Αρχική arrow ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
Πρόβατα έφαγαν ινδική κάνναβη και «γκρέμισαν» ολόκληρο χωριό! Εκτύπωση E-mail
12.06.16

Πρόβατα έφαγαν ινδική κάνναβη και «γκρέμισαν» ολόκληρο χωριό! - Media Είδαν χόρτο μπροστά τους και όρμηξαν… Που να φανταζόντουσαν πως δεν είναι το συνηθισμένο γεύμα τους; Ο λόγος για ένα κοπάδι προβάτων σε χωριό της Ουαλίας, το οποίο κατανάλωσε ποσότητα ινδικής κάνναβης και έκανε χαμό!

Τελευταία ανανέωση ( 12.06.16 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
H 29η Φεβρουαρίου, ο Ιούλιος Καίσαρας και ο Σωσιγένης Εκτύπωση E-mail
02.03.16

H 29η Φεβρουαρίου, ο Ιούλιος Καίσαρας και ο Σωσιγένης Κάθε τέσσερα χρόνια, όπως και φέτος την ερχόμενη Δευτέρα, ο Φεβρουάριος θα έχει 29 μέρες αντί για τις συνήθεις 28 και έτσι το έτος ονομάζεται δίσεκτο γιατί αριθμεί 366 ημέρες, αντί των 365 που έχουν τα κοινά. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σουδία: Διαρρήκτες κάλεσαν την αστυνομία να τους σώσει από το... θύμα τους Εκτύπωση E-mail
14.01.16

Σουδία: Διαρρήκτες κάλεσαν την αστυνομία να τους σώσει από το... θύμα τουςΜια ασυνήθιστη κλήση δέχτηκε η αστυνομία στη Σουηδία, όταν δυο νεαροί διαρρήκτες κάλεσαν την αστυνομία για να τους σώσει από την... οργή του θύματός τους, ενός ιδιοκτήτη πιτσαρίας στην Ουψάλα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Google για τη μεγαλύτερη νύχτα του έτους Εκτύπωση E-mail
22.12.15

Το χειμερινό ηλιοστάσιο τιμάει σήμερα, Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, με doodle η Google καθώς από τα ξημερώματα της Τρίτης ξεκινά και τυπικά ο φετινός χειμώνας στο βόρειο ημισφαίριο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι ερωτευμένοι σπίνοι χορεύουν… κλακέτες Εκτύπωση E-mail
22.11.15

Ο έρωτας απαιτεί θυσίες και συγκεκριμένα στην περίπτωση των μπλε σπίνων της Αφρικής απαιτεί τόσο καλή φωνή όσο και ιδιαίτερο ταλέντο στον… χορό!

Τελευταία ανανέωση ( 22.11.15 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Τι κάνουν κάποιες γυναίκες για δωρεάν παπούτσια για έναν χρόνο - Αγώνας ταχύτητας με… ψηλοτάκουνες γ Εκτύπωση E-mail
18.10.15

Τι κάνουν κάποιες γυναίκες για δωρεάν παπούτσια για έναν χρόνο - Αγώνας ταχύτητας με… ψηλοτάκουνες γόβες (Video) - MediaΌλοι γνωρίζουμε πως οι γυναίκες είναι ικανές να κάνουν τα πάντα αν μπει στο «μάτι» τους ένα ζευγάρι παπούτσια που τους αρέσει. Άρα καμία έκπληξη δεν προκαλεί ο αγώνας ταχύτητας που διεξήχθη στο Παρίσι, ο οποίος είχε ως έπαθλο δωρεάν παπούτσια για τα επόμενα 10 χρόνια!

Τελευταία ανανέωση ( 18.10.15 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Έσπασε ξυπνητήρι στο κεφάλι του συζύγου της όταν της ζήτησε ένα φιλί για καληνύχτα Εκτύπωση E-mail
29.08.15

Έσπασε ξυπνητήρι στο κεφάλι του συζύγου της όταν της ζήτησε ένα φιλί για καληνύχτα - MediaΈνα ξυπνητήρι έσπασε στο κεφάλι του συζύγου της η 23χρονη Κάθριν Μπόρθγουικ υπό την επήρεια μέθης, όταν εκείνος της ζήτησε ένα φιλί για καληνύχτα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Γαμπρός μήνυσε τη νύφη για απάτη επειδή ήταν μια άλλη χωρίς το μακιγιάζ! Εκτύπωση E-mail
20.08.15

Ο μήνας του μέλιτος έληξε νωρίς για ένα νιόπαντρο ζευγάρι και συγκεκριμένα το πρωινό αμέσως μετά την πρώτη νύχτα του γάμου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δικαστήριο ανάγκασε κτηνοτρόφο να βγάλει τα... κουδούνια από τις αγελάδες του! Εκτύπωση E-mail
13.08.15

Δικαστήριο ανάγκασε κτηνοτρόφο να βγάλει τα... κουδούνια από τις αγελάδες του! - MediaΤο κουδούνισμα από τα τροκάνια των αγελάδων που βόσκουν αμέριμνες στα ορεινά βοσκοτόπια μπορεί να παραπέμπει σε ειδυλλιακές σκηνές για κάποιους, όμως για τους κοντινούς γείτονες του κοπαδιού συνιστά έναν πραγματικό εφιάλτη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κουβαλούσε για 60 χρόνια στην κοιλιά της το νεκρό μωρό της Εκτύπωση E-mail
07.08.15

Απίστευτη και συνάμα τραγική είναι η ιστορία μιας γυναίκας 91 ετών από τη Χιλή, στης οποίας την κοιλιά υπήρχε ένα νεκρό έμβρυο πάνω από 60 χρόνια!

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μια σκοτεινή πόλη: Οι κάτοικοι βλέπουν τον ήλιο χάρη σε γιγαντιαίους καθρέφτες Εκτύπωση E-mail
04.07.15

Κρυμμένη βαθιά μέσα στην κοιλάδα και περιτριγυρισμένη από βουνά η πόλη Rjukan στην Νορβηγία είδε για πρώτη φορά το φως του ήλιου πριν από δυο χρόνια χάρη σε γιγαντιαίους καθρέφτες

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 24 - 46 από 194

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote