέτη της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας αναδεικνύει το σνακ που είναι ιδανικό για όσους θέλουν να χάσουν λίπος από την κοιλιά.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η γυμναστική μάς προστατεύει από 13 μορφές καρκίνου Εκτύπωση E-mail
23.05.16

Η γυμναστική μάς προστατεύει από 13 μορφές καρκίνου - Media H συστηματική γυμναστική μειώνει σημαντικά και τον κίνδυνο εκδηλώσεως όχι μίας ούτε δύο, αλλά 13 διαφορετικών μορφών καρκίνου αποκαλύπτει νέα ανάλυση για τα οφέλη στην υγεία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανακάλυψαν ένζυμο που αυξάνεται στο αίμα των ασθενών με "λύκο" Εκτύπωση E-mail
18.05.16

Έλληνες επιστήμονες στις ΗΠΑ ανακάλυψαν ένα ένζυμο που αυξάνεται στο αίμα των ασθενών με συστηματικό ερυθηματώδη λύκο.
Το «μπλοκάρισμα» αυτού του ενζύμου μπορεί να μειώσει σημαντικά τα συμπτώματα της νόσου (ουλές στο δέρμα, διόγκωση σπλήνας, δυσλειτουργία νεφρών κ.ά.).

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Πόλεμος των εμβολίων έφτασε και στην Ελλάδα Εκτύπωση E-mail
26.04.16

Αντιεμβολιαστική καμπάνια της Μπράντι Βον σε αυτοκινητόδρομο του Λος Αντζελες. Δεν υπάρχει τεχνολογική εφεύρεση χωρίς κινδύνους, δεν υπάρχει ιατρική παρέμβαση που να μην εμπνέει φόβους και ανησυχίες στους ανθρώπους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 185 - 207 από 492

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote