Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
«Συμμορία», κράτος εν κράτει Εκτύπωση E-mail
12.12.07
Την τρωθείσα τιμή της ελληνικής Δικαιοσύνης, η οποία εβλήθη εκ των έσω από μια ομάδα ανθρώπων που είχαν ορκιστεί να «φυλάττουν Θερμοπύλες» και να απονέμουν δίκαιο, επιχειρεί να αποκαταστήσει το βούλευμα των 2.500 σελίδων που χαρτογραφεί τη δράση του αποκαλούμενου παραδικαστικού κυκλώματος.
Τελευταία ανανέωση ( 12.12.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Τα βρίσκουν δύσκολα με Μαγγίνα Εκτύπωση E-mail
11.12.07
Δημ.Αβραμόπουλος και Ντ.Μπακογιάννη παραδέχθηκαν ότι η κυβέρνηση περνάει δύσκολες ώρες (και λόγω Μαγγίνα), ενώ ο Θεόδ.Ρουσόπουλος «διεύρυνε» τη στήριξη στον υπουργό Απασχόλησης.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στα Ναυπηγεία Ελευσίνας ο Γ. Παπανδρέου Εκτύπωση E-mail
11.12.07
Γιώργος ΠαπανδρέουΚάλεσμα προς όλους τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους απ’ όλους τους κοινωνικούς χώρους να συμμετάσχουν μαζικά στην αυριανή μεγάλη διαδήλωση με αφορμή την πανελλαδική απεργία, απήυθυνε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας το πρωί σε συγκέντρωση εργαζομένων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας.
Τελευταία ανανέωση ( 11.12.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κατατέθηκε στη Βουλή ο νέος εκλογικός νόμος Εκτύπωση E-mail
10.12.07
Τον Ν/Σ για τις αλλαγές στον εκλογικό νόμο κατέθεσε στη Βουλή, ο υπουργός Εσωτερικών, Προκόπης Παυλόπουλος, νομοσχέδιο με το οποίο, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, «επιδιώκεται ο συνδυασμός της υψηλότερης δυνατής αναλογικότητας με τη σταθερή διακυβέρνηση».
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόταση μομφής κατά... Μπαρό! Εκτύπωση E-mail
10.12.07

Με σκληρή γλώσσα επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης Καραμανλή και των χειρισμών του Κ.Χατζηδάκη και του προκατόχου του Μιχ.Λιάπη στο υπουργείο Μεταφορών, σχετικά με το θέμα της Ολυμπιακής.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δεύτερο φάλτσο Μαγγίνα Εκτύπωση E-mail
10.12.07

Μόλις δέκα ημέρες μετά την αποκάλυψη-βόμβα του «Εθνους» για την προνομιακή πρόσληψη της κόρης του υπουργού Απασχόλησης στον ΟΤΕ - τη χρονική στιγμή μάλιστα που ο ίδιος κατέθετε στη Βουλή τις προτάσεις του για την αύξηση των ορίων ηλικίας και τη μείωση των συντάξεων, ο κ. Μαγγίνας υποπίπτει σε δεύτερο φάλτσο, απασχολώντας ανασφάλιστους υπαλλήλους.

Τελευταία ανανέωση ( 10.12.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στην Ιντρακόμ μέσω Μόσχας με αγάπη Εκτύπωση E-mail
09.12.07
Σε υπόθεση «ΟΠΑΠ Νο 2» προς όφελος της Intracom φαίνεται πως εξελίσσεται η αγορά των 415 ρωσικών τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης (ΤΟΜΑ), καθώς η προμήθεια συνοδεύεται από αντισταθμιστικά οφέλη με συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων στην κατασκευή τμημάτων των ηλεκτρονικών συστημάτων τους.
Τελευταία ανανέωση ( 09.12.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αυτοί δυνατά, εμείς χαλαρά Εκτύπωση E-mail
09.12.07
Η τελευταία επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Αλί Μπαμπατζάν, στην Αθήνα αποκάλυψε το νέο πλαίσιο στο οποίο κινούνται, μέσω μυστικής διπλωματίας, επί μία διετία, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις. 
Τελευταία ανανέωση ( 09.12.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Καταγγελίες-σοκ για το ρόλο υπουργών στην υπόθεση της Ολυμπιακής Εκτύπωση E-mail
09.12.07
 Παράταση ζωής λίγων μηνών δίνεται στην Ολυμπιακή Αεροπορία, καθώς οι εξελίξεις που θα αναγκάσουν την κυβέρνηση να βάλει λουκέτο, δεν θα έρθουν πριν από το Πάσχα.
Τελευταία ανανέωση ( 09.12.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Με τα φτερά της... El Al Εκτύπωση E-mail
07.12.07

Μονόδρομο για την Ολυμπιακή χαρακτήρισε την αποκρατικοποίηση της εταιρείας ο υπουργός Μεταφορών, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στη ΝΕΤ, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως αν οι Ολυμπιακές Αερογραμμές δεν είναι καθαρές βαρών, δεν αποκρατικοποιούνται.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Παυλόπουλος στα Ζωνιανά Εκτύπωση E-mail
07.12.07

Επίσκεψη στην Κρήτη πραγματοποιούν το Σάββατο ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος και ο υφυπουργός, αρμόδιος για τη Δημόσια Τάξη, Παναγιώτης Χηνοφώτης.

Κατά την επίσκεψή τους στην Κρήτη θα μεταβούν στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται ο ειδικός φρουρός Ευστάθιος Λαζαρίδης, ο οποίος είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στα Ζωνιανά Ρεθύμνου.

Τελευταία ανανέωση ( 08.12.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5383 - 5405 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote