Αρχική arrow ΥΓΕΙΑ
ΥΓΕΙΑ
Βρέθηκε το «φυσικό» βιάγκρα Εκτύπωση E-mail
14.03.17

Βρέθηκε το «φυσικό» βιάγκρα - Media Οι επιστήμονες από το Texas, επικεντρώθηκαν κατά την διάρκεια των ερευνών τους σε ένα συστατικό των καρπουζιών, την κιτρουλίνη. Η κιτρουλίνη που βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες στην φλούδα των καρπουζιών, σε ποσοστό 60% και λιγότερο στην σάρκα, αντιδρά με τα ένζυμα του οργανισμού και μετατρέπεται σε αργινίνη, ένα αμινοξύ που ωφελεί την καρδιά το κυκλοφορικό και το ανοσοποιητικό.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Επιβίωση με θυμάρι: Σκοτώνει τα μικρόβια σε λιγότερο από μία ώρα – Πώς να το χρησιμοποιήσεις Εκτύπωση E-mail
13.03.17

41807-thumb-600x311 Έχει την δύναμη να εξολοθρεύει τα μικρόβια εντός του χρονικού διαστήματος των εξήντα (60) λεπτών! Οι κρητικοί από πολύ παλιά με θυμάρι έτριβαν τα ούλα τους για να θεραπεύσουν την ουλίτιδα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το καλύτερο φάρμακο κατά της χοληστερόλης και της υψηλής πίεσης του αίματος Εκτύπωση E-mail
05.03.17

129b9e29167d8ee6bea09ec4e1d36b05 (1) Οι Amish χρησιμοποιούν αυτό το φάρμακο για αιώνες για τη θεραπεία πολλών ασθενειών και τη βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Αυτό το ισχυρό μείγμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ειδικά για την μείωση της χοληστερόλης και της υψηλής αρτηριακής πίεσης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Vicks το θαυματουργό: 20 λόγοι για να το έχετε στο σπίτι σας Εκτύπωση E-mail
26.02.17

http://www.topontiki.gr/sites/default/files/styles/article_main/public/article/2017-02/viks.jpg?itok=Eqo4VgAa Αυτή η δημοφιλής αλοιφή κανονικά χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση του βήχα, των πονοκεφάλων, της μπουκωμένης μύτης και των πόνων στο στήθος και το λαιμό. Ωστόσο από ό,τι φαίνεται αυτό το μαγικό βαζάκι κάνει θαύματα και σε άλλες, απρόσμενες περιπτώσεις, οι οποίες δεν σας είχαν περάσει καν από το μυαλό!

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πόσο πρέπει να περπατήσετε για να χάσετε 1 κιλό Εκτύπωση E-mail
26.02.17

Πόσο πρέπει να περπατήσετε για να χάσετε 1 κιλό - Media Το περπάτημα είναι ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους άσκησης. Ανάλογα με το πόσο συχνά περπατάτε, μπορείτε να καταφέρετε να χάσετε εύκολα ακόμα και μισό κιλό ανά εβδομάδα ή περισσότερο. Σκεφτείτε το: σε λιγότερο από πέντε μήνες, μπορείτε να είστε 10 κιλά ελαφρύτεροι χωρίς να ξοδέψετε ώρες στο γυμναστήριο και χωρίς να κάνετε κάποια εξαντλητική δίαιτα!

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το απλό κόλπο για να καταλάβεις πότε το μέλι είναι νοθευμένο Εκτύπωση E-mail
16.02.17

Το απλό κόλπο για να καταλάβεις πότε το μέλι είναι νοθευμένο - Media Αναμφισβήτητα, το μέλι είναι ένα από τα πιο υγιή συστατικά του πλανήτη! Είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Ο τύπος των βιταμινών και η ποιότητά τους εξαρτάται από τον τύπο των λουλουδιών που χρησιμοποιούνται στη μελισσοκομία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ταχινι:Για στην καρδια, την χοληστερινη, τον διαβητη, την αντιγηρανση, τον καρκινο (tahini) Εκτύπωση E-mail
14.02.17

Ταχίνι:Για στην καρδιά, την χοληστερίνη, τον διαβήτη, την αντιγήρανση, τον καρκίνο (tahini) Το ταχίνι είναι φυσικό προϊόν και παράγεται από σπέρματα διαλεγμένων σπόρων του σησαμιού (Sesamun Indicum), περνώντας από τη διαδικασία της αποφλοίωσης και της ξήρανσης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
10 τροφές που αυξάνουν τη λίμπιντο! Εκτύπωση E-mail
10.02.17

shutterstock Θέλετε να απολαύσετε μια ξεχωριστή ερωτική βραδιά με το σύντροφο σας, αλλά έχετε βαρεθεί τις γνωστές μεθόδους με τα αναμμένα κεριά, την απαλή μουσική, τα κόνσεπτ ξενοδοχεία και τα αισθησιακά εσώρουχα.

Τελευταία ανανέωση ( 10.02.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κοιμόμαστε για να διαγράψουμε «δεδομένα» Εκτύπωση E-mail
06.02.17

Το γιατί κοιμόμαστε είναι μείζον ερώτημα για τους επιστήμονες, που τώρα πιστεύουν ότι ίσως συμβαίνει για να συρρικνωθούν οι συνάψεις του εγκεφάλου. Eνα από τα βασικά όσο και αναπάντητα ερωτήματα των ερευνητών είναι γιατί κοιμόμαστε. Κάποιοι πιστεύουν ότι κοιμόμαστε για να σώσουμε ενέργεια. Αλλοι θεωρούν ότι κοιμόμαστε για να καθαρίσει ο εγκέφαλος από τα κυτταρικά απόβλητα, ενώ κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι ο ύπνος αναγκάζει τα ζώα να στέκονται ακίνητα και έτσι να κρύβονται από τους θηρευτές τους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Γιατί ο χρόνος "τρέχει" όταν περνάμε καλά; Τι έδειξε νέα έρευνα Εκτύπωση E-mail
20.01.17

http://healthmag.gr/storage/photos/c_760px_395px/201612/drawing-of-a-human-head-and-an-alarm-clock.jpg Όταν βαριόμαστε, είναι λες και οι δείκτες του ρολογιού έχουν "κολλήσει". Αντίθετα, όταν διασκεδάζουμε, ο χρόνος κυλάει σαν "γάργαρο νερό". Ομάδα νερυροεπιστημόνων βρήκε γιατί διαφέρει τόσο η αντίληψη του χρόνου από άτομο σε άτομο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο μεσημεριανός ύπνος «φρεσκάρει» τον εγκέφαλο Εκτύπωση E-mail
09.01.17

ηλικιωμένη γυναίκα κοιμάται Ιδιαίτερα ευεργετικός για τον εγκέφαλο των ηλικιωμένων ατόμων είναι ο μεσημεριανός ύπνος, όπως φαίνεται σε επιστημονική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Κίνα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 162 - 184 από 492

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote