Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Στα χαρακώματα για ασφαλιστικό Εκτύπωση E-mail
22.11.07
Στην ατραπό της σύγκρουσης με μια σειρά από επαγγελματικές ομάδες ετοιμάζεται να εισέλθει η κυβέρνηση, καθώς ο σχεδιασμός της στην κατεύθυνση της αναμόρφωσης του ασφαλιστικού συστήματος έχει εισέλθει στην τελική του ευθεία. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Θεόδ. Ρουσόπουλος εμφανίστηκε, για δεύτερη συνεχή ημέρα, με σκληρή γραμμή έναντι των διαμαρτυρόμενων επαγγελματικών ομάδων, αντιπαραβάλλοντας -σε κάθε ευκαιρία- τα μέτρα ενίσχυσης των μισθωτών και συνταξιούχων, που προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2008.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αυτοδυναμία με το στανιό Εκτύπωση E-mail
22.11.07
Σε μια κίνηση να μετριάσει την αρνητική εικόνα, η κυβέρνηση έδειξε στον Γιώργο Παπανδρέου το δρόμο της συνταγματικής αναθεώρησης, την οποία εκείνος όμως έχει χαρακτηρίσει «νεκρό γράμμα», για να συζητήσουν εκεί θέματα που άπτονται του γερμανικού συστήματος (αριθμός βουλευτών Επικρατείας κ.ά.).
Διαβάστε περισσότερα...
 
Επίσκεψη Γιώργου Παπανδρέου στον Χριστόδουλο Εκτύπωση E-mail
21.11.07
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι τον αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, ο οποίος τον ευχαρίστησε για την επίσκεψή του και την αγάπη του. «Πως πάει το κουράγιο;» ρώτησε ο αρχιεπίσκοπος τον κ. Παπανδρέου, ο οποίος του απάντησε «καλά», ενώ ρώτησε και τον κ. Χριστόδουλο για «το δικό του κουράγιο».
Τελευταία ανανέωση ( 21.11.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο ισπανικός «ιός» τύπου HOLA χτύπησε και χθες τις Ο.Α. Εκτύπωση E-mail
20.11.07
Επιδημία που καθηλώνει αεροσκάφη φαίνεται ότι πλήττει τα μισθωμένα από την ισπανική HOLA Boeing των Ολυμπιακών Αερογραμμών, ο στόλος της οποίας συρρικνώνεται επικίνδυνα. Η διοίκηση των Ο.Α., από την πλευρά της, αναζητεί εναγωνίως τρόπους να ξεφορτωθεί τα «σάπια» αεροσκάφη, όπως χαρακτηρίζονται ακόμη και από στελέχη του υπουργείου Μεταφορών, ενώ χθες τερματίστηκε οριστικά και η σύμβαση για το Boeing 737-400
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το ζήτημα των ναρκωτικών στην ολομέλεια της Βουλής Εκτύπωση E-mail
20.11.07

Το πρόβλημα της τοξικομανίας απασχόλησε την Ολομέλεια της Βουλής κατά την συζήτηση της Έκθεσης της Διακομματικής Επιτροπής για την αντιμετώπιση των Ναρκωτικών.

Ο πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής και βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Κιλτίδης, σημείωσε στην εισήγησή του, πως «η ελληνική πολιτεία σύρεται πίσω από το πρόβλημα διαχρονικά και διακομματικά» και πως «η κατάσταση έχει λάβει διαστάσεις χαοτικές».

Τελευταία ανανέωση ( 20.11.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στην Αγκυρα 18 Ιανουαρίου ο πρωθυπουργός Εκτύπωση E-mail
20.11.07
Ο «κύβος ερρίφθη» χθες στα Ίψαλα της Τουρκίας και αποφασίστηκε επίσημη επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κ. Καραμανλή, στις 18 Ιανουαρίου στη γειτονική χώρα. Αυτό αποτέλεσε το επιστέγασμα σύντομης συνάντησης μεταξύ του κ. Καραμανλή και του Τούρκου ομόλογου του, κ. Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο των εγκαινίων του αγωγού φυσικού αερίου χθες στην περιοχή του Έβρου.
Τελευταία ανανέωση ( 20.11.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Γ. Σουφλιάς: Oπου υπήρξαν αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα Εκτύπωση E-mail
20.11.07
Την επίσπευση των διαδικασιών για την επισκευή και την ανακατασκευή των σπιτιών των πληγέντων από τις πυρκαγιές συζήτησε το πρωί ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργος Σουφλιάς, με τον πρόεδρο του Ταμείου Αλληλεγγύης Πυροπαθών, Πέτρο Μολυβιάτη και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Περί γερμανικού μοντέλου Εκτύπωση E-mail
19.11.07

Και τη Δευτέρα υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης έκαναν αναφορές στην πιθανή αλλαγή του εκλογικού νόμου και την εφαρμογή νέου, λιγότερο ή περισσότερο... γερμανικού.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη το θέμα του εκλογικού νόμου και της αναθεώρησής του έρχεται στην Κυβερνητική Επιτροπή.

Τελευταία ανανέωση ( 19.11.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Διζωνική λύση για το Κυπριακό ζητάει ο Χριστόφιας Εκτύπωση E-mail
19.11.07
Το Κυπριακό, η ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας, αλλά και η προεκλογική κατάσταση στην Κύπρο ενόψει των προεδρικών εκλογών του Φεβρουαρίου, περιλαμβάνονταν μεταξύ άλλων στην ατζέντα των συνομιλιών που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ και προεδρικός υποψήφιος Δημήτρης Χριστόφιας, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια και τον Πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αγωγός συνεργασίας για Ελλάδα και Τουρκία Εκτύπωση E-mail
19.11.07

Ενα σημαντικό ενεργειακό έργο, το οποίο βάζει δυνατά την Ελλάδα και την Τουρκία στο παγκόσμιο παιχνίδι των δικτύων μεταφοράς ενέργειας από τις ενεργοπαραγωγές χώρες της Κασπίας και της Κ. Ασίας προς την Ευρώπη εγκαινίασαν χθες οι πρωθυπουργοί των δύο χωρών Κ. Καραμανλής και Τ. Ερντογάν, παρουσία του προέδρου του Αζερμπαϊτζάν Ιλ. Αλίεφ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μνήμες που σημάδεψαν Εκτύπωση E-mail
17.11.07

Τριαντατέσσερα χρόνια μετά, η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου κρατάει άσβεστη τη μνήμη για τις στιγμές που σημάδεψαν την νεώτερη ελληνική Ιστορία. Οι εικόνες των λουλουδιών στην πύλη του Πολυτεχνείου συνεχίζουν να συγκινούν, διαφορετικά ίσως ανάλογα με τα μάτια διαφορετικών γενεών.Η κορύφωση όπως πάντα η μεγάλη πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία.

Τελευταία ανανέωση ( 17.11.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5429 - 5451 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote