Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Νέες συνομιλίες Νίμιτς Εκτύπωση E-mail
02.12.07
Αρχίζει τη Δευτέρα η νέα πρωτοβουλία του ειδικού διαμεσολαβητή του ΟΗΕ για την εξεύρεση συμβιβαστικής λύσης στο Σκοπιανό. Αύριο ο κ. Μάθιου Νίμιτς θα επισκεφθεί την ΠΓΔΜ και την Τετάρτη την Αθήνα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι φαύλοι κύκλοι της Ολυμπιακής Εκτύπωση E-mail
02.12.07
Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου σήμανε για την Ολυμπιακή μετά τη συνάντηση του υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών Κ. Χατζηδάκη με τον επίτροπο Μεταφορών Ζακ Μπαρό, την Παρασκευή στις Βρυξέλλες.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Προκλητική ομολογία Μαγγίνα Εκτύπωση E-mail
01.12.07

Σοκ προκάλεσε στους βουλευτές της ΝΔ η αποκάλυψη του «Εθνους» ότι ο υπουργός Απασχόλησης Β. Μαγγίνας, την ημέρα που ουσιαστικά άρχιζε τον λεγόμενο διάλογο για το Ασφαλιστικό, φρόντιζε ταυτόχρονα να «ασφαλίσει» την κόρη του Λίνα στον ΟΤΕ, πρόσληψη την οποία παραδέχθηκε ο ίδιος ο υπουργός σε συζήτηση που είχε χθες με τους δημοσιογράφους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΕ: «δεν σώζεται» η ΟΑ! Εκτύπωση E-mail
01.12.07

Σχεδόν αδύνατη χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος του αρμόδιου Επιτρόπου την προσπάθεια να σωθεί η Ολυμπιακή, μετά τη συνάντησή του με τον Κ.Χατζηδάκη! Η δήλωση αυτή είναι ενδεικτική της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο εθνικός αερομεταφορέας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δηλώσεις Μπερνς για ΠΓΔΜ Εκτύπωση E-mail
30.11.07
Σημαντικές δηλώσεις για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ έκανε ο ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Νίκολας Μπερνς, μετά τη συνάντησή του με την υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη. Όπως τόνισε ο κ. Μπερνς σε δηλώσεις του στη ΝΕΤ: "Η κυβέρνηση των Σκοπίων πρέπει να δείξει μεγαλύτερη ευαισθησία στην ελληνική κοινή γνώμη και την ελληνική κυβέρνηση και να καταλάβουν ότι ορισμένες ενέργειές τους ήταν πάρα πολύ προκλητικές.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κρήτη: Αυξάνονται τα ευρήματα Εκτύπωση E-mail
29.11.07
Αστυνομικές έρευνες σε πέντε διαφορετικές περιοχές της Κρήτης και συγκεκριμένα στη Βορίζα, στις Καμάρες, στον Άγιο Ιωάννη Φαιστού, στις Μοίρες και στο Τυμπάκι, διενεργήθηκαν σήμερα, Τετάρτη, στα πλαίσια της ευρείας αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιείται στο νησί και μετά από πληροφορίες για ύπαρξη ναρκωτικών και όπλων στις περιοχές αυτές.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πασαλείμματα με βουλευτές και εκλογικός νόμος εν όψει Εκτύπωση E-mail
29.11.07
Να προκαταλάβει τη θετική ψήφο των διαφωνούντων βουλευτών της Ν.Δ. στο νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό επιχειρεί η κυβέρνηση και, ταυτόχρονα, επιχειρεί να μετριάσει τις αντιδράσεις των πολλών θιγομένων, προαναγγέλλοντας αλλαγές και στο συνταξιοδοτικό των βουλευτών.Γνωρίζοντας ότι το πολιτικό κόστος που θα πληρώσει μπορεί να είναι μεγαλύτερο των αλλαγών που θα επιχειρήσει να επιφέρει στο σύστημα (ήδη η πρώτη δημοσκόπηση είναι πολύ αρνητική)
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανακοινώθηκε η σύνθεση του Πολιτικού Συντονιστικού Οργάνου του ΠΑΣΟΚ Εκτύπωση E-mail
28.11.07
Τη σύνθεση του Πολιτικού Συντονιστικού Οργάνου, το οποίο συγκροτήθηκε με απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου, ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ.
Τελευταία ανανέωση ( 28.11.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποφασισμένος ο Καραμανλής για το ασφαλιστικό Εκτύπωση E-mail
28.11.07
Την απόφασή του να προχωρήσει στη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος, παρά τις αναμενόμενες αντιδράσεις, αναμένεται να υπογραμμίσει, την Πέμπτη, ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος προς την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Ταυτοχρόνως, ο Κ. Καραμανλής θα αποστείλει αυστηρό μήνυμα προς το εσωτερικό του κόμματός του για συνοχή και στήριξη του μεταρρυθμιστικού προγράμματος, αλλά και νέα πρόσκληση προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων, οι οποίοι θα παρευρίσκονται στη συνεδρίαση, να συνδράμουν την προσπάθεια για την εξυγίανση του ασφαλιστικού συστήματος.
Τελευταία ανανέωση ( 28.11.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παρών δηλώνει ο Αλαβάνος Εκτύπωση E-mail
28.11.07
«Είμαστε και θα είμαστε παρόντες σήμερα εδώ στο σχολείο, το βράδυ στα Ζωνιανά, την Παρασκευή στη Βουλή στην ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό για το ασφαλιστικό», δήλωσε σήμερα από το Ρέθυμνο, ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέκος Αλαβάνος, απαντώντας σε ερώτηση για την απόφασή του να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος.
Τελευταία ανανέωση ( 28.11.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η «μάχη του 2007» διά χειρός Λούλη Εκτύπωση E-mail
28.11.07
Πέντε βουλευτές της Ν.Δ. -μεταξύ των οποίων τρεις πρώην υπουργοί- χειροκρότησαν την ανάλυση του κ. Ι. Λούλη, όπως αποτυπώθηκε στο νέο βιβλίο «Η μάχη του 2007», που προκάλεσε την αντίδραση του γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ. κ. Νίκου Καραχάλιου αλλά και εκδηλώσεις συμπαράστασης αρκετών άλλων στελεχών.
Τελευταία ανανέωση ( 28.11.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5406 - 5428 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote