Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Αλλάζει τακτική Εκτύπωση E-mail
03.01.08
Νέος γύρος καταθέσεων στον ειδικό ανακριτή αναμένεται να ξεκινήσει σχετικά με την υπόθεση του Χρήστου Ζαχόπουλου, η υγεία του οποίου παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή. Η 34χρονη κατηγορούμενη που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση της εκβίασης του πρώην γγ του υπ. Πολιτισμού, αλλάζει υπερασπιστική στάση.
Τελευταία ανανέωση ( 04.01.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Από κάμερα η λήψη, μονταρισμένο το DVD! Εκτύπωση E-mail
03.01.08

Με μικροκάμερα, που ήταν τοποθετημένη σε τσάντα, σε δωμάτιο μάλλον σπιτιού με καναπέδες και καδράκια στον τοίχο, φέρεται ότι τραβήχτηκαν οι ερωτικές σκηνές ανάμεσα στον πρώην γενικό γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού Χρ. Ζαχόπουλο, και την 35χρονη Εύη Τσέκου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ξενοδοχείο αστέγων δημιουργεί ο Δήμος Αθηναίων Εκτύπωση E-mail
03.01.08
 Τη δημιουργία Ξενοδοχείου των Φτωχών εξήγγειλε την Τετάρτη ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης γιορτής του Ιδρύματος Αστέγων.  
Τελευταία ανανέωση ( 03.01.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Σκηνικό '96 στήνουν στα Ιμια οι Τούρκοι Εκτύπωση E-mail
03.01.08
Χορός διαβημάτων ανάμεσα στην Αθήνα και την Αγκυρα έχει στηθεί τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή την κορύφωση της αλιευτικής δραστηριότητας στην περιοχή των Ιμίων, μόλις είκοσι ημέρες πριν από την επίσημη επίσκεψη του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή στην Αγκυρα, που προσδιορίζεται στις 23 Ιανουαρίου.
Τελευταία ανανέωση ( 03.01.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Περιμένοντας το 2008 Εκτύπωση E-mail
31.12.07
Με κέφι και όρεξη για γιορτή κορυφώνονται οι προετοιμασίες για την Πρωτοχρονιά, σε όλη τη χώρα. Στην πλατεία Κοτζιά στην Αθήνα, τη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά και την πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε όλους τους μεγάλους δήμους της χώρας, η υποδοχή του νέου έτους θα γίνει με μουσική, πυροτεχνήματα και ξέφρενο γλέντι.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Χρονιά-Γολγοθάς» το 2008 για την εξωτερική πολιτική Εκτύπωση E-mail
31.12.07
Πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση μια χρονιά αρχίζει με τόσο κακούς οιωνούς για την ελληνική εξωτερική πολιτική όσο το 2008. Όλα τα ζητήματα σχεδόν που απασχολούν τη χώρα μας αναμένεται να εισέλθουν σε δύσκολη φάση, σχεδόν ταυτόχρονα, χωρίς σε κανένα από αυτά να υπάρχει εκκίνηση από θετικές θέσεις ή τουλάχιστον να υφίστανται βάσιμες ελπίδες για ευνοϊκή εξέλιξη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«ΦΥΛΑΡΧΟΙ» ΚΑΙ «ΦΥΛΕΣ» ΖΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ Εκτύπωση E-mail
31.12.07
Τελικά φαίνεται πως ο Γ. Παπανδρέου φάνηκε ικανότερος στη διαχείριση της ήττας στις εθνικές εκλογές (και το γεγονός αυτό τον οδήγησε στη νίκη στις εσωκομματικές εκλογές…), παρά στη διαχείριση της νίκης του στην εσωκομματική αναμέτρηση!

Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέες συλλήψεις στα Ζωνιανά Εκτύπωση E-mail
30.12.07
Επτά άτομα συνελήφθησαν κατά την διάρκεια συντονισμένης ειδικής επιχείρηση της Αστυνομίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο στα Ζωνιανά και στο Φόδελε του Ηρακλείου Κρήτης, με επεισοδιακή κατάληξη.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στο ίδιο έργο θεατής Εκτύπωση E-mail
30.12.07
Το 2007 άνοιξε για τη Ν.Δ. με τη δολοφονία «σε ροζ φόντο» ενός στελέχους της (Γ. Βαρθολομαίος, στις 9 Φεβρουαρίου) και κλείνει με την απόπειρα αυτοκτονίας του Χρ. Ζαχόπουλου, ακριβώς στο ίδιο σκηνικό. Ο Κ. Καραμανλής βλέπει, έτσι, τη σημαία του ήθους που ύψωσε, το 2004, εναντίον του Κ. Σημίτη να κουρελιάζεται...
Διαβάστε περισσότερα...
 
Σταθμός Μαξίμου για το επίμαχο DVD Εκτύπωση E-mail
29.12.07
Αποδέκτης προϊόντος υποκλοπής είναι το Μέγαρο Μαξίμου. Πηγές του γραφείου του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή παραδέχτηκαν τα όσα διέρρευσαν από το γραφείο του προϊσταμένου της εισαγγελίας Εφετών Γ. Κολιοκώστα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μήνυμα συγκίνησης Εκτύπωση E-mail
29.12.07
Συγκίνηση προκαλεί το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου για το νέο έτος. Ο προκαθήμενος της Ελληνικής Εκκλησίας αναφέρεται στην κοινή μοίρα των θνητών, σημειώνοντας πως την απάντηση στο πρόβλημα του θανάτου δίνει μόνο η χριστιανική πίστη. Ο κ. Χριστόδουλος βρίσκεται υπό διαρκή ιατρική παρακολούθηση και αποφεύγει να δέχεται επισκέψεις για να μην επιβαρύνει την κατάστασή του.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5337 - 5359 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote