Αρχική arrow ΥΓΕΙΑ
ΥΓΕΙΑ
Παρουσίαση της «Μαύρης Βίβλου της πανδημίας» από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Εκτύπωση E-mail
01.06.22

Ολομέτωπη επίθεση εξαπέλυσαν η ΚΟ και ο τομέας Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την επιδημιολογική της πολιτική στη διάρκεια της πανδημίας, καθώς και για τη γενική πολιτική της σε σχέση με τη δημόσια υγεία, στο πλαίσιο της πραγματοποίησης διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση της «Μαύρης βίβλου της πανδημίας», της συλλογικής θεωρητικής επεξεργασίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις πολιτικές υγείες που εφαρμόστηκαν από τις κυβερνήσεις διεθνώς και ειδικά στη χώρα μας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αϋπνία: Ο καλός ύπνος δεν θέλει… κόπο – Η απλή κίνηση που τον διασφαλίζει Εκτύπωση E-mail
21.04.22

 

Πώς η στάση σώματος στον ύπνο επηρεάζει την υγεία σας - MediaΜία τεχνική που βοηθά αποτελεσματικά στην επίτευξη ενός πιο ποιοτικού ύπνου αποκαλύπτει ιατρική έρευνα.

 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πανδημία: «Θέλουν να εξοικειωθούμε με τον αριθμό των νεκρών» Εκτύπωση E-mail
16.03.22

 Μπορεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) τις τελευταίες μέρες να μη δέχεται την ασφυκτική πίεση των προηγούμενων μηνών και σταδιακά σε πολλά νοσοκομεία να επιχειρείται σχετική επιστροφή στην κανονικότητα, οι γιατροί ωστόσο δεν εφησυχάζουν και σε καμία περίπτωση δεν αισιοδοξούν. Γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ότι ο ιός παραμονεύει μέσα στα δεκάδες χιλιάδες καθημερινά κρούσματα. Και το έχουν ζήσει επώδυνα και έχουν προειδοποιήσει.


Διαβάστε περισσότερα...
 
10+1 τροφές που πρέπει να καταναλώνουν άτομα με Διαβήτη Εκτύπωση E-mail
12.03.22

 Υπάρχουν τροφές που μπορούν να ενταχθούν άφοβα στο διαιτολόγιο του διαβητικού, αφού όχι μόνο δε βλάπτουν, αλλά κάνουν καλό. Και είναι και νόστιμες!

Η διατροφή για έναν διαβητικό ασθενή – ειδικά αν πρόκειται για πολυάσχολο, που περνά πολλές ώρες εκτός σπιτιού – μπορεί να είναι πραγματική «σπαζοκεφαλιά», αφού οι περισσότερες τυποποιημένες τροφές περιέχουν «κρυφά» συστατικά, όπως ζάχαρη και λιπαρά, τα οποία μπορεί να τινάξουν στον αέρα τη διαδικασία ρύθμισης του σακχάρου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αγχώδεις διαταραχές: 5 ενδείξεις που δεν πρέπει να αγνοούνται Εκτύπωση E-mail
27.02.22

 Το άγχος παίρνει διάφορες μορφές και ο διαχωρισμός του «φυσιολογικού» από την ύπαρξη διαταραχής δεν είναι πάντοτε σαφής.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Άνοια: Η συνήθεια που δεν αφήνει το μυαλό να ξεχάσει Εκτύπωση E-mail
18.02.22

Μπορεί η άσκηση να απομακρύνει τον κίνδυνο της άνοιας στους 70ρηδες; Νέα νορβηγική μελέτη δείχνει τα οφέλη της άσκησης στην τρίτη ηλικία που η απειλή της γνωστικής εξασθένησης και της απώλειας μνήμης μεγαλώνει…

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κορωνοϊός: Η βιταμίνη που λείπει από όσους νοσούν σοβαρά Εκτύπωση E-mail
14.02.22

Η ανεπάρκεια μιας συγκεκριμένης βιταμίνης φαίνεται να θέτει τον οργανισμό σε κίνδυνο σοβαρότερης νόσησης, σύμφωνα με νέα ισραηλινή μελέτη

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ποια είναι η «παράλληλη πανδημία» που μαζί με τον κορωνοϊό οδήγησαν σε ακόμα περισσότερους νεκρούς τ Εκτύπωση E-mail
11.01.22

Ο κορωνοϊός έχει προκαλέσει μια «παράλληλη πανδημία», αυξάνοντας τα θύματα που καταλήγουν και για αιτίες πλην της άμεσης μόλυνσης από Covid-19.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η μορφή γυμναστικής που τονώνει την… μνήμη Εκτύπωση E-mail
05.01.22

Όταν κάνουμε λόγω για τόνωση της μνήμης το μυαλό μας πάει λογικά πρώτα σε ασκήσεις του μυαλού και όχι του σώματος.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τι ισχύει για τον εμβολιασμό των παιδιών 5 έως 11 ετών - Οσα πρέπει να γνωρίζετε Εκτύπωση E-mail
14.12.21

Τι ισχύει για τον εμβολιασμό των παιδιών 5 έως 11 ετών - Οσα πρέπει να γνωρίζετε | tanea.gr Ο κ. Μόσιαλος αναφέρεται στις κλινικές δοκιμές που έγιναν έως την αδειοδότηση της κυκλοφορίας των εμβολίων για τα παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών.

 

Τελευταία ανανέωση ( 16.12.21 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Λευκά δόντια: Πώς θα τα αποκτήσετε με απόλυτα φυσικό τρόπο Εκτύπωση E-mail
14.10.21

Το σμάλτο είναι η επίστρωση του δοντιού που το προστατεύει και το κάνει ανθεκτικό καθώς και εκείνο που χαρίζει το λευκό χρώμα στο χαμόγελό μας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 23 από 492

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote