Αρχική arrow ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
«Βιονικά» μανεκέν στις βιτρίνες των καταστημάτων Εκτύπωση E-mail
24.11.12

«Βιονικά μανεκέν - κούκλες» ποζάρουν ντυμένα με ρούχα και αξεσουάρ στις βιτρίνες των καταστημάτων και καταγράφουν πληροφορίες για το καταναλωτικό κοινό. Ήδη, η εταιρεία ενδυμάτων Benetton τα χρησιμοποιεί προκειμένου να συλλέξει δεδομένα σχετικά με τους πελάτες της, όπως φυλή, ηλικία και φύλο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η δωρεά σπέρματος έγινε... αυτόματη Εκτύπωση E-mail
26.09.12

Ενα βήμα πιο μπροστά στη διευκόλυνση των δωρητών σπέρματος που... δυσκολεύονται με την παραδοσιακή μέθοδο, πάει μια συσκευή που τοποθετήθηκε πρόσφατα σε νοσοκομείο της Νανκίνγκ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τον συνέλαβαν επειδή δεν χαμογελούσε Εκτύπωση E-mail
29.08.12

Στη σύλληψη ενός 54χρονου, πάσχοντος από τη νόσο του Πάρκινσον, επειδή δεν χαμογελούσε και έδειχνε να μην απολαμβάνει το αγώνισμα της ποδηλασίας, προχώρησε η βρετανική αστυνομία πριν από μερικές μέρες.

Τελευταία ανανέωση ( 30.08.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Τον ύπνο των δικαίων... Εκτύπωση E-mail
24.08.12

Ένα αεροπορικό ταξίδι 18 ωρών «για το τίποτα» έκανε μια Γαλλίδα, η οποία, αφού το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε διέτρεξε 12.000 χιλιόμετρα, ξαναβρέθηκε στην αφετηρία της.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ταϊβάν: Πέθανε σε Ιντερνετ καφέ αφού έπαιξε επί 40 ώρες ένα βιντεοπαιχνίδι Εκτύπωση E-mail
19.07.12

Ενας 18χρονος στην Ταϊβάν πέθανε σε Ιντερνετ καφέ αφού έπαιξε επί 40 συνεχείς ώρες ένα δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι, το Diablo 3.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σηκώθηκε από το χειρουργείο και έδειρε τους γιατρούς! Εκτύπωση E-mail
11.05.12

Ως γνωστόν, τα πιο περίεργα πράγματα στον κόσμο συμβαίνουν στην Κίνα…Έκπληκτοι έμειναν λοιπόν οι Κινέζοι γιατροί, όταν ασθενής που είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο μαχαιρωμένος, σηκώθηκε από το κρεβάτι του πόνου και άρχισε να τους επιτίθεται!

Διαβάστε περισσότερα...
 
Επαναστατική φωτογραφική μηχανή φωτογραφίζει πρώτα και εστιάζει αργότερα Εκτύπωση E-mail
02.03.12

Μια νέα επανάσταση στη λήψη ψηφιακών φωτογραφιών από τον καθένα υπόσχεται μια πρωτοποριακή φωτογραφική μηχανή, με την οποία πρώτα τραβά κανείς την φωτογραφία και μετά εστιάζει εκεί που θέλει. Αν δεν του αρέσει εκεί που είναι αρχικά εστιασμένη η φωτογραφία του, μπορεί εκ των υστέρων να αλλάξει κατά τη βούληση την εστίαση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το ηλεκτρικό τσιγάρο... εξερράγη στο στόμα του! Εκτύπωση E-mail
27.02.12

Οδυνηρό τέλος είχε για έναν καπνιστή η προσπάθειά του να το κόψει, αντικαθιστώντας την «παραδοσιακή» μέθοδο πρόσληψης νικοτίνης με το «ηλεκτρονικό τσιγάρο».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παγκόσμιο ρεκόρ από ομογενή στην Ανταρκτική Εκτύπωση E-mail
27.01.12

Άλλο ένα μοναδικό παγκόσμιο ρεκόρ έχει στην κατοχή του ο ομογενής Τζέιμς Καστρίσιον (Καστριτσιώτης), ο οποίος μαζί με τον φίλο του Τζάστιν Τζόουνς περπάτησαν χωρίς καμιά βοήθεια, από την ακτή της Ανταρκτικής έως το Νότιο Πόλο και πίσω.

 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κουνέλι... προκάλεσε ζημιές εκατομμυρίων σε ιππόδρομο Εκτύπωση E-mail
22.01.12

«Αχ κουνελάκι, ξύλο που θα το φας», λέει το παιδικό τραγούδι και μάλλον θα το... έδιναν πολύ άνετα οι υπεύθυνοι του ιπποδρόμου Ελγουϊκ στην Τασμανία, σε ένα ζωηρό κουνέλι που φαίνεται να προκάλεσε ζημιά εκατομμυρίων δολαρίων, με συνέπεια να απειλούνται με ακύρωση οι θερινές ιπποδρομιακές κούρσες

Διαβάστε περισσότερα...
 
Διαζύγιο δια... αντιπροσώπου Εκτύπωση E-mail
13.09.11

Νέες υπηρεσίες στην Κίνα επιτρέπουν σε όποιον θέλει να χωρίσει να το κάνει όχι αυτοπροσώπως αλλά προσλαμβάνοντας έναν άγνωστο ο οποίος θα αναλάβει να ανακοινώσει για λογαριασμό του τα κακά μαντάτα στο έτερον ήμισυ.


 
Τελευταία ανανέωση ( 13.09.11 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 70 - 92 από 194

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote