Αρχική arrow ΥΓΕΙΑ
ΥΓΕΙΑ
Το αντιδιαβητικό υπερτρόφιμο που βοηθά στην απώλεια βάρους Εκτύπωση E-mail
24.11.19

Το αντιδιαβητικό υπερτρόφιμο που βοηθά στην απώλεια βάρους - Media Πιθανολογείται ότι η χαρουπιά έλκει την καταγωγή της από την Αραβική χερσόνησο. Είναι αυτοφυές φυτό των χωρών της κεντρικής ανατολικής μεσογειακής λεκάνης (αν και υπάρχουν αμφιβολίες για την ιθαγένειά του) και έχει εγκλιματιστεί ευρέως σε χώρες της δυτικής πλευράς της Μεσογείου. Καλλιεργείται σε περιοχές με μεσογειακό κλίμα σε όλες τις ηπείρους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τα συμπληρώματα ωμέγα-3 βοηθούν όσο τα φάρμακα για ΔΕΠΥ Εκτύπωση E-mail
21.11.19

Τα συμπληρώματα ωμέγα-3 βοηθούν όσο τα φάρμακα για ΔΕΠΥ Τα συμπληρώματα ιχθυελαίου ωμέγα - 3 μπορούν να βελτιώσουν την συγκέντρωση σε παιδιά με Διάσπαση Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ) το ίδιο αποτελεσματικά με τις φαρμακοθεραπείες αλλά αποκλειστικά στα παιδιά που έχουν χαμηλά επίπεδα ωμέγα - 3 στο αίμα, σύμφωνα με έρευνα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συναισθηματική νοημοσύνη: Προσόν στη ζωή και στη δουλειά Εκτύπωση E-mail
01.11.19

Συναισθηματική νοημοσύνη: Προσόν στη ζωή και στη δουλειά | vita.gr Με υψηλό IQ προσλαμβάνεσαι σε μια εταιρεία, με υψηλό EQ προάγεσαι. Mε υψηλό IQ βελτιώνεις την εικόνα σου, με υψηλό EQ είσαι περιζήτητος. Σήμερα δεν αρκεί πια να είμαστε έξυπνοι για να γίνουμε επιτυχημένοι. Χρειάζεται και η συναισθηματική νοημοσύνη.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Καρκίνος Στομάχου: Η πολύτιμη τροφή που τον προλαμβάνει και τον καταπολεμά Εκτύπωση E-mail
27.10.19

Καρκίνος Στομάχου: Η πολύτιμη τροφή που τον προλαμβάνει και τον καταπολεμάΟι βιοδραστικές ενώσεις μίας ξακουστής τροφής είναι πιθανό να προλαμβάνουν ή/και να καταπολεμούν τον Καρκίνο του Στομάχου σύμφωνα με νέα επιστημονική έρευνα

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ερευνα: Αυξημένος ο κίνδυνος άνοιας και Αλτσχάιμερ για όσους καταναλώνουν πολλά λιπαρά «τρανς» Εκτύπωση E-mail
25.10.19

Μια διατροφή που περιλαμβάνει πολλά λιπαρά «τρανς», αυξάνει τον κίνδυνο για άνοια και ειδικότερα για Αλτσχάιμερ, σύμφωνα με μια νέα ιαπωνική επιστημονική έρευνα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το υδατικό αποτύπωμα των τροφίμων Εκτύπωση E-mail
09.10.19

08s1trofm Είναι βέβαιο ότι η διατροφή μας έχει σοβαρές περιβαλλοντικές συνέπειες. Τα αέρια που ευθύνονται για το φαινόμενο του θερμοκηπίου, τα οποία παράγονται και απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια παραγωγής και μεταφοράς τροφίμων, έχουν μελετηθεί ενδελεχώς.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Επιβλαβή για την υγεία τα σακουλάκια τσαγιού «πυραμίδες» Εκτύπωση E-mail
04.10.19

tsai Τώρα που σιγά σιγά χειμωνιάζει, όλοι μας αρχίζουμε να αναζητούμε ένα ωραίο, ζεστό φλιτζάνι τσάι για να μας ζεστάνει. Όμως αυτή η ευχάριστη συνήθειά μας ενδέχεται να μην είναι το ίδιο ευεργετική για την υγεία μας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Στα μαχαίρια» οι επιστήμονες για το κόκκινο κρέας Εκτύπωση E-mail
02.10.19

mosxariii Αίσθηση προκάλεσε στον επιστημονικό κόσμο η δημοσίευση νέας μεγάλης διεθνούς μελέτης, σύμφωνα με την οποία οι άνθρωποι δεν έχουν ιδιαίτερο λόγο να περιορίσουν την κατανάλωση κόκκινου και επεξεργασμένου κρέατος, αφού είναι ανεπαρκή τα έως τώρα επιστημονικά δεδομένα ότι κάτι τέτοιο ενέχει κινδύνους για καρκίνο, διαβήτη ή καρδιοπάθεια.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Διατροφή μετά τα 40: 7 αλλαγές που κάθε γυναίκα πρέπει να κάνει Εκτύπωση E-mail
26.09.19

Διατροφή μετά τα 40: 7 αλλαγές που κάθε γυναίκα πρέπει να κάνει - Media Μετά τα 40 αλλάζουν οι διατροφικές ανάγκες των περισσοτέρων γυναικών. Αυτό οφείλεται στο ότι αλλάζει βασικός μεταβολικός ρυθμός, η απώλεια βάρους γίνεται αρκετά δύσκολη υπόθεση και το σώμα αλλάζει.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Νόσος Αλτσχάιμερ: Το σημείο του σώματος που αποκαλύπτει τον κίνδυνο από νεαρή ηλικία Εκτύπωση E-mail
13.09.19

Νόσος Αλτσχάιμερ: Το σημείο του σώματος που αποκαλύπτει τον κίνδυνο από νεαρή ηλικία  - Media Η μέτρηση του πόσο γρήγορα διαστέλλεται η ίριδα του ματιού την ώρα της γνωστικής προσπάθειας ενδέχεται να αποτελέσει το κλειδί για την πρώιμη διάγνωση της νόσου Αλτσχάιμερ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αυτό είναι το φρούτο που ρίχνει την αρτηριακή πίεση μέσα σε δυο ώρες Εκτύπωση E-mail
07.09.19

Αυτό είναι το φρούτο που ρίχνει την αρτηριακή πίεση μέσα σε δυο ώρες - Media Η συστολική αρτηριακή πίεση, τα επίπεδα ινσουλίνης και η συγκέντρωση ινσουλίνης σε ενήλικες με μεταβολικό σύνδρομο μειώνονται από τη λήψη ξινοκέρασων της ποικιλίας Montmorency σύμφωνα με μία μικρή μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal of Functional Foods.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 23 από 443

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων