Αρχική arrow ΥΓΕΙΑ
ΥΓΕΙΑ
Καρκίνος μαστού: 9 συμπτώματα που ΔΕΝ είναι όγκος στο στήθος Εκτύπωση E-mail
10.10.17

Καρκίνος μαστού: 9 συμπτώματα που ΔΕΝ είναι όγκος στο στήθος (Video) - Media Όλοι γνωρίζουμε ότι ένα ασυνήθιστο εξόγκωμα ή “γρομπαλάκι” στο στήθος μπορεί να είναι καρκίνος του μαστού. Αλλά γνωρίζατε ότι υπάρχουν και άλλα συμπτώματα που δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με κάποιο όγκο;

Τελευταία ανανέωση ( 10.10.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανεύρυσμα εγκεφάλου: Προσοχή στα «αθώα» συμπτώματα! Εκτύπωση E-mail
28.09.17

Ανεύρυσμα εγκεφάλου: Προσοχή στα «αθώα» συμπτώματα!  - Media Το ανεύρυσμα εγεκφάλου μπορεί να παρουσιάσει διαρροή ή ρήξη, προκαλώντας αιμορραγία στον εγκέφαλο (αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο). Πιο συχνά μια ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου εμφανίζεται στο χώρο μεταξύ του εγκεφάλου και των λεπτών ιστών που καλύπτουν τον εγκέφαλο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Με ποιες τροφές θα «καθαρίσετε» το συκώτι σας Εκτύπωση E-mail
21.09.17

Με ποιες τροφές θα «καθαρίσετε» το συκώτι σας - Media Το συκώτι μας επιβαρύνεται καθημερινά μέσω της κατανάλωσης ανθυγιεινών τροφών αλλά και του αλκοόλ. Γνωρίζετε ότι υπάρχουν τροφές που βοηθούν στον καθαρισμό του συκωτιού σας, τονώνοντας παράλληλα τη φυσική ικανότητά του να απαλλάσσει το σώμα από τις τοξικές ουσίες; Δείτε ποιες είναι:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τι πρέπει να γνωρίζω για την Άνοια; Εκτύπωση E-mail
08.09.17

alzheimer Η Άνοια δεν αποτελεί μία ξεχωριστή νόσος. Η άνοια είναι ένα άθροισμα συμπτωμάτων που μπορεί να οφείλεται σε διάφορες νευροεκφυλιστικές διαταραχές οι οποίες προκαλούν εκφύλιση του εγκεφάλου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κάνναβη: μερικά πράγματα που ξέρω γι’ αυτήν Εκτύπωση E-mail
02.09.17

Κάνναβη: μερικά πράγματα που ξέρω γι’ αυτήν Εχουν περάσει ακριβώς 60 χρόνια -σχεδόν δυο γενιές- από τότε που απαγορεύτηκε η καλλιέργεια και της κλωστικής κάνναβης στη χώρα μας. Ετσι, σήμερα αυτοί που ασχολούνται με την καλλιέργειά της καλούνται να την ανακαλύψουν εκ νέου. Νέοι άνθρωποι σε όλα τα σχετικά εγχειρήματα, ωστόσο μετρούν χρόνια αγώνα κατά της δαιμονοποίησής της.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κύπρος: Πρωτοποριακή επέμβαση για την αποκατάσταση λειτουργίας γνάθου και διόρθωση προσώπου Εκτύπωση E-mail
29.08.17

Με επιτυχία στέφθηκε εγχείριση που έγινε σε κυπριακό νοσοκομείο σε 35χρονη ασθενή με σοβαρό λειτουργικό μυοσκελετικό και αισθητικό πρόβλημα στο πρόσωπο. Η ασθενής από το εξωτερικό εμπιστεύτηκε στη δρα Ζωή Νικολάου τη διόρθωση σοβαρών επιπλοκών προηγούμενου χειρουργείου, που είχε πραγματοποιηθεί σε ιατρικό κέντρο της Ευρώπης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η ιδιότητα που δεν πίστευες ποτέ ότι έχουν τα φύλλα δάφνης Εκτύπωση E-mail
20.08.17

Shutterstock Τα οφέλη των φύλλων δάφνης δεν περιορίζονται μόνο στο φαγητό, αλλά και στην ψυχολογία σας.Θυμηθείτε την ευφορία που νιώθετε ανοίγοντας ένα βαζάκι με φύλλα δάφνης. Η χαρακτηριστικής τους ευωδία άλλωστε είναι και ο λόγος που χρησιμοποιούμε τη δάφνη και στη μαγειρική.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο τρόπος ζωής που αυξάνει το προσδόκιμο ζωής κατά τουλάχιστον 7 χρόνια Εκτύπωση E-mail
12.08.17

Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ βρέθηκε να συσχετίζεται τόσο με μειωμένη διάρκεια ζωής όσο και με λιγότερα χρόνια ζωής με υγεία. Οι άνθρωποι που αποφεύγουν επικίνδυνες για την υγεία συμπεριφορές, έχουν περισσότερες πιθανότητες να ζήσουν τουλάχιστον 7 χρόνια περισσότερο συγκριτικά με τον γενικό πληθυσμό και αυτά τα χρόνια να έχουν καλή υγεία.

Τελευταία ανανέωση ( 12.08.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι παράγοντες κινδύνου για την άνοια Εκτύπωση E-mail
04.08.17

anoixa Εννέα παράγοντες αποδείχθηκε ότι συμβάλλουν στην εμφάνιση της γεροντικής άνοιας. Πρόκειται για την απώλεια της ακοής κατά τη μέση ηλικία, την αδυναμία ολοκλήρωσης της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, το κάπνισμα, την αδυναμία αναζήτησης θεραπευτικών λύσεων για την κατάθλιψη, την έλλειψη φυσικής δραστηριότητας, την κοινωνική απομόνωση, την υπέρταση, την παχυσαρκία και τον διαβήτη τύπου 2.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αλτσχάιμερ: Ποιο είναι το «σημάδι» του ύπνου που χτυπάει το πρώιμο καμπανάκι Εκτύπωση E-mail
26.07.17

Αλτσχάιμερ: Ποιο είναι το «σημάδι» του ύπνου που χτυπάει το πρώιμο καμπανάκι - Media Οι διαταραχές του ύπνου μπορεί να αποτελούν σημάδι ότι, κατά τα άλλα υγιείς, άνθρωποι κινδυνεύουν περισσότερο να εμφανίσουν τη νόσο Αλτσχάιμερ αργότερα στη ζωή τους, σε σχέση με όσους κοιμούνται χωρίς πρόβλημα, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Τελευταία ανανέωση ( 26.07.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι έξυπνοι μπορεί να ζουν περισσότερο Εκτύπωση E-mail
21.07.17

Οι ερευνητές μιας νέας μελέτης εικάζουν πως όσοι έχουν υψηλή νοημοσύνη καταφέρνουν να φροντίζουν καλύτερα τον εαυτό τους και κερδίζουν χρόνια ζωής
Ο δείκτης νοημοσύνης σχετίζεται ισχυρά με τη μακροζωία, αναφέρουν επιστήμονες από τη Βρετανία οι οποίοι παρακολούθησαν 65.000 ανθρώπους από τη γέννησή τους έως την ηλικία των 79 ετών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 139 - 161 από 492

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote