Αρχική arrow ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού Εκτύπωση E-mail
20.07.10

 

Το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού
 
Παρουσιάζει:
Αφιέρωμα στον Μοντέρνο Ελληνικό Κινηματογράφο
 
23,24 και 25 Ιουλίου
Παρασκευή/Σάββατο/Κυριακή
ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΤΙΣ 7
 
Στο Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού
(26-80 30 Δρόμους, Αστόρια)
 
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Εκτύπωση E-mail
15.07.10

Ένα αφιέρωμα στον μοντέρνο Ελληνικό κινηματογράφο, παρουσιάζει το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού στην Αστόρια. Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι ταινίες θα προβάλλονται στις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις του.

Τελευταία ανανέωση ( 16.07.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ισραήλ: Βρέθηκε το αρχαιότερο γραπτό δείγμα Εκτύπωση E-mail
15.07.10

Ένα πολύ μικρό κομμάτι πήλινης πινακίδας που χρονολογείται από τον 14ο αιώνα π.Χ. ανακαλύφθηκε στη διάρκεια ανασκαφών στην Ιερουσαλήμ και περιέχει το αρχαιότερο γραπτό δείγμα που έχει βρεθεί ποτέ στην πόλη, ανακοίνωσαν ερευνητές του Εβραϊκού Πανεπιστημίου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πεντοζάλη για Guinness στην Κρήτη Εκτύπωση E-mail
13.06.10

Μια ανθρώπινη αλυσίδα χορευτών θα ενώσει στις 7 Αυγούστου όλη την Κρήτη από τα Χανιά μέχρι και το Λασίθι.Σύμφωνα με  δημοσίευμα της παγκρήτιας εφημερίδας «Νέα Κρήτη» την αλυσίδα θα δημιουργήσουν χορευτές σε μήκος 200 χιλιομέτρων που θα χορέψουν πεντοζάλη

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ταινία για την πρόσφατη ιστορία της Κύπρου γυρίζει Τούρκος σκηνοθέτης Εκτύπωση E-mail
23.05.10

Νέα ταινία, εμπνευσμένη από την πρόσφατη ιστορία της Κύπρου, πρόκειται να γυρίσει ο σκηνοθέτης Ντερβίς Ζαΐμ, που έχει ήδη σκηνοθετήσει την ταινία «Σκιές και αντίγραφα», με την οποία διηγείται τα γεγονότα του 1963, μέσα από τα μάτια μιας 17χρονης Τουρκοκύπριας. Η ταινία διαπραγματεύεται τον πόνο, αλλά και τις φιλίες που δημιουργήθηκαν εκείνη την εποχή.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Είχαν κρίση και οι αρχαίοι Εκτύπωση E-mail
11.05.10

Είχε και η ελληνική αρχαιότητα και την οικονοµική κρίση της και τα µέτρα λιτότητας και τις «επιταγές» του... Διεθνούς Νοµισµατικού Ταµείου. Μια σειρά από τάφους που ήρθαν στο φως στην αρχαία Πύδνα, στη Βόρεια Ελλάδα, το αποδεικνύουν.

Τελευταία ανανέωση ( 11.05.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μέρα της Μητέρας Εκτύπωση E-mail
09.05.10

Δεύτερη Κυριακή του Μάη σημαίνει μέρα εορτασμού της μητρότητας και ευχαριστιών προς τη μητέρα.Η Αρχαία Ελλάδα είναι η πρωταρχική πηγή αναφοράς στην "γιορτή της μητέρας"

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πέθανε ο Χουάν Αντόνιο Σάμαρανκ Εκτύπωση E-mail
22.04.10
Αναμορφωτής του σύγχρονου ολυμπιακού κινήματος, ο Σάμαρανκ αποχώρησε από την προεδρία τη ΔΟΕ το 2001. Ο Χουάν Αντόνιο Σάμαρανκ υπήρξε επίτιμος πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και επικεφαλής του Ολυμπιακού Μουσείου της Λοζάνης
Τελευταία ανανέωση ( 22.04.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Έφυγε» η Άννα Καλουτά Εκτύπωση E-mail
19.04.10

Πλήρης ημερών έφυγε από τη ζωή η απόλυτη εκπρόσωπος της αθηναϊκής επιθεώρησης Άννα Καλουτά σε ηλικία 92 ετών, μετά από σύντομη ταλαιπωρία με την υγεία της.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Φυτοφάρμακα απειλούν τη Βεργίνα Εκτύπωση E-mail
04.03.10

Μάχη με τον χρόνο, τις καιρικές συνθήκες, αλλά και έναν νέο ύπουλο εχθρό καλούνται να δώσουν οι πλούσιοι σε τοιχογραφίες επιβλητικοί βασιλικοί τάφοι της Βεργίνας. Ο άγνωστος μέχρι πρόσφατα εχθρός είναι τα φυτοφάρμακα, που περνούν στον υδροφόρο ορίζοντα και λόγω της υγρασίας αλλοιώνουν τις τοιχογραφίες στους τοίχους των τάφων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Νανά ΜούσχουρηΠαραιτούμαι από τη βουλευτική μου σύνταξη Εκτύπωση E-mail
03.03.10

«Οταν η χώρα αντιμετώπιζε φωτιές ή σεισμούς βοηθούσε ο απλός κόσμος. Τώρα έχουμε μια άλλη «πληγή» που είναι δύκολο να κλείσει. Σκέφτηκα πώς να βοηθήσω...». Η Νάνα Μούσχουρη είναι πρωτίστως υπέρ των έργων. Το έχει αποδείξει συχνά με τα κοινωνικά αντανακλαστικά της και βέβαια με την ιδιότητα μια σπουδαίας ερμηνεύτριας που ταξίδεψε την ελληνική μουσική σ' ολόκληρο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 254 - 276 από 402

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote