Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Πρόστιμο 600.000 ευρώ στον Μαγγίνα με παράθυρα Εκτύπωση E-mail
22.12.07
 Πρόστιμο-μαμούθ, αλλά με πολλά «παράθυρα», επέβαλε η Πολεοδομία Μαρκόπουλου στο «αναψυκτήριο» Μαγγίνα στα Χατζήρια Κορωπίου. Με βάση τους ισχύοντες νόμους ο πρώην υπουργός είναι δυνατόν να προσφύγει στη Δικαιοσύνη ώστε να κερδίσει χρόνο, να ξεχαστεί η υπόθεση και να πέσει στα πιο μαλακά.
Τελευταία ανανέωση ( 22.12.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ροζ πάνω από το μαύρο Εκτύπωση E-mail
22.12.07
Επιχείρηση συγκάλυψης των καταγγελιών που αφορούσαν οικονομικά σκάνδαλα και εκτοξεύονταν εναντίον του γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού Χρήστου Ζαχόπουλου, από την υπάλληλο με την οποία φερόταν να έχει ερωτικό δεσμό που διακόπηκε, βρίσκεται σε εξέλιξη.
Τελευταία ανανέωση ( 22.12.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μήνυμα αφύπνισης από τον Αρχιεπίσκοπο Εκτύπωση E-mail
21.12.07
Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου. Συνεχιζεται η στενή παρακολούθηση του, απο τους γιατρούς. Στην Αρχιεπισκοπική κατοικία, γινονται ετοιμασίες εν όψει των εορτών, καθώς αναμένονται και επισκέψεις, τις επόμενες ημέρες. "ΞΥΠΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ. Τα επιτεύγματά σου σε αποκοίμισαν και νόμισες ότι κατέκτησες τον κόσμο.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ερωτήματα για τη βουτιά στο κενό Εκτύπωση E-mail
21.12.07

Πλήθος είναι τα αναπάντητα ερωτήματα για τους λόγους που οδήγησαν τον πρώην γ.γ. του Υπουργείου Πολιτισμού να κάνει το μετέωρο βήμα στο κενό.

Τελευταία ανανέωση ( 21.12.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η «ρωσική» επένδυση της Αθήνας Εκτύπωση E-mail
20.12.07
Παρά τις αντιδράσεις των ευρωατλαντικών συμμάχων της, η Αθήνα επιμένει να επενδύει διπλωματικά στο «ρωσικό χαρτί», γεγονός που επιβεβαιώθηκε από τη χθεσινή θερμή συνάντηση του πρωθυπουργού κ. Κ. Καραμανλή με τον Ρώσο πρόεδρο, κ. Βλαντιμίρ Πούτιν.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Τον Κ. Σημίτη «ανακάλυψε» και πάλι ο Γ. Παπανδρέου Εκτύπωση E-mail
18.12.07

Με μια παρέμβαση που θεωρήθηκε απολύτως αναγκαία, ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίστηκε χθες αιφνιδιαστικά στη Βουλή προκειμένου να αμβλύνει τις ισχυρές εντυπώσεις που προκάλεσε η συμπαγής εμφάνιση της εκσυγχρονιστικής πτέρυγας του κόμματος με τους Κ. Σημίτη και Β. Βενιζέλο και να ενσωματώσει τη ρητορική τους στον επίσημο προγραμματικό λόγο του κόμματος.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέα εποχή Εκτύπωση E-mail
18.12.07
Νέα σελίδα στις Ελληνο-ρωσικές σχέσεις άνοιξαν με τη συνάντησή τους την Τρίτη στο Κρεμλίνο, οι Βλαντιμίρ Πούτιν και Κώστας Καραμανλής.
Διαβάστε περισσότερα...
 
O Αϊ-Ψωμιάδης Εκτύπωση E-mail
18.12.07
Ντυμένος με τη φορεσιά του αγαπημένου αγίου των παιδιών βγήκε χτες το πρωί ο νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης από το σπιτάκι του Αϊ-Βασίλη που έχει στηθεί στον περίβολο της νομαρχίας.
Τελευταία ανανέωση ( 18.12.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ... ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Εκτύπωση E-mail
18.12.07
Πονοκέφαλο προκαλεί στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ η συνεχιζόμενη για δεύτερη εβδομάδα ιδιότυπη «λευκή απεργία» 25 περίπου βουλευτών, που αποτελούν τον σκληρό πυρήνα του λεγόμενου «βενιζελικού στρατοπέδου». 
Τελευταία ανανέωση ( 18.12.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μήνυμα Καραμανλή στην Βρετανία για τα γλυπτά του Παρθενώνα Εκτύπωση E-mail
17.12.07
Σαφές μήνυμα για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα έστειλε προς το Βρετανικό Μουσείο ο Πρωθυπουργός, ο οποίος περιηγήθηκε την Δευτέρα στους χώρους του νέου Μουσείου της Ακρόπολης και συνεχάρη τους υπευθύνους για την επιτυχημένη επιχείρηση μεταφοράς των αρχαιοτήτων.
Διαβάστε περισσότερα...
 
"Αλλαγές με συναίνεση" Εκτύπωση E-mail
17.12.07
Σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Απασχόλησης. Στόχος της κυβέρνησης είναι με υπευθυνότητα και με τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση να προχωρήσει σε μια βιώσιμη και δίκαιη λύση για το Ασφαλιστικό, τόνισε κατά την τελετή η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά.
Τελευταία ανανέωση ( 17.12.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5360 - 5382 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote