Αρχική arrow ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
Έτη μπροστά η Ιταλία - Επιδίκασε αποζημίωση σε σύζυγο και ερωμένη θύματος τροχαίου Εκτύπωση E-mail
14.05.21

Έτη μπροστά η Ιταλία - Επιδίκασε αποζημίωση σε σύζυγο και ερωμένη θύματος τροχαίου Ασφαλιστική εταιρεία αποζημίωσε τη χήρα και την ερωμένη ενός Ιταλού που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, όπως γράφει  η εφημερίδα La Stampa.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τρίκαλα: Ο άνθρωπος που δεν είχε κοιμηθεί για 67 χρόνια Εκτύπωση E-mail
08.01.20

Τρίκαλα: Ο άνθρωπος που δεν είχε κοιμηθεί για 67 χρόνια - Media Το 1938, μια σπανιότατη και εξαιρετικά αφύσικη περίπτωση αϋπνίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Ο 67χρονος Αθανάσιος Αθανασίου, κάτοικος Τρικάλων, από τη στιγμή που γεννήθηκε, δεν κατάφερε να κοιμηθεί ποτέ, καθώς το σώμα του και το μυαλό του δεν αισθάνθηκαν ουδέποτε την ανάγκη του ύπνου από τον κάματο της καθημερινής δουλειάς.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Βρήκε συλλεκτικό Rolex των 250.000 δολαρίων σε μεταχειρισμένο καναπέ Εκτύπωση E-mail
10.10.19

Βρήκε συλλεκτικό Rolex των 250.000 δολαρίων σε μεταχειρισμένο καναπέ | tanea.gr Γυναίκα βρήκε ένα σπάνιο Rolex Daytona «Paul Newman» σε μεταχειρισμένο καναπέ που αγόρασε πριν από τέσσερα χρόνια έναντι 25 δολαρίων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η μυστική, υπόγεια Πεντέλη και ο άγνωστος Υμηττός Εκτύπωση E-mail
22.07.19

Η Πεντέλη και ο Υμηττός από πολύ παλιά βρέθηκαν στο επίκεντρο της αστικής μυθολογίας, των θρύλων και των παραμυθιών. Στη συναρπαστική περιήγηση που διοργανώνεται από την Terra Incognita Travel οι συμμετέχοντες ανεβαίνουν στον Υμηττό και στην Πεντέλη επιχειρώντας να ρίξουν φως σε κάποια από τα πιο «σκοτεινά» τους μυστήρια.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ποιος ήταν ο γυναικοπίπης και ποιος ο κινούρης. Τι ήταν η ηδονοθήκη και ποια γυναίκα έλεγαν ανασεισί Εκτύπωση E-mail
04.07.19

«Πρόκειται περί ληστρικού κράτους. Και βεβαίως, υπενθυμίζω ότι μας έχουν πρήξει τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος οι Γερμανοί ότι τα κράτη έχουν συνέχεια»....

Τελευταία ανανέωση ( 04.07.19 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
"Καυτό" χειρουργείο - Ο ασθενής πήρε φωτιά την ώρα της επέμβασης Εκτύπωση E-mail
05.06.19

Φωτιά πήρε ένας ασθενής την ώρα της επέμβασης στην καρδιά του, όπως αποκάλυψαν χειρουργοί. Μεγάλη ποσότητα οξυγόνου και αναισθητικού διέρρευσε από μία τρύπα στον πνεύμονα του ασθενούς και όταν ένα από τα χειρουργικά εργαλεία έβγαλε σπίθα, ξέσπασε φωτιά.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Την... επέμβαση της αστυνομίας προκάλεσε ένας 9χρονος στη Γερμανία. Κάλεσε το αστυνομικό τμήμα για ν Εκτύπωση E-mail
27.12.18

Δώρα, Χριστούγεννα Την... επέμβαση της αστυνομίας προκάλεσε ένας 9χρονος στη Γερμανία. Κάλεσε το αστυνομικό τμήμα για να παραπονεθεί διότι τα δώρα του Άι-Βασίλη που βρήκε στο στο δέντρο ήταν εντελώς διαφορετικά από αυτά που είχε ζητήσει.

Διαβάστε περισσότερα...
 
9 περίεργα χριστουγεννιάτικα έθιμα Εκτύπωση E-mail
24.12.17

Κάθε χώρα διατηρεί και τα δικά της παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα έθιμα και τα περισσότερα έχουν να κάνουν με Άγιους Βασίληδες, ταράνδους, ξωτικά και σοκολάτα. Υπάρχουν όμως και μερικά έθιμα που τηρούνται ευλαβικά ακόμα και σήμερα και είναι εντελώς περίεργα.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Δημοπρασία για σημείωμα του Αϊνστάιν που αναφέρει το μυστικό της ευτυχίας Εκτύπωση E-mail
23.10.17

Δύο σημειώματα του Αλμπερτ Αϊνστάιν, το ένα από τα οποία έχει ως θέμα το μυστικό μίας ευτυχισμένης ζωής, δημοπρατούνται την Τρίτη στην Ιερουσαλήμ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Για να φάει δωρεάν πενθούσε σε κηδείες αγνώστων Εκτύπωση E-mail
08.10.17

Το περιστατικό γινόταν κατ’ εξακολούθηση σε κωμόπολη του Μπέρκσαϊρ και όλοι έβλεπαν τη μια γυναίκα να πηγαίνει στην κηδεία κάθε ενορίτη και να χυμά κατόπιν στον μπουφέ:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Selfie σε πίνακα του 1937; Εκτύπωση E-mail
06.09.17

Η προσεκτική παρατήρηση στον πίνακα του ζωγράφου Ουμπέρτο Ρομάνο προκαλεί αμφιβολίες σχετικά με το κατά πόσον οι selfies και τα smartphones δεν έγιναν μέρος της καθημερινότητας του ανθρώπου κατά τον 21ο αιώνα, αλλά παλαιότερα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 23 από 194

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote