Αρχική arrow ΥΓΕΙΑ
ΥΓΕΙΑ
Πολύ φαστ φουντ και λίγα φρούτα καθυστερούν την εγκυμοσύνη Εκτύπωση E-mail
06.05.18

pregnant22313Οι γυναίκες που τρώνε συχνά φαστ φουντ και λίγα έως καθόλου φρούτα, χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να μείνουν έγκυες και έχουν μικρότερες πιθανότητες να «πιάσουν» παιδί μέσα σε ένα χρόνο, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τα καλά του ούζου. Θα εκπλαγείτε από τα οφέλη που έχει για τον ανθρώπινο οργανισμό Εκτύπωση E-mail
30.04.18

Το ούζο είναι αμιγώς ελληνικό προϊόν, που φτιάχνεται από καθαρό αλκοόλ και ποικιλία από αρωματικά, μπαχαρικά ακόμη και φρούτα.

Τελευταία ανανέωση ( 30.04.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Τι μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του στρες του διαβήτη Εκτύπωση E-mail
28.04.18

Όταν ένας άνθρωπος διαγιγνώσκεται με διαβήτη, καλείται να αλλάξει άρδην τις καθημερινές του συνήθειες και μαθαίνει να ζει - τουλάχιστον στην αρχή, μέχρι να θέσει τη νόσο υπό έλεγχο - με άγχος. Όταν, όμως, εισπράττει ενθάρρυνση από την οικογένεια και από τους φίλους, μπορεί να έχει πιο υγιή επίπεδα σακχάρου στο αίμα, μαθαίνοντας να διαχειρίζεται το στρες της αρρώστιας του.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ποιο είδος αρτηριακής πίεσης είναι το πιο επικίνδυνο; Εκτύπωση E-mail
10.04.18

Ποιο είδος αρτηριακής πίεσης είναι το πιο επικίνδυνο;	Συχνά πιστεύουμε ότι η απότομη αύξηση της αρτηριακής πίεσης προκαλεί εγκεφαλικό επεισόδιο και έμφραγμα. Η άποψη αυτή καλλιεργήθηκε για πολλές δεκαετίες, όμως η αλήθεια είναι διαφορετική, τονίζει ο κ. Τσούγκος.

Τελευταία ανανέωση ( 10.04.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Τέλος η γιόγκα και οι βόλτες -Δεν θα πιστεύεις ποια συνήθεια σου χαρίζει μακροζωία Εκτύπωση E-mail
31.03.18

Shutterstock Οι άνθρωποι πάντα αναζητούσαν τρόπους που θα τους κάνουν να ζήσουν περισσότερο.
Πολλές έρευνες έχουν γίνει για να βρεθεί το «ελιξίριο της ζωής», κάποια μυστικά, δηλαδή, που θα μας βοηθήσουν να επεκτείνουμε τη διάρκεια της ζωής μας.

Τελευταία ανανέωση ( 31.03.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκπληξη: Ανακάλυψαν άγνωστο, μεγάλο και «αόρατο» όργανο στο ανθρώπινο σώμα Εκτύπωση E-mail
29.03.18

Φωτογραφία: Pixabay Το ανθρώπινο σώμα συνεχίζει να μας εκπλήσσει. Επιστήμονες στις ΗΠΑ -μεταξύ των οποίων ένας ελληνικής καταγωγής γαστρεντερολόγος- ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν ένα νέο όργανο, άγνωστο έως τώρα, που μάλιστα φαίνεται να παίζει ρόλο σε διάφορες κοινές παθήσεις όπως ο καρκίνος.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η λαχταριστή τροφή που δεν περιμέναμε ποτέ ότι πρέπει να τρώμε για πρωινό Εκτύπωση E-mail
24.03.18

Shutterstock Το πρωινό ξέρουμε ότι είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Γι’ αυτό το λόγο, πρέπει να διαλέγουμε τις σωστές και πιο θρεπτικές τροφές που θα μας δώσουν ενέργεια για όλη τη μέρα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Διάγνωση Πάρκινσον με εξέταση δακρύων Εκτύπωση E-mail
09.03.18

24s14giatr Στην ανάπτυξη αξιόπιστων και φθηνών μεθόδων πρόωρου εντοπισμού της νόσου του Πάρκινσον μπορεί να οδηγήσει η εξέταση των δακρύων ασθενών. Οσοι κινδυνεύουν να εμφανίσουν τη νόσο του Πάρκινσον έχουν πέντε φορές υψηλότερα επίπεδα πρωτεΐνης, η οποία σχηματίζει συστάδες ικανές να πλήττουν τα νεύρα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Χοληστερόλη: Τι να τρώτε για να την «σπάσετε» – Όρια χοληστερίνης Εκτύπωση E-mail
04.03.18

Χοληστερόλη: Τι να τρώτε για να την «σπάσετε» – Όρια χοληστερίνης - Media Η υπερβολική κατανάλωση κορεσμένων λιπαρών αυξάνει τα επίπεδα χοληστερόλης. Έρευνες έχουν δείξει ότι η μείωση των κορεσμένων λιπαρών και αντικατάστασή τους με καθημερινές τροφές που περιέχουν περισσότερα ακόρεστα λιπαρά μπορεί να βελτιώσει τα επίπεδα χοληστερόλης μας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέα έρευνα: Η γρίπη αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο εμφράγματος Εκτύπωση E-mail
31.01.18

emvolia-thumb-large Οι πιθανότητες ενός εμφράγματος είναι εξαπλάσιες κατά την πρώτη εβδομάδα μετά την έναρξη της γρίπης, σύμφωνα με μια νέα καναδική επιστημονική έρευνα. Μετά την όγδοη μέρα της αναπνευστικής λοίμωξης ο κίνδυνος εμφράγματος υποχωρεί σημαντικά.

Διαβάστε περισσότερα...
 
7 συμβουλές για καλύτερο δέρμα Εκτύπωση E-mail
24.01.18

Αυτή τη χρονιά έχουμε βάλει στόχο να έχουμε καλύτερο δέρμα, δηλαδή να παρέχουμε σωστή περιποίηση της επιδερμίδας. Έτσι θα κάνουμε τη διαφορά στο πρόσωπό μας και θα έχουμε καθαρή και λαμπερή όψη. Πώς θα το καταφέρουμε;

Τελευταία ανανέωση ( 24.01.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 116 - 138 από 492

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote