Αρχική arrow ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ANNUAL SUMER FILM FESTIBAL Εκτύπωση E-mail
30.07.11

 

The Greek Cultural Center in Astoria, Queens invites you to its annual Summer Film Festival. The Film Festival opens, Friday July 29 and ends Sunday, September 4, 2011.This year we celebrate two legends of the Film industry. Beloved Greek actor/director Thanasis Veggos and Greek American actor/director/writer, and two-time Academy Award winner, Elia Kazan.
Τελευταία ανανέωση ( 30.07.11 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέο laptop από την Packard Bell Εκτύπωση E-mail
10.07.11

To νέο dot s της Packard Bell ανακοινώθηκε και χαρακτηρίζεται πάντοτε από τον εντυπωσιακό του σχεδιασμό και την μεγάλης διάρκειας μπαταρία του, σε συνδυασμό με τη μεγάλη χρηστικότητα και τα χαρακτηριστικά του που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σας εν κινήσει.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ» εθνικός φορέας του ΟCEAN 2012 στην Ελλάδα Εκτύπωση E-mail
07.07.11

Επίσημη συμφωνία συνεργασίας υπέγραψε το ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ με το δίκτυο OCEAN 2012, την Ευρωπαϊκή Συμμαχία για τη διαμόρφωση της Κοινής Αλιευτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) στη βάση της αειφόρου αλιείας και την προώθηση οικολογικής «γαλάζιας» ανάπτυξης στα θαλάσσια οικοσυστήματα μας.

 

Τελευταία ανανέωση ( 07.07.11 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πέθανε σήμερα το πρωί σε ηλικία 84 ετών ο πιο «καλός» άνθρωπος της Ελλάδας ο ηθοποιός Θανάσης Βέγγος Εκτύπωση E-mail
04.05.11

Πέθανε σήμερα το πρωί σε ηλικία 84 ετών ο πιο «καλός» άνθρωπος της Ελλάδας ο ηθοποιός Θανάσης Βέγγος. Ο σπουδαίος κωμικός του θεάτρου και του κινηματογράφου άφησε την τελευταία του πνοή στον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο περίπου ένα μήνα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Παπάζογλου Εκτύπωση E-mail
17.04.11

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Νίκος Παπάζογλου. Ήταν 63 ετών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Και πάλι «όχι» από Βρετανικό Μουσείο για τα γλυπτά του Παρθενώνα Εκτύπωση E-mail
01.04.11

Την άρνηση του Βρετανικού Μουσείου να επιστρέψει τα γλυπτά του Παρθενώνα στην Ελλάδα για να τοποθετηθούν στο Μουσείο της Ακρόπολης, επανέλαβε ο διευθυντής του μουσείου Νιλ ΜακΓγκέγκορ, ενώ ... προσφέρθηκε εκ νέου να τα δανείσει ...στην Ελλάδα, για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Εφυγε» ο Μανώλης Ρασούλης Εκτύπωση E-mail
14.03.11

«Εφυγε» ξαφνικά, σε ηλικία 66 ετών, ο Μανώλης Ρασούλης. Ο μεγάλος Κρητικός καλλιτέχνης βρέθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής, από φίλους του, στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του ιατροδικαστή, ο θάνατός του είχε προέλθει πριν από τέσσερις ημέρες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κούλουμα και… Καθαρή Δευτέρα Εκτύπωση E-mail
06.03.11

Η Καθαρή Δευτέρα είναι ταυτισμένη με τα Κούλουμα, δηλαδή τη μαζική έξοδο του κόσμου στις εξοχές και τον εορτασμό της στη φύση. Σύμφωνα με τον πατέρα της Ελληνικής λαογραφίας Νικόλαο Πολίτη, η λέξη «κούλουμα» προέρχεται από το λατινικό «cuuiulus», που εκτός από σωρός σημαίνει επίσης και αφθονία, αλλά και τέλος. Τα Κούλουμα εκφράζουν, δηλαδή, τον επίλογο της Αποκριάς.

Τελευταία ανανέωση ( 06.03.11 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στο σφυρί 70 κιθάρες του Ερικ Κλάπτον Εκτύπωση E-mail
05.03.11

Ανάμεσα στις κιθάρες που πρόκειται να βγουν στο σφυρί βρίσκεται και μια Fender Stratocaster Signature Model του 2005. Aναμένεται να πωληθεί κάπου ανάμεσα στα 20 με 30.000 δολάρια, καθώς ήταν η κιθάρα που ο Κλάπτον χρησιμοποίησε το 2005 στη συναυλιακή επανένωση των Cream (του συγκροτήματος από το οποίο ξεκίνησε τη δεκαετία του 1960) στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εύθραυστος "θησαυρός" σε εμπόλεμη ζώνη Εκτύπωση E-mail
03.02.11

Το μουσείο του Καΐρου, στην αυλή του οποίου εξερράγησαν δύο βόμβες μολότοφ και συγκρούονταν υποστηρικτές και αντίπαλοι του Μουμπάρακ, είναι ένα από τα πιο διάσημα μουσεία του κόσμου και περιέχει ανεκτίμητες συλλογές αρχαιοτήτων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Χορεύοντας µε τους κύκνους Εκτύπωση E-mail
27.01.11

Τα τελευταία είκοσι λεπτά του «Μαύρου κύκνου» α-ρι-στο-τε-χνι-κά. Ο µπαγάσας ο Ντάρεν Αρονόφσκι µε τον φακό, τη µονταζιέρα και το «πειραγµένο» θρυλικό µοτίβο του Πιοτρ Ιλιτς Τσαϊκόφσκι κάνει παπάδες. Οµως έτσι και το βάλω δίπλα στην «Αποστροφή» ενόςκολοσσού που λέγεται Ροµάν Πολάνσκι, τότεsorry guys, αυτός ο θησαυρός σαν το πλαστικό δολάριο που κόβει η µηχανή του Οµπάµα!

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 231 - 253 από 402

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote